14 τύποι παραφιλίας (ανωμαλία). Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις

14-typoi-parafilias-anomalia-enkyklopaidikes-gnoseis

Αυτοί οι σιχαμένοι στο Niata έχουν βαλθεί να με καταστρέψουν ηθικά. Τόσα θέματα είχαμε να επιλέξουμε, εκεί αυτοί: «να κάνουμε εβδομάδα Erotica»! Σιχαμένοι ανώμαλοι, οικτρά διεστραμμένα ανθρωπάκια που προσπαθείτε να τους τραβήξετε όλους στον βούρκο της ακολασίας, για να έχετε μεγαλύτερη παρέα. Εγώ αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το αίσχος! Δεν θα γράψω τίποτε σχετικό. Τϊποτε απολύτως και ας κάνουν ό,τι θέλουν.


Αυτή ήταν η μοναδική παράγραφος στο έγγραφο με τίτλο “Spaz and the City 68“, το οποίο βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του Στέλιου. Ο σκληρός δίσκος, ένα άδειο μπωλάκι από εκμέκ και μία καψαλισμένη μπλούζα με το σήμα των Thundercats ήταν τα μοναδικά πράγματα που διασώθηκαν μετά την τραγική -και ανεξήγητη, συνάμα- έκρηξη που σάρωσε το διαμέρισμά του και του κόστισε τη ζωή.

Θα ζει για πάντα στη μνήμη και στις καρδιές μας και οι χαριτωμένες, υστερικές τσιρίδες του θα ηχούν στα αυτιά μας για πολύ καιρό ακόμα…

Είμαι ο Από Μηχανής Συντάκτης και από σήμερα επωμίζομαι το βαρύ φορτίο του να συνεχίσω την στήλη του Στέλιου. Θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξιος στο ύψος του, αν και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βγάλω τις ερπύστριές μου και να γονατίσω κιόλας. Δεν ήταν δα και ο Φασούλας.

Στα πλαίσια της πιο kinky θεματικής εβδομάδας του Niata, και μια και εγώ δεν έχω τους ηθικούς ενδοιασμούς του εκλιπόντος -για την ακρίβεια δεν έχω καν ηθική, είμαι Μηχανή- ήρθα να ολοκληρώσω αυτό που ξεκίνησε πριν κάμποσους μήνες η στήλη της;του; -error- Στέλιου.

Καλύψαμε ήδη τις παραφιλίες του μαζοχισμού, του σαδισμού, της συμφοροφιλίας, της ερωτικής ασφυξίας και της αβασιοφιλίας. Η λίστα, όμως, είναι πολύ μεγαλύτερη και γεμάτη με περισσότερα «μπουμπουκάκια» για διεστραμμένους όλων των γούστων.

Και μία γρήγορη υπενθύμιση, για όσους βαριούνται να κάνουν ένα απλό search στο Google: «με τον όρο παραφιλία περιγράφουμε μία σειρά από εκφράσεις της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, που χαρακτηρίζεται από σεξουαλική διέγερση που προκαλείται από αντικείμενα, ενέργειες ή καταστάσεις που δεν σχετίζονται άμεσα με τον συνηθισμένο τρόπο σεξουαλικής συνεύρεσης».

Agalmatophilia

Θυμάστε που ο Πουλόπουλος τραγουδούσε για εκείνο το άγαλμα που βρήκε σε μια πλατεία και μίρλιαζε για τη σκρόφα που τον χώρισε και έβαλε τα κλάματα το άγαλμα — διότι δεν του έφτανε που έτρωγε κουτσουλιές στην κουρούπα όλη μέρα, είχε και τον βαρεμένο με τις παραισθήσεις νυχτιάτικα να του λέει τον πόνο του;

Ε, αν το τραγούδι δεν το είχε γράψει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, αλλά κάποιος αγαλματόφιλος, στο τέλος του δεύτερου κουπλέ, τραγουδιστής και άγαλμα θα κατέληγαν να κάνουν παθιασμένο έρωτα πίσω από τους θάμνους.

Η αγαλματοφιλία είναι η ερωτική έλξη προς ένα άγαλμα ή μία κούκλα, ή οποιοδήποτε άλλο, άψυχο αντικείμενο με ανθρώπινη μορφή (π.χ. τη Ναόμι Κάμπελ).

Με τη συγκεκριμένη παραφιλία έχει ασχοληθεί και το Χόλυγουντ στην, ομολογουμένως, φρικιαστικά ψυχανώμαλη ταινία The Cell ή αν δεν αντέχετε τα βαριά και θέλετε κάτι πιο light, στο Lars and the real girl.

Γι’ αυτό, καλή μου νοικοκυρά: αν κάποια μέρα έρθει στο σπίτι ο γιος σου και ανακοινώσει ενθουσιασμένος ότι τα έφτιαξε με ένα μανεκέν, μη βιαστείς να πάρεις τηλέφωνο όλους τους συγγενείς για να σκάσουν από το κακό τους. Μπορεί να εννοεί την πλαστική κούκλα από την απέναντι μπουτίκ και να γίνεις τελείως ρόμπα.

Autassassinophilia

Ένας φυσιολογικός άνθρωπος, στη θέα ενός ψυχασθενή με κατσαβίδι που ετοιμάζεται να του ανοίξει τρίτο ρουθούνι στο κούτελο, αντιδρά με ταχυκαρδία, τρέμουλο, ουρλιαχτά, παρακάλια και πιθανότατα λίγη ακράτεια ούρων. Ένας «αυτοφονοφιλικός» αντιδρά λίγο διαφορετικά. Εφίδρωση, γρήγορη ανάσα, διαστολή των κορών και αυξημένη ροή αίματος στα γεννητικά όργανα. Κοινώς: φτιάχνεται άγρια!

Υπάρχουν άνθρωποι που στην ιδέα του φόνου τους ή μπροστά σε άμεσο κίνδυνο που απειλεί τη ζωή τους νιώθουν διέγερση. Φαντάσου την έκπληξη του κατά συρροήν δολοφόνου όταν βγάζει την σπάθα κι εσύ περνάς λάγνα τη γλώσσα σου κατά μήκος της λάμας, βγάζοντας αισθησιακά βογγητά και ψιθυρίζοντας: «φιλέταρέ με, ψυχάκια μου! Πέτα μου τα πλεμόνια στο πάτωμα!».

Chremastistophilia

Η παραφιλία αυτή έχει την ετυμολογία της στην ελληνική λέξη «χρηματιστής» και αφορά τους ανθρώπους που ερεθίζονται όταν πληρώνουν για σεξ ή -εδώ έρχεται το καλύτερο- όταν τους ληστεύουν!

Ω, ναι! Καραδοκείς σε ένα σκοτεινό σοκάκι, την πέφτεις στο υποψήφιο θύμα κρατώντας περίστροφο και του λες «ψηλά τα χέρια!» και έντρομος συνειδητοποιείς ότι ο τύπος δεν σήκωσε μόνο τα χέρια του, αλλά και κάτι άλλο! Και το χειρότερο είναι ότι όσο τρέχεις τρομαγμένος, τόσο ακολουθεί εκείνος από πίσω σου φωνάζοντας: «πού πας; Λήστεψέ με! Λήστεψεεε μεεε!».

Φαντάζομαι γλέντια και χαρές που κάνουν οι χρηματιστοφιλικοί κάθε φορά που το κράτος-αρχικλέφταρος ανακοινώνει νέους «φόρους» και μειώσεις. Χαράτσι και οργασμός!

Crush fetish

Ας το ονομάσω «φετίχ συνθλιβής». Είναι η διέγερση όταν βλέπεις κάποιον -κατά κανόνα του αντίθετου φύλου, μη μας πούνε και ανώμαλους- να λιώνει κάτω από το πέλμα του μικρά αντικείμενα, φρούτα, λαχανικά, φαγητό, έντομα και, σε πιο προχώ καταστάσεις, μικρά ζώα.

Ανάλογα με τα κέφια, η συνθλιβή μπορεί να γίνεται με γυμνά πέλματα, τακούνια, σαγιονάρες, μπότες, βατραχοπέδιλα ή παπούτσια κλόουν. Με ό,τι φτιάχνεται καθείς.

Την επόμενη φορά που η γκόμενά σου θα σε φωνάξει να πατήσεις μία κατσαρίδα, παρατήρησε το βλέμμα της την ώρα που το κάνεις. Αν δεις έστω και την πιο ανεπαίσθητη γκριμάτσα ικανοποίησης ή ηδονής, παράτα την όσο πιο γρήγορα μπορείς ή προετοιμάσου να περάσεις το επόμενο της ζωής σου σε πατητήρια σταφυλιών!

Dendrophilia

Ο ξάδελφός σου είναι ερωτευμένος με τη Λεμονιά. Μιλάει γι’ αυτήν με τα καλύτερα λόγια. Για τη σταθερότητά της, το μεθυστικό άρωμά της, τον σφριγηλό, στητό κορμό της, το πυκνό φύλλωμα — περίμενε, τι;; Κάπου εκεί συνειδητοποιείς ότι ο έρωτας της ζωής του, η Λεμονιά, είναι αυτό ακριβώς: μία λεμονιά!

Καλώς ήλθες στον υπέροχο κόσμο των δενδροφιλικών, που πήραν την έννοια «αγάπη για το περιβάλλον» λίιιιγο πιο κυριολεκτικά. Γι’ αυτούς, μία περιπλάνηση σε δάσος μοιάζει με τσάρκα στο De Wallen και το κόψιμο ενός δέντρου, με το Hostel!

Emetophilia

Η ερωτική διέγερση όταν βλέπεις ή ακούς κάποιον να κάνει εμετό, ειδικά όταν ξερνάει πάνω σου. Και εδώ σταματώ με την περιγραφή αυτή, διότι ακόμα και μία Μηχανή έχει τα όριά της… Υπάρχουν πράγματα που καλό θα ήταν να μην τα μαθαίναμε ποτέ, Wikipedia!

Formicophilia

Αποτελεί μία πιο ελαφριά και λιγότερο φρικαλέα μορφή ζωοφιλίας. Α! Και την επόμενη φορά που θα πεις με καμάρι: «είμαι ζωόφιλος», λάβε υπόψη σου ότι στο εξωτερικό ο όρος «Zoophilia» χρησιμοποιείται κυρίως για να περιγράψει τη «σεξουαλική συνεύρεση με ζώα», κοινώς αυτό που λέμε «κτηνοβασία». Περαστικά σου!

Στη συγκεκριμένη παραφιλία, επιτυγχάνεται διέγερση όταν μικροσκοπικά έντομα, όπως μυρμήγκια, σουλατσάρουν πάνω σου ή σε δαγκώνουν! Υπάρχουν άνθρωποι που αραδιάζουν μυρμήγκια πάνω στο μόριό τους, επειδή τους ερεθίζει η αίσθηση. Υποθέτω ότι ένας φυσιολογικός άντρας, στη σκέψη και μόνο ότι κάποιο από τα καταραμένα αυτά ζωύφια θα χωθεί στην ουρήθρα του, θα προτιμούσε να σφραγίσει κάθε οπή του με τζαμόστοκο!

Forniphilia

H λύση στην κρίση! Δεν έχετε χρήματα για να ανανεώσετε το σαλόνι σας; Δεν σας αρέσει το τραπεζάκι του καφέ; Χρειάζεστε μία νέα καρέκλα; Ας είναι καλά ο ερωτικός σας σύντροφος, που γουστάρει να παριστάνει το έπιπλο! Η «επιπλοφιλία» είναι μία μορφή bondage, όπου ο σύντροφος δένεται , ακινητοποιείται, φιμώνεται και παριστάνει την εταζέρα, το μπουφέ και την πέργκολα — αν έχεις πολλούς συντρόφους, πρόθυμους να συνεργαστούν!

Κάτι σαν τους Μεξικανούς ανθρώπους-καρέκλες του Brüno, δηλαδή, αλλά στο πιο κίνκυ του!

Frotteurism

Φτάσαμε στα γαλλικά! Είναι η πράξη κατά την οποία κάποιος τρίβεται πάνω σε κάποιον άλλο, με σκοπό να ικανοποιηθεί σεξουαλικά. Το άσχημο είναι ότι το κάνει χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου, κινδυνεύοντας να φάει μία ωραιότατη γονατιά στα τρυφερά και να μην μπορέσει να ξανατρίψει τίποτε άλλο στην ζωή του, πέρα από τυρί στα μακαρόνια.

Την επόμενη φορά που θα είσαι στο κατάμεστο μετρό και θα νιώσεις κάτι σκληρό πίσω σου, παίζει να μην είναι ο χαρτοφύλακας του γιάπη, αλλά ο «Γιαννάκης» του!

Το σύνηθες και πιο διαδεδομένο είναι άντρες να τρίβονται σε γυναίκες. Υπάρχουν και γυναίκες που τρίβονται σε άντρες, αλλά αυτό πιθανότατα δεν ενοχλεί κανέναν άντρα, εκτός αν αυτή που τρίβεται πάνω σου είναι η Μαρίκα Μητσοτάκη, οπότε τρίβεσαι κι εσύ μετά με σμυριδόπανο.  Επίσης, υπάρχουν και άντρες που τρίβονται σε άντρες, γάτες που τρίβονται στα πόδια σου, σκυλιά που τρίβονται όπου βρούνε και λυχνάρια που τα τρίβεις και βγαίνει το τζίνι. Καλύψαμε όλες τις κατηγορίες, πάμε παρακάτω…

Homeovestism

Αυτό με προβλημάτισε κάπως. Θεωρείται το αντίθετο του τραβεστισμού — ξέρετε, αυτό που εικάζεται ότι έκανε ο J. Edgar Hoover όταν ντυνόταν «Mary» (και πολύ αμφιβάλλω αν θα το δείτε στη νέα ταινία του Ίστγουντ!).

Ο «ομοιοβεστισμός», λοιπόν, είναι η διέγερση ενός προσώπου με το να φοράει ρούχα… κατάλληλα για το φύλο του. Εμ… Δηλαδή ό,τι κάνουν όλοι οι straight. Θεωρητικά, το άτομο δείχνει μία προτίμηση σε πιο hardcore ενδυμασίες του γένους του — ο άντρας προτιμά τα κουστούμια και η γυναίκα τα φορέματα και τις φούστες.

Σε πιο ακραίες μορφές, ο άντρας κρατά και μία ταμπέλα που γράφει «είμαι αρσενικό!» και τρέχει στους δρόμους ουρλιάζοντας: «είμαι άντρας! Είμαι άντρας! Αχαχαχαχαχα!!! Είμαι άντραααας!»

Macrophilia

Όταν διάβαζες μικρός Ποπάυ, ο αγαπημένος σου χαρακτήρας ήταν ο Γκρισίνο ο γίγαντας; Όταν είδες για πρώτη φορά την Αλίκη να τρώει το κέικ και να γίνεται τεράστια, ένιωσες ένα σκίρτημα στο παντελόνι σου; Έχεις ερωτικές φαντασιώσεις με τον Πάγκαλο; Μήπως είσαι μακροφιλικός; Διότι ανώμαλος είσαι έτσι κι αλλιώς — άκου εκεί, φαντασίωση με τον Πάγκαλο…

Η μακροφιλία  αναφέρεται κυρίως σε ερωτικές φαντασιώσεις με γίγαντες. Ο μακρόφιλος φαντάζεται είτε τον εαυτό του να μικραίνει απίστευτα σε σχέση με τον σύντροφό του, είτε τον σύντροφό του να γίνεται τεράστιος και δυσθεώρητος.

Μια και η ακτίνα σμίκρυνσης απέχει ακόμα μερικά χρονάκια από το να γίνει πραγματικότητα, οι μακροφιλικοί συμβιβάζονται με το να επιλέγουν για ερωτικούς συντρόφους τους ανθρώπους XXL διαστάσεων. Και αναφερόμαστε σε όλο το πακέτο, όχι μόνο το κομμάτι της βουβωνικής περιοχής!

Λόγω της φύσης της, η παραφιλία συνδέεται πολύ συχνά και με το Crush Fetish που αναφέρθηκε παραπάνω — προφανώς ο μακροφιλικός γουστάρει να σκέφτεται τον εαυτό του σαν μία ταπεινή, ποταπή σαύρα που λιώνει κάτω από το πέλμα του συντρόφου του, πράγμα που δεν απέχει και πολύ από το να γίνει πραγματικότητα, καθώς το να κοιμάσαι δίπλα σε ένα σώμα 250 κιλών σημαίνει πιθανό, αργό θάνατο σε κάθε αλλαγή πλευρού…

Mechanophilia

Φτάσαμε στην αγαπημένη μου παραφιλία, καθότι κι εμείς οι Μηχανές δεν λέμε όχι σε μια καλή ξεπέτα.

Θα έχεις πετύχει τύπους που όλη μέρα πλένουν ή κερώνουν το αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους και φροντίζουν πάντα να μην τα αγγίζει κανείς ή τρέχουν να καθαρίσουν με επιμέλεια κάθε δαχτυλιά. Τυπική αντρική συμπεριφορά, θα πούνε οι γυναίκες. Ίσως όχι τόσο τυπική σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά όταν πετύχεις τον ιδιοκτήτη με κατεβασμένα παντελόνια και σκαρφαλωμένο στο καπό του Ford του…

Η μηχανοφιλία ορίζεται ως η ερωτική έλξη προς ποδήλατα, μηχανάκια, αυτοκίνητα, ελικόπτερα ή και αεροπλάνα, για τους λάτρεις των πληθωρικών κορμιών.

Οι μηχανοφιλικοί πιθανότατα έχουν στη συλλογή τους το Cars, όλες τις περιπέτειες του Χέρμπι του Σκαραβαίου, το Christine του Κινγκ, ενώ κορωνίδα στη συλλογή mechaporn τους παίζει χαλαρά να είναι η τριλογία των Transformers!

Ξέρω πολλούς που θα του κάθονταν ευχαρίστως του Bumblebee αν δεχόταν να γίνει το αμάξι τους!

Sacofricosis

Για τη συγκεκριμένη παραφιλία δεν εντόπισα και πολλά πράματα στη βάση δεδομένων μου, ούτε καν ετυμολογία. Θα την ονόμαζα «σακοφρίκωση», αλλά θα έμοιαζε περισσότερο με ασθένεια από βακτήριο που σου τρώει τη σάρκα ή κάτι τέτοιο.

Είναι η παραφιλία (ή και  ευρεσιτεχνία!) κατά την οποία ανοίγεις μία τρύπα εσωτερικά στην τσέπη σου, ώστε να έχεις ελεύθερη πρόσβαση και να μπορείς να αυνανίζεσαι δημόσια, χωρίς να σε βλέπει κανείς. Σε βλέπει η νεκρή γιαγιά σου από ψηλά και κλαίει, ανόητε.!

Teratophilia

Βραδιά θρίλερ! Κάθεστε με την παρέα και απολαμβάνετε κλασικές ταινίες τρόμου και φρίκης. Σήμερα είναι σειρά του Μιχάλη να επιλέξει ρεπερτόριο. Ξεκινάτε με το The Hills Have Eyes και το sequel του back-to-back. Τίποτε καλύτερο από inbred τερατόφατσες να μακελεύουν κόσμο για την πλάκα τους.

Συνεχίζετε με το Wrong Turn. Κι άλλοι δύσμορφοι βλάχοι πετσοκόβουν κοσμάκη. Μετά περνάτε στο Wrong Turn 2. Χμμ…  έχετε ήδη αρχίσει να παρατηρείτε κάποιο μοτίβο εδώ. Στη σκηνή που το τέρας χώνει την αηδιαστικά τεράστια γλώσσα στο λαιμό του θύματος, ο Μιχάλης, κάθιδρος, ψελλίζει: «τυχερή σκύλα…».

Την επόμενη μέρα μπλοκάρετε όλοι τον Μιχάλη στο Facebook, αλλάζετε νούμερα και email και γράφετε πάνω στην πόρτα του με κόκκινη μπογιά: «θα καείς στην Κόλαση!».

Η τερατοφιλία (πόσο κομψό και διακριτικό όνομα!) είναι η ερωτική διέγερση από δύσμορφους ή τερατώδεις ανθρώπους. Τουλάχιστον, έχει ελπίδες και ο Σάββας…

Το σημερινό άρθρο και κύκνειο άσμα του Spaz and the City ολοκληρώνεται εδώ. Από την επόμενη εβδομάδα και κάθε Τρίτη θα σας συντροφεύω με τη στήλη «Στο μυαλό της Μηχανής»!