Ρώτα τον Γκουρού: Ιδού οι απορίες, ιδού και οι απαντήσεις

rota-ton-guru-idou-oi-apories-idou-kai-oi-apantiseis

Πες στον Γκουρού ό,τι δεν τολμάς να πεις αλλού. Απορίες, προβληματισμοί, ερωτήσεις για τον έρωτα και τις σχέσεις. Μην ξεχνάς! Έχει μια απάντηση για όλα... Σημείωση! Για τις ανάγκες του άρθρου θα ονομάσουμε τον Γκουρού μας, ως θεία Λόλα.
 
Καλή μου Θεία Λόλα τι κάνεις; Καλησπέρα, ο Μάξιμος είμαι. Ανανεώνω την πληροφόρησή σου στο θέμα μου. Βγαίνουμε με την κοπέλα που σου χω μιλήσει ξανά και ξανά. Σε φιλώ και σε ευχαριστώ και πάλι!!!

Μάξιμος.

Πόσο χαίρομαι! Να δω πότε θα μου στείλεις κι έμενα κάνα λουλούδι. Όπως και να το κάνουμε το αξίζω. Λοιπόν ετοίμασε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σου(ρομαντικό παιδί είσαι, ξέρεις εσύ) και κάνε την να αισθανθεί όσο πιο άνετα γίνεται. Προχώρα σιγά-σιγά μέχρι να μπεις στο ψητό και για άλλη μια φορά, αν δεις ότι δεν σε παίρνει μην το πιέσεις. Το θέμα είναι ότι κατάφερες να είστε πάλι μαζί, όποτε αξίζει να περιμένεις και για τα υπόλοιπα.

Γεια σου θεία Λόλα, ξέρεις γουστάρω πολύ μια κοπέλα με την οποία κάνουμε παρέα και υποτίθεται είμαστε φίλοι. Θέλω να κάνω κάτι μαζί της αλλά δεν ξέρω πως και τι να της πω. Ζητώ την βοήθεια σου.

Μιας και την ζητάς θα την έχεις. Λοιπόν αν δεν θες να την χάσεις κι από φίλη σου πρέπει να κινηθείς προσεκτικά. Δεν είναι ανάγκη να της πεις κάτι. Δες τις προθέσεις της και αν σε παίρνει, και την κατάλληλη στιγμή μην πεις τίποτα, απλά κάνε.

Θεια Λόλα και πάλι καλησπέρα. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά. Της έστειλα μήνυμα στο facebook(τι κάνεις, πως είσαι κτλ δεν της είπα τίποτε για καφέ). Δεν είναι άτομο που μπαίνει πολύ συχνά, ωστόσο χθες την πέτυχα μέσα. Το κακό της όλης υπόθεσης είναι ότι δεν έγινε απολύτως τίποτε, κοινώς με έγραψε τελείως. Να περιμένω λίγο ακόμα μήπως μου απαντήσει, να στείλω άλλο ένα μήνυμα μετά από κάνα μήνα ή να την γράψω τελείως και να πάω αλλού; Παρακαλώ απάντησε μου σύντομα.

Steven.

Δεν χάνεις τίποτα να στείλεις άλλο ένα μήνυμα γιατί μπορεί να μην κατάλαβε ποιος είσαι. Αν δεν δεις όμως και πάλι ότι δεν απαντά, τότε άστο. Μάλλον δεν αξίζει να το προσπαθείς.

Γουστάρω ένα κορίτσι από την τάξη μου. Στο μα8ημα συνέχεια κοιταζόμαστε. Διστάζω να κάνω κίνηση. Προσπαθώ να ψαρέψω καμιά κολλητή της αλλά δεν μου λένε κάτι για να με βοηθήσουν. Νομίζω ότι με γουστάρει και αυτή γιατί σε κάποια μαθήματα όλο μαζί μου ασχολείται αλλά δεν είμαι σίγουρος. Please βοήθεια!!!!

Σωτήρης

Ακολούθα το ένστικτό σου. Αν νομίζεις ότι κι αυτή ψιλό-γουστάρει τότε κάνε την κίνηση σου. Δεν χρειάζεται να ξέρεις από τις φίλες της. Και χυλόπιτα να φας, sorry αλλά δεν είσαι και ο πρώτος, ούτε χάθηκε ο κόσμος.

Γεια σου θεία Λόλα, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Λοιπόν, τώρα τελευταία μου αρέσει μια κοπέλα, είναι 2 χρόνια μικρότερη μου(εγώ είμαι 18 σχεδόν),αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε καθόλου επαφές. Δηλαδή δεν μιλάμε και τα λοιπά. Αλλά έχει αρχίσει να μου αρέσει όπως σου είπα και δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης, νομίζω ότι πριν 2 χρόνια της άρεσα πολύ. Χρειάζομαι την συμβουλή σου οπωσδήποτε. Ευχαριστώ και πάλι, Μένιος.

Εύκολο Μένιο μου. Αρχικά πρέπει να έρθεις σ’ επαφή μαζί της. Άμα δεν μιλάτε δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Κι άμα σε γούσταρε παλιά κάτι μπορεί να νιώθει και τώρα. Κάνε λοιπόν το πρώτο αυτό βήμα και δες μέχρι που σε παίρνει να συνεχίσεις.

Λόλα καλησπέρα. Θέλω να μου δόσεις την συμβουλή σου! Είμαι 20 χρόνων και έχω μια σχέση με μια κοπέλα εδώ και 1 χρόνο (συνομήλικοι και αυτή). Το sex είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Απλά η συμβουλή που θέλω από εσένα είναι πως μπορώ να την πείσω για το πρωκτικό sex; Όσες φορές και αν έχω προσπαθήσει με έχει σταματήσει! Παρόλα αυτά ποτέ δεν το έχει δοκιμάσει. Πως θα την πείσω έστω και 1 φορά να το δοκιμάσουμε; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Λευτέρης.

Δύσκολα τα πράγματα Λευτέρη μου. Αν δεν θέλει δεν μπορείς να της αλλάξεις γνώμη. Κι όσο την πιέζεις, τόσο θα αντιστέκεται. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Τουλάχιστον ξέρει ότι το θες, όποτε άστο να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και μπορεί να το ζητήσει από μόνη της. Αν είσαι τυχερός.

Καλησπέρα είμαι η Νίκη και εδώ και ένα χρόνο τα έχω με ένα παιδί που δεν τον θέλω αρκετά. Πριν 1 χρόνο είχα μια άλλη σχέση, τον αγαπούσα πολύ τον προηγούμενο, τον βλέπω συνέχεια και λιώνω, θέλω να τα ξαναβρώ μαζί του αλλά εκείνος δεν ξέρω τι θέλει. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι συνέχεια στενοχωρημένη.

Βρε κορίτσι μου γιατί είσαι με κάποιον που δεν το θες. Άσε τον να μην τον ταλαιπωρείς κι αυτόν και προσπάθησε να κερδίσεις αυτό που πραγματικά θέλεις.

Χαίρετε. Τι κάνουμε; Λοιπόν είμαι 22 χρονών αλλά από σχέση τίποτα. Δεν ξέρω πια τι μπορεί να φταίει. (…) Απλά θεωρώ ότι έχω δύο ελαττώματα. Πρώτον θεωρώ τον χαρακτήρα μου λίγο παράξενο και δεύτερον δεν πολύ-κατέχω το κομμάτι χιούμορ. Καμιά βοήθεια υπάρχει; Κάθε μέρα το έχω βάρος μέσα μου και δεν μπορώ να βρω έναν τρόπο να το διώξω.

Καλά είμαστε. Εσένα δεν βλέπω καλά. Χαλάρωσε λίγο. Όσο περισσότερο το σκέφτεσαι και το αναζητάς δεν πρόκειται να σου ‘ρθει. Άσε λοιπόν τις παραξενιές σου στην άκρη, δούλεψε λίγο το χιούμορ σου μέσα από τις παρέες και να ξέρεις ότι θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Έτσι είναι αυτά.

Γεια σου πάνσοφη θεία. Έχω μια μεγάλη απορία. Είμαι 16 και μου αρέσει πολύ μια κοπέλα από το τμήμα μου. Εκείνη φαίνεται να το έχει καταλάβει.(…) Μήπως με κοροϊδεύει; Έχω αυτήν την εντύπωση. Είναι πολύ όμορφο κορίτσι και δεν ξέρω αν είναι για τα μέτρα μου(είμαι αρκετά ηττοπαθής).

Μόνο ηττοπαθής; Εδώ δεν βλέπεις ότι κάνει μπαμ ότι σε γουστάρει. Άσε τις ντροπές και προχώρα αλλιώς θα πετάξει το πουλάκι.

Γεια σου Λόλα. Είμαι 16 χρονών και είμαι πολύ ντροπαλός και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην πλησιάζω εύκολα κοπέλες. Σπάνια και αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχω και πολύ αυτοπεποίθηση. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις γιατί νιώθω μπερδεμένος;

Ευχαριστώ, Πάνος

Αμάν βρε παιδιά με τις ντροπές σας. Αφού βλέπεις ότι δεν βγάζεις τίποτα έτσι, άλλαξε. Δεν ξέρω πως γίνεται να μην είσαι ντροπαλός. Απλά κοίτα να το αλλάξεις.

Βρε θεία μου, πες μου σε παρακαλώ πως κερδίζεται η οικειότητα σε μια σχέση. Είμαι στην πρώτη μου σχέση και κρατάει ένα χρόνο. Υπάρχει αγάπη, ερωτική ζωή απειροελάχιστη έως και μηδαμινή εξαιτίας διαβασμάτων, αλλά κρατάω. Η κοπελιά είναι σαν να επαναπαύεται και δεν δραστηριοποιείται, θέλω όμως να αυξήσω την οικειότητα. Ευχαριστώ!

Μικρός Ηλίας

Μικρέ μου Ηλία, οικειότητα δεν είναι το σεξ ανάμεσα στο ζευγάρι. Οικειότητα είναι να ξυπνάς μαζί, να κυκλοφορείς άνετα γυμνός μέσα στο σπίτι μαζί της, να κατουράς όταν εκείνη κάνει μπάνιο κτλ. Και αυτό έρχεται με το χρόνο.

Γεια σου Λόλα. Ονομάζομαι Χρήστος κι είμαι 18. Βγήκα πριν από λίγους μήνες από μια μακροχρόνια σχέση και νομίζω πως ή έχω ξεχάσει το παιχνίδι ή πέφτω πάνω σε τρελές. Καμιά ιδέα για να αρχίσω να προσεγγίζω πιο φυσιολογικές κοπέλες; Ευχαριστώ

Χρήστος

Τι να σου πω βρε Χρήστο μου. Μήπως ν’ αλλάξεις target group;

Καλησπέρα θεία Λόλα. Το καλοκαίρι γνώρισα μια κοπέλα την οποία την πλησίασα και αρχίσαμε να βγαίνουμε και σιγά σιγά ήμασταν μαζί(...)Εγώ τώρα που πραγματικά σου λέω είμαι κολλημένος τι κάνω; Να της πω τι νιώθω; Το είπα! Σκέφτομαι να της στείλω συνέχεια μήνυμα αλλά κρατιέμαι να μην συρθώ πάλι. Εδώ ρωτώ εσένα, καλά θεός δεν είσαι αλλά άμα έχεις καμιά βοήθεια πες. Μου μένει κάτι άλλο να κάνω; Νέστορας

Θεός δεν είμαι Νέστορα αλλά σαν τρίτος βλέπω τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα από εσάς. Λοιπόν για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω τι άλλο να κάνεις. Βέβαια με το να στείλεις ένα μήνυμα να δεις τι κάνει δεν σέρνεσαι. Αλλά από την άλλη δεν μπορείς να κρατήσεις έναν άνθρωπο δίπλα σου με το ζόρι.

Θεία Λόλα, χαίρεται! Είμαι 20 χρονών τα έχω με μια κοπέλα συνομήλικη μου, από την ίδια σχολή, εδώ και ένα μήνα. Να μην στα πολυλογώ οπότε κοιμόμαστε μαζί και έχω όρεξη θέλω(…)Τι να κάνω για να προχωρήσουμε εκεί που θέλω; Με πιάνεις ε;

Σε πιάνω αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από υπομονή. Εκτός αν έχεις την άνεση να συζητήσεις μαζί της ανοιχτά το θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Ίσως ο ένας μήνας να της φαίνεται νωρίς.

Αρχικά καλησπέρα. Είμαι 18 χρονών. Στις διακοπές που είχαμε πάει όλη η παρέα μετά τις πανελλήνιες κοιμήθηκα τυχαία με μια φίλη μου στο ίδιο κρεβάτι και προχωρήσαμε λίγο παρακάτω(…)Θέλω πολύ να περιμένω και να είμαστε πάλι μαζί αλλά φοβάμαι ότι θα περιμένω και στο τέλος δε θα με θέλει. Τι να κάνω;

Καψούρης

Δύσκολα τα πράγματα Καψούρη μου. Εγώ στην θέση σου, αφού δεν είστε και οι δύο καλά μ’ αυτήν την κατάσταση, θα προσπαθούσα να την αλλάξω. Εξήγησέ της ότι είναι ωραίο να έχει έναν άνθρωπο δίπλα της σε δύσκολες καταστάσεις και πες της ότι θες να είσαι εσύ αυτός. Ίσως να αλλάξει γνώμη.

Γεια σου εκπληκτική θεια Λόλα. Ομολογώ ότι η στήλη σου είναι φοβερή, μας βοηθάς πολύ. Τέλος πάντων εγώ είμαι Β λυκείου και έχω γνωρίσει μια κοπέλα στο φροντιστήριο μου η οποία είναι πάρα μα πάρα πολύ όμορφη. Με συμπαθεί πάρα πολύ, κάνουμε χαβαλέ, έχω πολύ καλό χιούμορ σύμφωνα με αυτήν κλπ. Όλα πάνε μέλι γάλα, μέχρι που έμαθα ότι τα έχει με έναν άλλο. Τι να κάνω εγώ; Να παρακαλάω να τα χαλάσουν; Να την κάνω να ζηλέψει; Να το παίξω αδιάφορος και καλά; Και γενικότερα πλέον φοβάμαι να της ζητήσω να βγούμε έξω, να πάμε για κάνα καφέ, καμιά κοπάνα από το μάθημα, καμιά συναυλία κλπ. Είμαι πολύ μπερδεμένος και θα σου ήμουν υπόχρεος αν με βοηθούσες!

Ευχαριστώ πολύ.

Razen.

Τίποτα από όλα αυτά να μην κάνεις. Από την στιγμή που έχει σχέση, μάλλον δεν σε βλέπει ερωτικά. Βέβαια το να της πεις να πάτε για καφέ σαν φίλοι δεν λέει κάτι. Οπότε βρες καμία άλλη, κράτα την σαν φίλη, κι άμα χωρίσει το ξανασυζητάμε.

Για την Alexandra K.

Πως τα κάνατε έτσι βρε κορίτσι μου; Κι αυτός γιατί εξαφανίστηκε. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είναι. Ακόμα κι αν σ’ αποφεύγει προσπάθησε να του μιλήσει με τον τσαμπουκά. Εκεί που προχωρά στον διάδρομο μπες μπροστά του και απαίτησε να του μιλήσεις. Εξήγησέ του τι συμβαίνει και πως νιώθεις και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Στην τελική του πες του ότι μια ακόμα δοκιμή θα τον πείσει.

Για τον Χρήστο.

Καλό μου το θέμα είναι λίγο ευαίσθητο και λίγο μπερδεμένο, γι’ αυτό άλλωστε και σεβάστηκα την επιθυμία σου να μην δημοσιεύσω το κείμενό σου. Δεν πιστεύω ότι όλη η κατάσταση σου είναι αυτή που φταίει. Μπορεί κάποιες να το βλέπουν ως αρνητικό, αλλά δεν πιστεύω όλες. Το θέμα είναι να μην σε πάρει από κάτω. Αν χάσεις την αυτοπεποίθησή σου και δεν είσαι εσύ ο ίδιος καλά με τον εαυτό σου, το ‘χεις χάσει το παιχνίδι. Αν νιώθεις εσύ καλά με την κατάσταση, τότε αυτό μπορείς να το μεταδώσεις και στους άλλους και να έχεις τα αποτελέσματα που θες.

Highlights της εβδομάδας


Γεια σου σέξι Θεία..Έχω μια απορία. Υπάρχει όριο στον αυνανισμό; Γιατί ακούω ότι ο ένας το κάνει 2 φορές την ημέρα, ο άλλος 1 φορά την εβδομάδα. Αν το κάνω κάθε μέρα θα έχω επιπτώσεις στην σεξουαλική μου ζωή; Να μην μπορώ να τελειώσω ή να έχω στύση λόγω του ότι αυνανίζομαι πολλές φορές; Ευχαριστώ.

Κώστας.

Κώστα μου ένα έχω να σου πω: Τον μ*&^%$α πολλοί εμίσησαν. Την μ*&^%$ια ουδείς.

Γεια σου θεία Λόλα, διάβασα ότι έχεις κόκκινα μαλλιά, αν και εγώ δεν έχω μαλλιά αλλά έχω πράσινα μάτια θα 'θελα να σε δω από κοντά αν θες και εσύ βέβαια ή να ανταλλάξουμε e-mail (μη τρομάξεις από την ομορφιά μου). Φιλάκια πολλά και γλυκά Παναγιώτης.

Τόσο κουκλί είσαι βρε Παναγιώτη μου; Να κανονίσουμε τότε σίγουρα να τα πούμε…..