7 εύκολοι τρόποι για να ανανεώσεις ένα outfit

7-efkoloi-tropoi-gia-na-ananeoseis-ena-outfit

Δεν είναι όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου και εμού, αρκετά τυχεροί ώστε να είναι σε θέση να δώσουν αρκετά χρήματα για μια νέα γκαρνταρόμπα κάθε σεζόν, για αυτό και ελπίζω ότι αυτές συμβουλές για το πως μπορείς να ανανεώσεις εύκολα το σύνολο σου θα φανούν χρήσιμες. Μερικές φορές απλώς χρειαζόμαστε την αίσθηση φρεσκάδας που έρχεται με ένα νέο σύνολο – αισθάνεσαι κάπως πιο λαμπερή. Αλλά, με αυτούς τους εύκολους τρόπους μπορείς να νιώσεις έτσι χωρίς να ξοδέψεις.

Κοσμήματα statement


Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να ανανεώσεις ένα σύνολο – που δεν είναι δαπανηρός, πρέπει να τονίσω- είναι να συνδυάσεις ένα απλό t-shirt με ένα εντυπωσιακό κολιέ. Ο καθένας μπορεί να φορέσει πετυχημένααυτό το σύνολο και εκτός αυτού, είναι κατάλληλο για την δουλειά, το ποτό, το δείπνο, απλώς άλλαζε τα παντελόνια ή τις φούστες και τα κολιέ.

Σκισμένα τζιν


Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι η καθεμία πρέπει να έχει ένα παλιό τζιν παντελόνι στην ντουλάπα της που στην πραγματικότητα δεν φοράει πια. Ε λοιπόν, η μόδα αγαπά τα σκισμένα τζιν. Οπότε βγάλε από το ντουλάπι την χλωρίνη και το ψαλίδι και δημιούργησε. Το καλύτερο με αυτό είναι οτι υποτίθεται ότι… πρέπει να φαίνεται «πρόχειρο» και κάζουαλ οπότε δεν χρειάζεται να είσαι σχεδιάστρια μόδας για να το κάνεις.

Καρφιά, γκλίτερ και λάμψη!


Ως κάποια που είναι μία μεγάλη οπαδός του οτιδήποτε που λάμπει, γνωρίζω εκ πείρας ότι μπορεί να προστεθεί σε σχεδόν οτιδήποτε. Πρόσθεσε μερικά καρφιά στον ώμο της μπλούζας, κάλυψε ένα απλό ζευγάρι μπαλαρίνες με λίγο γκλίτερ, ή απλώς ράψε μερικές πούλιες πάνω σε ό, τι νομίζεις ότι χρειάζεται ανανέωση. Και πάλι, δεν χρειάζεσαι τις δεξιότητες μίας μοδίστρας. Πραγματικά όμως, μια μεγάλη επιλογή είναι να εξερευνήσεις όλα τα blogs DIY, αφού υπάρχουν κάποια πραγματικά καταπληκτικά που παρέχουν πολύ καλές συμβουλές.

Nail Art


Nail art έχει τεράστια πέραση τώρα τελευταία, και χάρη στα ευφάνταστα σχέδια που είδαμε στα ντεφιλέ και στις διασημότητες, καθώς και τα φανταχτερά βερνίκια νυχιών που μπορείς να αγοράσεις για χρήση στο σπίτι, τα νύχια μας έχουν γίνει ένα σημαντικό μέρος της του στυλ μας. Ωστόσο, η αλλαγή στα νύχια σου γενικά δεν είναι πολύ ακριβή σε σχέση με την αλλαγή του συνολικού σου στυλ.

Ένα ποιοτικό κομμάτι


Ακούω ότι η φράση αυτή διαδίδεται λίγο περισσότερο για τα γούστα μου κατά την ανάγνωση περιοδικών μόδας. Μπορώ να καταλάβω τη λογική πίσω από αυτό όμως, αν μπορείς να αγοράσεις μόνο ένα νέο κομμάτι, βεβαιώσου οτι πραγματικά αξίζει. Για παράδειγμα, εγώ πάντα επενδύω σε ένα statement σακάκι ή ένα καταπληκτικό ζευγάρι παπούτσια. Στη συνέχεια, τα συνδυάζω με τα βασικά κομμάτια που ήδη έχω. Είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής γκαρντρόμπας.

Επισκευές


Αυτό ακούγεται μάλλον πολύ βαρετό, αλλά θα εκπλαγείς με τα χρήματα που μπορείς να σώσεις. Σήμερα, υπάρχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες για τις λεπτεπίλεπτες και υψηλής μόδας επισκευές ενδυμάτων, από μαγαζιά που ειδικεύονται στα παπούτσια, μέχρι στις επισκευές τσαντών. Θα κοστίσει, αλλά αυτό που θα πάρεις πίσω θα είναι κυριολεκτικά σαν καινούργιο.

Άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου


Δοκίμασε να δείς την γκαρνταρόμπα σου με ένα διαφορετικό τρόπο. Σκέψου σαν στυλίστας, δοκίμασε νέους συνδυασμούς και χρώματα και φόρεσε κάτι που νόμιζες ότι ποτέ δεν θα φορούσες ξανά και ερωτεύσου το.