Κριτήρια επιλογής Νυφικού Γάμου

kritiria-epilogis-nyfikou-gamou


Το γεγονός του γάμου σας είναι προ των πυλών και εσείς δεν έχετε καταλήξει ακόμη στο φόρεμα που θα φοράτε την ημέρα του μυστηρίου. Δεν συντρέχει, όμως, λόγος ανησυχίας, καθώς πρόκειται για μία συνηθισμένη κατάσταση που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες. Παρ' όλα αυτά, όταν μία γυναίκα καλείται να επιλέξει νυφικό για το γάμο της, υπάρχουν ορισμένες παράμετροι και κριτήρια που πρέπει να αξιολογήσει. Ενώ σίγουρα θα επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις σας για το γεγονός ότι θα έλθετε εις γάμου κοινωνία με τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα πρέπει να τον καταλαγιάσετε και να επικεντρωθείτε στο νυφικό φόρεμα. Εφόσον δεν γνωρίζετε τίποτα σχετικά με τα στυλ των νυφικών φορεμάτων, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις παρακάτω συμβουλές.

Πρώτα από όλα, το φόρεμα που θα επιλέξετε, θα πρέπει να συμβαδίζει με την ηλικία σας. Για παράδειγμα, αν είστε νεαρής ηλικίας, απαγορεύεται να επιλέξετε ένα «παλαιάς κοπής» νυφικό με μακριά μανίκια. Κατά παρόμοιο τρόπο, αν δεν διανύετε την περίοδο την νεότητας, ένα κοντό νυφικό δίχως τιράντες δεν θα είναι η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή σας.

Το νυφικό φόρεμα που θα αγοράσετε, πρέπει να προσαρμοστεί στον σωματότυπό σας. Για παράδειγμα, αν διαθέτετε σώμα με καμπύλες, πρέπει να προτιμήσετε ένα πιο άνετα φόρεμα, ενώ αν είστε μικρόσωμη, καταλήξτε σε ένα νυφικό με πολλά διακοσμητικά στοιχεία πάνω σε αυτό.

Επιπλέον, το νυφικό σας επιβάλλεται να «συμμορφωθεί» με τις εποχικές τάσεις της μόδας, καθώς το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε, είναι να χαρακτηριστείτε «ντεμοντέ». Μία άλλη παράμετρος που δεν πρέπει να παρακαμφθεί είναι η αρμονία ανάμεσα στο νυφικό σας και το κουστούμι του γαμπρού, ώστε να πετύχετε ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Συνοψίζοντας, αν λάβετε σοβαρά υπόψη τις παραπάνω συμβουλές, θα έχετε θέσει τα θεμέλια για ένα υπέροχο γάμο, διότι θα μπουν τα θεμέλια να ξεχωρίσετε ως νύφη και τελικά θα αφήσετε το στίγμα σας στους καλεσμένους που θα συζητούν για πάρα πολύ καιρό την κομψή εμφάνιση σας.