Φτιάξτε επειγόντως καινούργιο γήπεδο στον Άρη

ftiaxte-epeigontos-kainourgio-gipedo-ston-ari

Το νέο γήπεδο του Άρη πρέπει να γίνει και μάλιστα επειγόντως, χωρίς καμία χρονοτριβή ή δικαιολογία. Το έχουμε ξανασυζητήσει από αυτή τη στήλη και επανέρχομαι. Η περίπτωση της Θέρμης φαίνεται να μένει πίσω. Άρχισαν ήδη οι σκέψεις για νέα περιοχή.

Η διοίκηση του Δήμου άλλαξε και ελπίζουμε μαζί με τον αέρα της αλλαγής, την απαλλαγή της Θεσσαλονίκης από το συντηρητισμό που την είχαν θαμμένη οι θρησκόληπτοι Δήμαρχοι της βιτρίνας και των μαύρων τρυπών των ταμείων, να έρθει επιτέλους και η μέρα που η πόλη θα αξιωθεί, όπως όλες οι μεγάλες πόλεις, να στηρίξει το καμάρι της.

Άμεσα πρέπει να οργανωθεί συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο και τον υφυπουργό Υποδομών κ.Μαγκριώτη (που τόσα θετικά έχει πει γι’αυτό το πρότζεκτ πριν τις εκλογές) και να συζητήσουμε το αυτονόητο. Την επαναφορά μας στην φυσική μας έδρα. Στο χώρο που έπειτα από την αποχώρηση μας και μέχρι σήμερα στεγάστηκε η ΔΕΘ. Το χώρο που μας πήρε ο Μεταξάς και μας ανάγκασε να μετακομίσουμε στη (τότε) ερημιά της Χαριλάου.

Μια ήπια παρέμβαση με υπόγεια διαζώματα που δεν θα σηκώνουν το ύψος του γηπέδου αλλοιώνοντας την εκ της παραλίας όψη της πόλης (τύπου ΟΑΚΑ) και δέσμευση για πολύ πράσινο που θα συντηρεί ο Σύλλογος είναι μια πρόταση που πρέπει να δουλευτεί από τα αρχιτεκτονικά επιτελεία μας και να δοθεί η τελική και βιώσιμη πρόταση στο Δήμο και το Υπουργείο. Με μια δίκαιη για όλα τα μέρη συμφωνία ένα στολίδι στο κέντρο της πόλης, το ανάκτορο του θεού του πολέμου θα γίνει η νέα αναφορά της Θεσσαλονίκης.

Είναι πολύ σημαντικό, είτε προχωρήσει αυτή η σκέψη είτε όχι, να πάρουμε επίσημη και τελειωτική απάντηση για το χώρο της ΔΕΘ. Κύριε Γιάννη σιδεροκέφαλος και ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσεις. Θα σε παρακολουθούμε στενά γιατί η δουλειά που χρειάζεται η πόλη είναι μεγάλη. Με το καλό και όλα τα καλά σου θα τα επικροτούμε και τα όλα στραβά σου θα τα κράζουμε.. Γιατί μας καίει αυτή πόλη ρε ΚυρΓιάννη και έχουμε σκάσει για την κατάντια της…

Άντε να δούμε αν θα κάνεις τη μεγάλη αλλαγή.. Και μακριά από τους τους παρείσακτους που υποδαυλίζουν τα ιδανικά μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι ο Άρης της Θεσσαλονίκης γιατί μάλλον δεν θα δεις υποστήριξη από κανέναν οπαδό της ομάδας, παρά μόνο από εκείνους που είναι ανοιχτά προσκείμενοι προς την παράταξή σου, δηλαδή όσους έχεις δεδομένους και τους κάνεις ότι θέλεις, και αυτοί απλά ακολουθούν το ρυθμό που τους δίνεις χωρίς να φέρουν καμία αντίρρηση, ακόμη και στην πιο παράλογη λογική.