Οι δέκα εντολές του... ΣΤΥΛ

oi-deka-entoles-tou-styl


Κάθε ενημερωμένη γυναίκα οφείλει να τηρεί κάποιους «απαράβατους» κανόνες. Έτσι θα μπορεί να επιλέγει και να καθορίζει το στυλ της χωρίς να αποτελεί έρμαιο των μεγάλων βιομηχανιών και των συμφερόντων τους.


ΤΙΜΑ την ιστορία


Είναι καλό να γνωρίζεις την ιστορία της αγαπημένης σου εταιρείας. Κάνε ένα βήμα παραπάνω και μάθε ό,τι αφορά τα ρούχα που επιλέγεις. Τι σύνθεση έχουν, ποια η χώρα προέλευσης, οι συνθήκες παραγωγής , τα υλικά και η πρακτική της εταιρείας; Έτσι , θα είσαι περήφανη και συνειδητοποιημένη με τις αγορές-επιλογές σου!


Μην διστάσεις


…….να επενδύσεις κάποια χρήματα για την αγορά διαχρονικών κομματιών- «κλειδιά» που δε θα σε προδώσουν ποτέ!


Τόλμησε…. το ατημέλητο look!


Είναι θηλυκό , σέξυ και φυσικα δείχνει ακομπλεξάριστη γυναίκα. Οι ρυθμοί της ζωής δεν προσφέρουν την πολυτέλεια για καθημερινό καλλωπισμό, ιδίως για τις business women. Τόσο το καλύτερο αφού η τάση μας θέλει ατημέλητες. Ο εναρμονισμένος συνδυασμός ρούχου, παπουτσιού, τσάντας, μαλλιού,  make up και όλων των συναφών, έχει καταργηθεί.


Τα «καλά» ρούχα δεν υπάρχουν πια!


Ξέχασε ότι γνώριζες για το «αποκλειστικά καλό» ντύσιμο. Πλέον μπορεί ένα cocktail φόρεμα συνδυασμένο με blazer και ένα ζευγάρι flat μπότες ή μπαλαρίνες, να φορεθεί στη δουλειά. Και πως το αγαπημένο σου jean με μεταξωτό top και γόβες μπορούν να σε απογειώσουν εξίσου σε μια επίσημη κοινωνική εκδήλωση.


ΤΙΜΑ τα παπούτσια σου!


Αναμφίβολα αποτελούν το φετίχ όλων (σχεδόν) των γυναικών. Φρόντισέ τα και τίμησέ τα γιατί αναδεικνύουν την θηλυκότητά σου. Προτίμησε χοντροκομμένα τακούνια για ρούχα μήκους μέχρι τη μέση του μηρού και παραπάνω, ενώ εάν σου αρέσει το επέλεξε λεπτά τακούνια για να εξισορροπήσεις την εμφάνιση.


ΑΓΑΠΑ τα ρούχα σου!


Φρόντισε τα ρούχα σου και την γενικότερη περιποίησή τους. Προσεκτικό πλύσιμο, σιδέρωμα, φύλαξη θα σου εξασφαλίσουν πολλά χρόνια «ζωής» τους.


ΟΥ ξεχάσεις……….


Την λειτουργικότητα των ρούχων που επιλέγεις. Δεν έχει νόημα να φοράμε κάτι το οποίο ναι μεν μας αρέσει, αλλά δεν βοηθάει στο να νιώθουμε άνετα. Το ρούχο πρέπει να είναι λειτουργικό, να μας επιτρέπει ελευθερία κινήσεων και φυσικά να το υποστηρίζουμε. Έτσι θα μας δώσει δυναμικότητα, άποψη και ευεξία.


ΟΥ Φοβηθείς………..


Το ‘’ στους συνδυασμούς! Πλέον η γενικότερη μόδα, μας επιτρέπει να παίξουμε με τα διάφορα υλικά, χρώματα και στυλ στα ρούχα. Δημιούργησε τη δική σου χρωματική παλέτα και ανάτρεψε τους κανόνες. Μπέρδεψε διάφορα μοτίβα () (πχ. Καρώ με ρίγες) ή και στυλ (πχ. Το με το ) .


ΔΑΝΕΙΣΟΥ….


Αναφορές από την αντρική γκαρνταρόμπα. Όσο άσχημο και αν είναι ένα φαρδύ ρούχο μπορείς κατάλληλα να το αναδείξεις. Υπερμεγέθη πλεκτά, χοντροκομμένα παπούτσια, αθλητικά ρούχα συνδυασμένα με κομμάτια είναι πιο!


ΠΑΙΞΕ άφοβα με τα αξεσουάρ!


Τα αγαπάμε γιατί συμπληρώνουν και ενισχύουν την κάθε μας εμφάνιση. Ακόμα και τα πιο μονότονα γίνονται σαγηνευτικά! Παίξε με τα αξεσουάρ και σίγουρα δε θα χάσεις!!!