Model army, όταν τα μοντέλα κάνουν επιδρομή στην καρδιά μας

model-army-otan-ta-montela-kanoun-epidromi-stin-kardia-mas

Βαρεθήκατε τη Giselle και τη Heidi Klum; Απολαύστε όχι δύο και τρία, αλλά 13 νέα μοντέλα, πιο sexy από ποτέ! Μια κοινωνική προσφορά του Niata.Net και της Victoria 's Secret...


Isabeli Fontana


Το 1996, την έλεγαν Isabeli Bergossi Fontana, ήταν 13 χρονών και φιναλίστ στο διαγωνισμό Elite Model Look στο Σάο Πάολο. Μετακομίζοντας απ  τη Βραζιλία στο Μιλάνο, ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ και στα 16 της έκανε άνω κάτω τον κόσμο της μόδας, εμφανιζόμενη σε κατάλογο της Victoria 's Secret, η οποία έως τότε είχε πολιτική να μην υπογράφει με μοντέλα ηλικίας κάτω των 21 ετών. Ακολούθησαν οι Versace, Ralph Lauren και Valentino, αλλά και ένας αποτυχημένος γάμος με τον μοντέλο Alvaro Jacomossi, με τον οποίο έχει και μια κόρη, τη Zion-Isabeli Fontana. Σήμερα ζει στη Βραζιλία με νέο σύζυγο και συνεχίζει στη Victoria s Secret. Είναι μόλις 22 χρονών.

Doutzen Kroes


H μικρή Ολλανδέζα είναι όπως τη φανταστήκαμε: ξανθιά με γαλανά μάτια και 20 χρονών. Από φοιτήτρια, σούπερμοντελ - κι όλα αυτά μέσα στους τελευταίους εννέα μήνες, χάρη σε μια αναμνηστική φωτογραφία διακοπών που έφτασε κατά τύχη στα χεριά ενός ατζέντη. Μέχρι τότε, η doutzen, αν και ήθελε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, θεωρούσε «πολύ θρασύ το να στείλει φωτογραφίες της σε κάποιο πρακτορείο». Σήμερα, ποζάρει για τον tommy hilfiger, ζει στη Νέα Υόρκη και, αν αναρωτιέσαι, όχι, δεν της λείπει η χώρα της. Βγάζει από 300 μέχρι 25.000 δολάρια τη μέρα, και όπως λέει «στη ΝΥ είναι αρκετά για να βρεις κανένα ρούχο της προκοπής». Ευτυχώς, στη Victoria 's Secret δεν θα χρειαστεί να την ντύσουν.

Andi Muise


Ξεκίνησε την καριέρα της πριν από τέσσερα χρόνια. Στα 14 της, την πλησίασε η ιδιοκτήτρια του International Model Management, Michelle Miller, όταν την είδε σε ένα εμπορικό κέντρο (όπως συνήθως ορίζει ο μύθος ότι ανακαλύπτονται τα super models), και τη ρώτησε αν θα ήθελε να γίνει μοντέλο. Η θρασύτατη τότε καστανή λολίτα είχε απαντήσει: «Yeah, definitely». Γεννημένη στο Οντάριο, η 18χρονη σήμερα Καναδέζα κάνει το δικό της μεγάλο βήμα στο μόντελινγκ, θέλει να ασχοληθεί με την ηθοποιία -όπως όλες-, ζει μόνη της στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης -με την ελπίδα σύντομα να μετακομίσει στο Μανχάταν-  και είναι τόσο starter που, όταν τη ρωτούν ποιος είναι ο αγαπημένος της φωτογράφος, απαντά «το αγόρι μου» (δεν ξέρει ακόμη τον Richard Avedon).

Eugenia Volodina


H 21 ετών κούκλα από το Καζάν πληροί ένα φονικό συνδυασμό: είναι καστανή με γαλάζια ματιά και αν βγάλει τα τακούνια της, θα σε κοιτάξει από ύψος 1,79 εκφράζοντας πλήρως την υπεροχή της σλαβο-καυκάσιας φυλής στις πασαρέλες. από τη ρωσική Vogue, η πρώτη της μεταγραφή ήταν στην ιταλική Vogue και από εκεί στις διαφημιστικές καμπάνιες των Gucci, Salvatore Ferragamo, D&G, Chanel και Escada. σήμερα, στον κόσμο του μόντελινγκ είναι γνωστή απλώς με το μικρό της όνομα, «Ευγενία». τελευταίο της ταξίδι ήταν η υπερατλαντική πτήση από το Παρίσι για τη NY όπου υπέγραψε με τη Victoria 's Secret.

Morgane Dubled


Έρχεται από την Κυανή Ακτή, ένα μέρος όπου, εξαιτίας της επιμειξίας αιώνων με τον αραβικό κόσμο, τα κορίτσια είναι συνήθως πιο μελαχρινά απ  ό,τι στην υπόλοιπη Γαλλία. Στα είκοσί της, η πανύψηλη (λίγο πάνω από 1,80) Γαλλίδα αποτελεί ήδη ένα από τα ανερχόμενα ονόματα στο μόντελινγκ, με φωτογραφήσεις -μόνο το τελευταίο τρίμηνο - για τους Calvin Klein, Viktor & Rolf, Gucci, Fendi, Christian Dior και D&G.

Caroline Trentini


Μη σας μπερδέψει το ιταλικό της όνομα. Όταν ο Θεός παίζει ζάρια, ο κόσμος κερδίζει πλάσματα σαν τη 18χρονη Caroline που, αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βραζιλία, έχει ιταλογερμανικό αίμα, καστανόξανθα μαλλιά, πράσινα μάτια και δύο αδελφές, «πιο όμορφες από εκείνη», όπως λέει. Το κορίτσι αυτό έμαθε αγγλικά στα 13 του, όταν και μετακόμισε στη ΝΥ, όπου συζεί με δύο επίσης Βραζιλιάνες μοντέλες, τη Cintia Dicker και την Bruna Erhardt (όχι, δεν ψάχνουν άλλον συγκάτοικο). Καθοριστική στιγμή στην καριέρα της υπήρξε η topless φωτογράφησή της για την αμερικάνικη Vogue, όταν ήταν 16,5 χρονών, από το φακό του Steven Klein, μέσα σε ένα ψυγείο με κρέατα. Από τότε έγινε χορτοφάγος, αλλά και επαγγελματίας στο μόντελινγκ.

Βianca Βalti


Τα τελευταία είκοσι χρόνια ζούσε στη γενέθλια γη της, στο Lodi της Ιταλίας, και ως φοιτήτρια, για να βγάζει τα έξοδα των διακοπών της, έπαιζε σε διαφημίσεις, συχνά με το όνομα Bianca Biola (ή Bianca Baoli, για τους εξερευνητές του Internet). Εδώ και ένα χρόνο ζει στη μοντελομάνα Νέα Υόρκη, έχοντας συμμετάσχει στην παγκόσμια καμπάνια των D&G Ανοιξη-Καλοκαίρι 2006, και αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα της Victoria 's Secret. Είναι μελαχρινή, με γαλαζοπράσινα μάτια, το Vanity Fair τη χαρακτηρίζει «κάτι ανάμεσα στη Linda Evangelista και την Christy Turlington» και οι θαυμαστές της τη χαρακτηρίζουν κάτι ανάμεσα σε Μαλένα και Βραζιλιάνα θεά.

Selita Ebanks


Σαν σπάνιο παραδείσιο πτηνό, η Selita Ebanks είναι ένα supermodel που δεν γεννήθηκε στη Βραζιλία ή την ανατολική Ευρώπη. Έρχεται από τα νησιά Καϊμάν και, όπως μας πληροφορεί το δελτίο Τύπου του CBS για το  Victoria s Secret TV special, «έχει τζαμαϊκανές, ιρλανδικές, ινδιάνικες και αφρικανικές ρίζες», επιβεβαιώνοντας το διάσημο και διαχρονικό αξίωμα «όσο πιο ανακατεμένα τα γονίδια τόσο ομορφότερη η γυναίκα».  Στο ίδιο εκείνο show, όπου η Tyra Banks επισήμως «κρέμασε τα παπούτσια της» εγκαταλείποντας το μόντελινγκ, πέρασε συμβολικά τα φτερά αγγέλου που φορούσε στη Selita Εbanks.