Ο Λάκης, η Λίτσα και η λίστα, τα δρώμενα της μικρής οθόνης

o-lakis-i-litsa-kai-i-lista-ta-dromena-tis-mikris-othonis

Υποθέτουμε ότι πρωί πρωί οι υπεύθυνοι των καναλιών θα έτρεξαν να μάθουν τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν οι χθεσινές πρεμιέρες στη μικρή οθόνη. Είμαστε όμως ακόμη στην αρχή, αφού οι πρεμιέρες των σειρών και των τηλεπαιχνιδιών συνεχίζονται τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

«Ο Λάκης ο γλυκούλης» εμφανίζεται σήμερα δειλά δειλά στο ΜΕΓΚΑ στις 21.00. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι τόσο μαλακός και αγαθός που τελικά όλοι τον κάνουν ό,τι θέλουν.

Αλλά μέχρι σήμερα αφού φέτος θα προσπαθήσει να κλείσει πολλά στόματα. Αμέσως μετά η Βίκυ Σταυροπούλου στις «Επτά θανάσιμες πεθερές» θα αφηγηθεί ακόμη μία ιστορία με πρωταγωνίστριες, ποιες άλλες; Τις πεθερές και τις νύφες. Στις 23.00 θα συστηθούμε με τα «Αγρια παιδιά» της πόλης. Με αυτά που ζουν έντονα στο κέντρο της Αθήνας, που περνούν δίπλα μας με τα σκέιτ, ακούνε δυνατά μουσική και προσπαθούν να πετύχουν το μεγάλο άλμα με τη σανίδα τους. Οι Αντίνοος Αλμπάνης, Νικόλας Αγγελής, Σταύρος Σβήγκος και Μιχάλης Οικονόμου είναι τα «Αγρια παιδιά» τού ΜΕΓΚΑ.

Στον ΑΝΤ1 οι αποψινές πρεμιέρες ξεκινούν με το νέο τηλεπαιχνίδι του σταθμού «Η λίστα» (21.00) με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο παρουσιαστής υποδέχεται δύο ομάδες δύο παικτών, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες στην προσπάθεια να δημιουργήσουν μια λίστα με όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις σε ένα κεντρικό θέμα που τους δίνεται. Αμέσως μετά η Λίτσα η κομμώτρια μάς ξεναγεί στις 22.00 στην ιστοσελίδα της «Λίτσα.com». Ο Θέμος Αναστασιάδης θα συνεχίσει και φέτος την εκπομπή τού «ΟΛΑ 9» (24.00) από την ίδια συχνότητα. Απέναντι από τον «Λάκη τον γλυκούλη» και τον Χρήστο Φερεντίνο οι «Ατρόμητοι» του Alpha μπαίνουν από σήμερα στις 21.00 δυναμικά στα σπίτια των τηλεθεατών και για δύο φορές την εβδομάδα.

Ο ροκ κρεοπώλης Σωτήρης, ο γνωστός σε όλους μας Αντώνης Καφετζόπουλος, μαζί με την οικογένειά του μας παρουσιάζουν την καθημερινότητά τους με τα καλά, τα άσχημα και τα κωμικά. Ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι ο οικοδεσπότης του νέου τηλεπαιχνιδιού τού Alpha «Password» (22.00). Καλεσμένοι στην πρεμιέρα είναι ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και η Μαριέττα Χρουσαλά, οι οποίοι και θα βοηθήσουν τους παίκτες να διεκδικήσουν 100.000 ευρώ.

Μία ώρα αργότερα ένα Λύκειο, μία τάξη, ένα τμήμα και συγκεκριμένα το «Γ4» κάνει την είσοδό του στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστές μια παρέα εφτά παιδιών τα οποία ζουν τα όνειρα και τους εφιάλτες τους, αγαπούν, ερωτεύονται, προβληματίζονται, κάνουν φιλίες, έρχονται σε σύγκρουση. Πρεμιέρα κάνει και η νέα εκπομπή της ΕΤ-3 «Απόψε με τον Τέρενς Κουίκ» (23.30) με πρώτο καλεσμένο τον μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα.