Ο Καλύτερος Τρόπος Να Αγοράσετε Αεροπορικά Εισιτήρια

o-kalyteros-tropos-na-agorasete-aeroporika-eisitiria

Εάν συνομιλήστε με αρκετούς συνταξιδιώτες σας, και είστε ειλικρινείς μεταξύ σας, θα δείτε ότι όλοι έχουν πληρώσει διαφορετικά ποσά για τα αεροπορικά εισιτήρια και επί της ουσίας υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους. Τούτη η ιδιομορφία συμβαίνει για πολλούς και διάφορους λόγους όπως από που έχουν κλειστεί τα εισιτήρια, τι ώρα έγινε η κράτηση, ποιός ήταν ο διαμεσολαβητής, πόσες ημέρες πριν την αναχώρηση έγινε, κ.λπ. Αποφασίσαμε λοιπόν να σας αναλύσουμε εδώ τις καλύτερες δοκιμασμένες μεθόδους για να βρίσκετε πάντα τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, εξοικονομώντας πολύτιμα χρήματα και φυσικά χρόνο.


Που να ψάξετε:


Πάντα θα ψάχνετε στο διαδίκτυο για αεροπορικά εισιτήρια και ποτέ σε offline ταξιδιωτικά γραφεία. Έχουν αλλάξει οι εποχές πλέον. Κάντε την αναζήτησή σας online στα διάφορα travel agencies αλλά προσέξτε μια σημαντική λεπτομέρεια: Οι ιστοσελίδες που αναζητάτε να είναι πιστοποιημένες και όχι μεταπωλητές ή μεσολαβητές. Οι μεσολαβητές αυξάνουν το κόστος ώστε να πάρουν κι αυτοί τη δική τους προμήθεια. Επίσης όλες οι ιστοσελίδες προσφέρουν ανά καιρούς προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια. Γραφτείτε στα διάφορα newsletter κι έτσι θα έχετε άμεση πρόσβαση στις τελευταίες προσφορές των εταιρειών.

Δοκιμάστε online ταξιδιωτικά γραφεία που διενεργούν εξειδικευμένες αναζητήσεις σε όλο το φάσμα των εταιρείων. Αυτά τα online γραφεία μπορούν να σας προσφέρουν την οικονομικότερη πτήση ακόμα και με συνδυασμό πτήσεων εαν απαιτείται! Ωστόσο θα πρέπει να κάνετε την κράτηση για τα αεροπορικά εισιτήρια online για να έχετε αυτές τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Απευθείας κράτηση με τις αεροπορικές


Μερικές αεροπορικές εταιρείες διαθέτουν οι ίδιες τα αεροπορικά εισιτήρια για τις πτήσεις τους. Έτσι είναι πολύ πιθανόν να πετύχετε χαμηλότερες τιμές στις ίδιες παρά σε έναν μεσολαβητή. Εαν και οι περισσότερες εταιρείες αναθέτουν την διαχείρηση των εισιτηρίων σε άλλον φορέα, δεν είναι καθόλου σπάνιο να πετύχετε μια μικρομεσαία εταιρεία που διενεργεί πτήσεις εσωτερικού να διαχειρίζετε η ίδια το σύστημα κρατήσεων τους.

Εδώ το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχετε μια εικόνα σύγκρισης καθώς ακόμα χάνετε και τα όποια δώρα και παροχές σας πρόσφερε το ταξιδιωτικό γραφείο. Επίσης δεν μπορείτε να συνδυάσετε πτήσεις από διαφορετικές εταιρείες. Θα πρέπει να κόψετε ξεχωριστά εισιτήρια όπου θα είναι σαν ξεχωριστό δρομολόγιο με ό,τι συνεπάγεται αυτό(βαλίτσες,check in,κτλ)

Σύγκριση επιλογών


Πάντα κάντε σύγκριση των επιλογών που έχετε για κάθε δρομολόγια και δείτε τα αεροπορικά εισιτήρια από κάθε εταιρεία πόσο κοστίζουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένα φθηνό εισιτήριο να κάνει την πτήση με ενδιάμεσο σταθμό και μετεπιβίβαση ενό ένα λίγο ακριβότερο εισιτήριο να φτάνει πολύ πιο γρήγορα και απευθείας. Μελετήστε τις λεπτομέρειες και τους κρυφούς όρους της κάθε εταιρείας. Τέλος δείτε εαν στην τιμή που σας εμφανίζει για τα αεροπορικά εισιτήρια περιλαμβάνονται οι φόροι αι οι ναύλοι καυσίμων. Πολλές εταιρείες για να εμφανίσουν χαμηλότερη τιμή δεν δείχνουν τους φόρους και τα τέλη.

Άλλοι τρόποι για να βρείτε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια


  • Πάντα, όποτε καταστεί εφικτό, κάντε κράτηση για εισιτήρια με επιστροφή. Θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα με αυτήν την κίνηση!
  • Ψάχνετε τα διάφορα ταξιδιωτικά φόρουμς και blogs για προσφορές σε προορισμούς ή κουπόνια έκπτωσης σε εισιτήρια.
  • Προσπαθήστε να κάνετε κράτηση έξι με δέκα εβδομάδες πιο πριν από την αναχώρησή σας.
  • Δείτε με ποιόν τρόπο πληρωμής θα έχετε την μεγαλύτερη έκπτωση. Κάποιες φορές πληρώνονας με πιστωτική κάρτα η εταιρεία εφαρμόζει μια έκπτωση στο συνολικό ποσό προς πληρωμή.