Με τη στρατιά που κατεβαίνει προς το κίτρινο ποτάμι

me-ti-stratia-pou-katevainei-pros-to-kitrino-potami

Τελικά διαψεύστηκαν όλα τα σενάρια που τεχνηέντως είχαν διοχετεύσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης «γνωστοί κύκλοι», που τρέμουν στη ιδέα πως ο Άρης έχει γιγαντωθεί εκ νέου σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία χρόνια.

Απεγνωσμένα ήθελαν να αποτρέψουν τον κόσμο του Άρη να δείξει την «κοιμώμενη» επί πολλά χρόνια δύναμή του, αφού τα τελευταία τριάντα χρόνια έχουν στηρίξει όλη τους την προπαγάνδα στη δημιουργία μιας παραμυθένιας εικόνας «του ενός και μοναδικού περιούσιου λαού», με προφανή σκοπό να στηρίξουν τα άνομα συμφέροντά τους.

Αν, όπως και έγινε τελικά, δίνονταν για τον μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ της εικοστής τετάρτης Απριλίου στον Άρη οι είκοσι τρεις χιλιάδες πεντακόσια εισιτήρια, δε θα μπορούσαν να καλύψουν τα μεγάλα ψέματα που ταΐζουν όλη την Ελλάδα.

Ανήμποροι να βλάψουν με άλλον τρόπο την εικόνα του πρώτου Συλλόγου της Μακεδονίας, αγωνιστικά και οπαδικά, αφού έχει επανέλθει εκεί που ήταν από τη μέρα που ιδρύθηκε μέχρι και την εποχή που οι ίδιοι αυτοί «κύκλοι» μη βρίσκοντας αντίσταση προσπάθησαν με λυσσαλέο τρόπο να τον εξαφανίσουν, χρησιμοποίησαν ακόμη και το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα και ό,τι φοβικά σύνδρομα από τα οποία κατέχεται η ελληνική κοινή γνώμη, για να περιορίσουν το μεγάλο κίτρινο ποτάμι που θα καταλάβει την Αθήνα το Σάββατο του τελικού.

Ευτυχώς η ΕΠΟ αλλά και η Αστυνομία δεν ενέδωσαν στις πιέσεις και τελικά δόθηκε το «πράσινο φως» στους χιλιάδες οπαδούς του Άρη από όλη την Ελλάδα να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή και να γράψουν ιστορία στις μετακινήσεις οπαδών.

Το κίτρινο ποτάμι που θα μετακινηθεί από όλη τη χώρα θα είναι μοναδικό, τρομερό και ατελείωτο και όποιοι αποτελέσετε σταγόνα του, θα το διηγείστε στα παιδιά σας ως τη μεγαλύτερη εμπειρία της (αρειανής) ζωής σας.

Βουερό, κιτρινόμαυρο, αφοσιωμένο, πειθαρχημένο, αλλά και τρελαμένο, γεμάτο αρειανή αγάπη και πάθος, θα κατακλύσει το Στάδιο αφού διασχίσει, στέλνοντας πολλαπλής σημασίας μηνύματα σε όλους, σχεδόν όλη τη χώρα και θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη με το Κύπελλο, να περιμένει την ομάδα να επιστρέψει την επόμενη, για να πανηγυρίσει μαζί της στο Λευκό Πύργο τον τίτλο που λείπει από το Σύλλογο για να σφραγίσει την αλλαγή σελίδας και να τον απογειώσει σε άλλους ουρανούς (μην ξεχνάτε τα πλέι οφς που θα ακολουθήσουν).

Ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη του λαού του Άρη και του κίτρινου ποταμού, που θα ρεύσει ασταμάτητος για να ποτίσει με αρειανοσύνη τους στερημένους και αποστασιοποιημένους οπαδούς του Συλλόγου σε όλη την επικράτεια που λαχταρούν για αυτό το κάλεσμα.

Πάμε όλοι μαζί να γράψουμε ξανά την ιστορία. Ο Άρης σηκώθηκε από το θρόνο του, πήρε τα «όπλα» του στα χέρια και μας καλεί να τον ακολουθήσουμε, να αναδείξουμε το μεγαλείο του.