Στο Central live οι Καλίδης και Τσαλίκης

sto-central-live-oi-kalidis-kai-tsalikis

Οι πιο φιλόξενοι οικοδεσπότες θέλουν να αποδειχθούν φέτος οι καλίδης τσαλίκης, κάνοντας μεγαλεπήβολη εμφάνιση στο νεότευκτο Central Live Clubbing. Η χειμερινή σεζόν θα είναι πυρετώδης για όλα τα νυχτερινά κέντρα, με το Central να δημιουργεί νέα δεδομένα στο τοπίο του ανταγωνισμού. Ένα νέο μαγαζί με υψηλές φιλοδοξίες που από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, στις 31 Οκτωβρίου, θέλει να δείξει ποιος θα είναι το αφεντικό. Η πιο ασφαλής εγγύηση για να το πετύχει αυτό είναι φυσικά η πληθωρική παρουσία του Γιώργου Τσαλίκη και του Πάνου Καλίδη.

Το νέο meeting point της Αθήνας λέγεται Central Live Clubbing λοιπόν και το πιο ευχάριστο είναι ότι βρίσκεται σε ένα πασίγνωστο πια σημείο της πόλης, στην οδό Βουλιαγμένης 22, όπου εδρεύει και το Club 22. Το νέο νυχτερινό κέντρο έχει θέσει ως αποκλειστική προτεραιότητά του να ψυχαγωγήσει τον επισκέπτη. Οι τσαλικης καλιδης είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι και ειδικοί για να το πετύχουν στο έπακρο αυτό, αφού σε οποιοδήποτε κέντρο και αν εργάστηκαν, όλοι έχουν να μνημονεύσουν τις απίστευτες επιδόσεις τους στη σκηνή, το εξαίρετο ταμπεραμέντο τους και την ασύλληπτη ενέργεια που βγάζουν.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει αποδείξει πως του αρέσουν οι προκλήσεις και για αυτό το λόγο αποφάσισε να προσχωρήσει σε αυτό το νέο φιλόδοξο project. Το ίδιο και ο Πάνος Καλίδης. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι δύο καλλιτέχνες θα προκαλούν απίστευτη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην οδό Βουλιαγμένης τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Οι καλιδης τσαλίκης συνθέτουν το πιο κεφάτο, τρελό και συναρπαστικό δίδυμο του χειμώνα, με εξαιρετικές περγαμηνές και προϋποθέσεις για μία συγκλονιστική χρονιά. Η ώρα προσέλευσης στο Central Live Clubbing είναι στις 23:30 και η τιμή της κανονικής φιάλης είναι 140 ευρώ, αφορώντας τα τέσσερα άτομα. Η εκπτωτική φοιτητική τιμή της φιάλης είναι 120 ευρώ την Παρασκευή, 140 ευρώ το Σάββατο και 110 ευρώ την Κυριακή, αφορώντας τα έξι άτομα.