Paris Hilton: Το μαύρισμα της έλειπε…

paris-hilton-to-mavrisma-tis-eleipe

Έμεινε μόλις ένα 24ωρο εκτός φυλακής κι όμως κατάφερε και πάλι να μας εντυπωσιάσει….Τι ήταν το πρώτο πράγμα που επέλεξε να κάνει η Paris Hilton μετά από τρεις μέρες παραμονής στο κελί; Μα φυσικά (τι πιο φυσιολογικό!), ένα tan spray ή πιο απλά, φρόντισε να πάρει ένα ωραίο μαύρισμα το δέρμα της!

Σύμφωνα με τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του Planet Gossip, η διάσημη κληρονόμος με το που επέστρεψε σπίτι της για τον κατ’ οίκον περιορισμό (αυτή ήταν η τιμωρία της που δεν μπόρεσε ν’ αντέξει στο κελί), επικοινώνησε με το Portofino Sun Spa στο Μπέβερλι Χιλς για να κλείσει ραντεβού.

Λίγο αργότερα, ένας υπάλληλος του σπα έφτασε στο σπίτι της και την υπέβαλλε στη «θεραπεία μαυρίσματος» η οποία έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτά με μία ώρα και κοστίζει 125 δολάρια.

Το ψεύτικο αυτό μαύρισμα διαρκεί 7-10 μέρες και σύμφωνα με την πηγή του ρεπορτάζ «το θετικό για την Paris Hilton είναι ότι δε θα βγαίνει όταν κλαίει».

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η πάμπλουτη κληρονόμος είχε μπει σ’ αυτή τη διαδικασία μέσα σε λίγες μέρες. Η προηγούμενη ήταν την Πέμπτη (31/5), τρεις μέρες πριν τα MTV Movie Awards. Λίγες ώρες μετά την απονομή των βραβείων, αποφάσισε να παραδοθεί οικιοθελώς για να εκτίσει την ποινή της.

Εκτός από το ιδανικό χρώμα για το δέρμα της, η Paris Hilton ενδιαφέρθηκε και για τη διατροφή της.

«Η Paris έφαγε κανονικά αλλά ήταν πολύ λυπημένη και μπερδεμένη. Έχει κάποια στομαχικά προβλήματα αλλά ίσως προκαλούνται από την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση» ανέφερε η ίδια πηγή.

Οι γονείς της πάντως, Kathy και Rick, της συμπαραστέκονται και είπαν στους φίλους της ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να απελευθερώσουν το παιδί τους.

«Καλά κρατούν» επισημαίνει η πηγή και προσθέτει «όλο λένε πως θα συνεχίσουν τον αγώνα».

Αυτά συμβαίνουν όταν το χρήμα κάνει κακό στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου και νομίζει ότι μέσω της οικονομικής ισχύς που διαθέτει θα συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί, οπουδήποτε βρεθεί, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες.