Ο Δίας θα ταράξει τα νερά το 2020 στα 12 ζώδια

o-dias-tha-taraxei-ta-nera-to-2020-sta-12-zodia

Ένας σημαντικός χρόνος και ιδιαίτερα πρωτότυπος μας περιμένει. Ο Δίας φαίνεται ότι θα ταράξει τα νερά την επόμενη χρονιά, δηλαδή το 2020. Το σημαντικό στην κίνηση του, πέρα στο ότι είναι σε ένα ζώδιο που στο παρελθόν θεωρούνταν ότι το κυβερνούσε είναι το σύντομο ταξίδι του και από το ζώδιο του Κριού το καλοκαίρι σχηματίζοντας μερικές από τις πιο σημαντικές όψεις τις εκατονταετίας.



Πως θα επηρεάσει όμως συνοπτικά ο Δίας τα 12 ζώδια;

Διαβάστε παρακάτω λεπτομερώς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε ένα από τα ζώδια που σας ενδιαφέρει ξεχωριστά για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι και κατά συνέπεια να είσαστε σε θέση να προλάβετε τις δυσάρεστες εξελίξεις στη ζωή σας.

Κριός


Είναι μία σημαντική για εσάς περίοδος. Από τη μία σας καλεί να καθαρίσετε ψυχικά και να κάνετε ένα νέο βήμα στη ζωή σας, από την άλλη θέλει να μπορέσετε να διώξετε από μέσα σας την πίκρα σας και τη δυσαρέσκεια σας και να δείτε πραγματικά μέσα σας τον αγαπητό και τρυφερό εαυτό σας. Η δυνατότητα της συγχώρεσης όχι μόνο των άλλων αλλά και του εαυτού μας θα είναι ίσως μέγιστης σημασίας για εσάς. Το καλοκαίρι θα έχετε αρκετά συναρπαστική περίοδο αλλά πρέπει να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας.

Ταύρος


Για εσάς είναι μία περίοδος κοινωνικής και όχι μόνο επέκτασης. Σιγά και σταδιακά θα έχετε όρεξη να κάνετε πολλά πράγματα και ίσως να βρείτε λύσεις σε κάποια προβλήματα που σας ταλάνιζαν καιρό τώρα. Προσοχή θα πρέπει παρόλα αυτά να δείξετε στους κύκλους σας οι οποίοι καθώς φαίνεται μπορεί να σας παρασύρουν σε όχι και τόσο καλές κινήσεις και πράξεις. Επίσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί να βιώσετε ψυχολογικές και όχι μόνο θύελλες που θα σας βοηθήσουν όμως να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα από το παρελθόν σας. Γενικότερα ο Δίας θα σας ευνοήσει και θα σας στηρίξει στις ευχές σας.

Δίδυμοι


Για εσάς τους Διδύμους η παρουσία του Δία θα είναι ευεργετική και θα σας βοηθήσει να ανασάνετε από την καταπίεση του Κρόνου τα τελευταία χρόνια. Επίσης είναι πολύ σημαντική περίοδος γιατί επιτέλους θα μπορέσετε να βρείτε και λίγο το χαμένο παιδί που είχατε μέσα σας και θα μπορέσετε να διασκεδάσετε λίγο παραπάνω. Προσοχή όμως ο Δίας πάντα θέλει προσοχή στις υπερβολές. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από όλα πρέπει να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες γύρω σας και να κάνετε τις σωστές επιλογές. Είναι ανοδική περίοδος για τα επαγγελματικά σας φτάνει να μπορέσετε να διαχωρίσετε το παιχνίδι από τη δουλειά.

Καρκίνος


Σημαντική περίοδος για εσάς τους Καρκίνους. Η αλήθεια είναι ότι ο Δίας στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που θα είναι στους Ιχθύες θα είναι υποστηρικτικός και θα σας βοηθήσει να περάσετε αρκετές από τις δυσκολίες που μπορεί να είχατε. Επίσης είναι μία θέση που θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας και να δείτε ένα βήμα πιο πέρα. Καλή είναι η περίοδος για όσους από εσάς θέλετε να σπουδάσετε η να κάνετε κάποιο σημαντικό ταξίδι στο εξωτερικό. Τις ημερομηνίες που θα είναι ο Δίας στον Κριό θα έχετε ίσως κάποιους σημαντικούς κλυδωνισμούς στα επαγγελματικά σας ζητήματα για αυτό και χρειάζεται προσοχή στις συνεργασίες σας και στις επιλογές σας.

Λέων


Για εσάς τα Λιοντάρια αν μη τι άλλο η νέα χρονιά θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να ανανεωθείτε και να αλλάξετε στον τρόπου που αντιδράτε σε πολλά ζητήματα. Προσοχή παρόλα αυτά χρειάζεται από μέρους σας τα οικονομικά σας καθότι μπορεί να αυξήσετε υπερβολικά το χρέος σας και να μην μπορέσετε να διαχειριστείτε μετέπειτα τις οικονομικές σας πιέσεις. Προσοχή επίσης χρειάζεται και στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορεί να είσθε σε αυτά κάπως απότομοι. Πέρα όμως από αυτά το 2010 είναι σίγουρα μία χρονιά ανάπτυξης και εσωτερικής αναζήτησης στην οποία όμως αν δεν καταφύγετε πολύ πιθανών να μείνετε με άδεια χέρια στο τέλος παρά τα ανεκτίμητα δώρα που μπορεί να σας δώσουν

Παρθένος


Για εσάς αν μη τι άλλο είναι μία πολύ θετική χρονιά επιτέλους. Από εκεί που γινόταν πανικός πάνω στο ζώδιο σας στο ουράνιο στερέωμα ξαφνικά όλα δείχνουν να αλλάζουν και εσείς επιτέλους ανακτάτε την χαμένη σας ισορροπία. Είναι σίγουρα μία πολύ σημαντική περίοδος για όλους εσάς κυρίως θα δείτε τις αισθηματικές σας σχέσεις επιτέλους να αλλάζουν και να γίνονται πιο πλούσιες και αρμονικές. Επίσης θα δείτε σημαντικές αλλαγές και στα οικονομικά σας ζητήματα που μπορεί να μην βρείτε άμεσες λύσεις αλλά μακροπρόθεσμα θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεστε.

Ζυγός


Μέτρια η θέση του Δία στον Ιχθύ για εσάς. Σίγουρα θα δείτε πολύ σημαντικές αλλαγές όμως στον εργασιακό σας χώρο που ξαφνικά θα είναι αρκετά καλύτερος και πιο παραγωγικός. Επίσης αλλαγές θα δείτε και στη διάθεση σας αλλά προσοχή γιατί οι γεννημένοι στις πρώτες μέρες θα έχετε τον Κρόνο σαν επιρροή και μπορεί να σας τα χαλάσει τελευταία στιγμή. Επίσης όταν ο Δίας μπει στον Κριό θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις ερωτικές σας σχέσεις οπότε εκεί μπορεί είτε να έχετε μία επανασύνδεση ή μία νέα και ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που δεν περιμένατε από γνωστούς ή φίλους.

Σκορπιός


Για εσάς είναι ίσως μία από τις καλύτερες περιόδους τα τελευταία χρόνια. Σπάνια θυμάμαι να γράφω για το ζώδιο σας όλα αυτά τα χρόνια και να μπορώ να πω ανοιχτά ότι όντως έρχονται θετικά πράγματα χωρίς αρνητικές καταστάσεις. Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι το 2010 όντως μπορεί να σας δώσει πολύ έντονες και ευχάριστες ερωτικές και όχι μόνο στιγμές καθώς και πολύ δημιουργικές. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το δυναμικό της νέας χρονιάς για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες του παρελθόντος. Το καλοκαίρι έχετε σημαντικές αλλαγές στην ψυχολογία σας και επιτέλους γίνεστε και εσείς με τη σειρά σας πιο αισιόδοξοι για το μέλλον.

Τοξότης


Ο Τοξότης μέσα από όλη αυτή τη χρονική περίοδο του 2010 θα μπορέσει να μάθει δύο πράγματα. Πρώτα τη σημαίνει επιτέλους οικογενειακή αρμονία καθότι εδώ και κάτι χρόνια το είχε ξεχάσει αυτό και από την άλλη θα μπορέσει να μάθει κάτι άλλο πολύ βασικό: πως είναι ο πραγματικός και παθιασμένος έρωτας. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι αυτό καλό θα ήταν να δώσετε και λίγο παραπάνω προσοχή καθότι επειδή θα υπάρχει αρκετή ποσότητα ερωτικών προτάσεων πρέπει να βρείτε ποια από αυτές είναι η κατάλληλη για εσάς. Ο Δίας μέσα στους Ιχθύες γενικά θα σας στηρίξει στις αποφάσεις σας και θα σας κάνει να νοιώσετε πιο ασφαλής ύστερα από πάρα πολλά χρόνια.

Αιγόκερως


Για εσάς είναι ίσως μία χρονιά ΜΑΤ, αυτό σημαίνει ότι πολλά παίζονται, ιδιαίτερα για όσους από εσάς είσθε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας. Στο περισσότερο χρονικό διάστημα αυτή η χρονιά μέσω του Δία έχει να κάνει με τις σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον, όμως το καλοκαίρι η χρονιά δυναμιτίζεται και πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά όχι μόνο την οικογένεια σας αλλά και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ίσως να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλλημα για το τι θα πρέπει να κάνετε στη ζωή σας και να πρέπει να επιλέξετε τελικά το καινούριο κάτι που είναι αρκετά δύσκολο για την ιδιοσυγκρασία σας.

Υδροχόος


Για εσάς η νέα χρονιά είναι αν μη τι άλλο Δώρο Θεού από εκεί που δεν το περιμένατε. Πολύ καλή είναι η χρονιά σας για τις οικονομικές σας απολαβές και στόχους. Θα νοιώσετε επιτέλους ότι είσαστε σε καλό επίπεδο αλλά από την άλλη θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην ξοδέψετε τα χρήματα σας σε άχρηστα πράγματα. Είναι επίσης μία χρονιά αλλαγής των αξιών σας, πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε ένα «κάλεσμα» αυτό σημαίνει ότι μέσα από διάφορες σχέσεις με ανθρώπους θα μπορέσετε να αλλάξετε πολλά από τα πιστεύω σας και να βρείτε νέους δρόμους έκφρασης. Το καλοκαίρι θα πρέπει να προσέξετε μήπως έρθετε σε σύγκρουση με τα αδέλφια σας και άλλα συγγενικά πρόσωπα. Επίσης θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις δικές σας εσωτερικές ιδεολογικές συγκρούσεις.

Ιχθύς


Για εσάς είναι σίγουρα μία θετική περίοδος. Ο Δίας μέσα από το ζώδιο σας θα σας αλαφρύνει από τις εντάσεις όλων αυτών των ετών όπου δεν είχατε που την κεφαλή κλίνει. Από την άλλη θα πρέπει και εσείς με τη σειρά σας να σκεφτείτε κάποια πολύ σημαντικά πράγματα σχετικά με τον ίδιο σας τον εαυτό. Επίσης είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για να μπορέσετε να ξεφύγετε από τις πιέσεις των ανθρώπων που σας είχαν βάλει στη γωνία όλα αυτά τα χρόνια.

Τα αισθηματικά σας θα δείτε θα αλλάξουν γρήγορα προς το καλύτερο ενώ τα οικονομικά σας από την άλλη θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές και πιθανών και κάποιες ήττες μέσα στο καλοκαίρι.