10 λόγοι για να αγαπήσεις την καινούργια μας ιστοσελίδα

10-logoi-gia-na-agapiseis-tin-kainourgia-mas-istoselida

Δυστυχώς επέστρεψαν όλοι


Όμως κανένας δεν πνίγηκε στη θάλασσα, ούτε έναν δεν τον απήγαγαν εξωγήινοι (αντίθετα οι εξωγήινοι μας έφεραν μία συντάκτρια). Όλοι είναι εδώ, αρτιμελείς και ορεξάτοι: Ο Στέλιος θα συνεχίσει να γκρινιάζει με την ίδια αμείωτη ένταση, ο Μάκης να φωτογραφίζει ότι του κατέβει στο κεφάλι, η Γεωργία να ακούει μουσικές που τις ακούει μονοψήφιος αριθμός ανθρώπων, ο Τάσος να πειράζει μηχανήματα που πιθανότατα θα τα δούμε μόνο σε φωτογραφίες, ο Στέλιος να προτείνει βιβλία που οι περισσότεροι δεν τα έχουν ακούσει καν στη ζωή τους, ο Προδρόμου να βλέπει ταινίες που υπενθυμίζουν σε όλους την ηλικία του, η Kristin να περιδιαβαίνει τον κόσμο και να μας συστήνει τα θαύματα των ανθρώπων, το Πρόβατο να μιλάει για εκείνο το άθλημα που 22 τρελοί κυνηγάνε μια μπάλα και ο Στέλιος να γράφει… well, μόνο αυτός καταλαβαίνει όλα αυτά για τα οποία γράφει.

Η νέα εμφάνιση της ιστοσελίδας


Χρώματα, εικόνες και πληροφορίες σε κατακλύζουν από παντού. Το καινούργιο πρόσωπο του Niata είναι όμορφο, στιλάτο και λαμπερό. Κάναμε το lifting μας και επιστρέφουμε να γοητέψουμε τα πλήθη.

Η λατρεία μας για τις εικόνες


Κάθε άρθρο πια έχει την εικόνα του. Και μπορείτε να την δείτε. Να βουτήξετε σε μια θάλασσα από δαύτες και να βγείτε με το Niata στους πόρους σας. Η νέα μας σελίδα, “Το Niata σε εικόνες” φροντίζει γι’ αυτό.

Όλοι οι διαγωνισμοί σε μία σελίδα


Το ξέρετε ότι κάθε εβδομάδα έχουμε έναν τουλάχιστον διαγωνισμό; Με το καινούργιο μας ξεκίνημα πιθανότατα θα έχουμε περισσότερους. Και τώρα υπάρχει μια σελίδα που είναι όλοι συγκεντρωμένοι και οι τζαμπατζ…. εεε, οι λάτρεις της τέχνης θα μπορούν, αν είναι τυχεροί, να αποκτήσουν κάτι ξεχωριστό.

Προστίθενται διαρκώς καινούργιοι  συντάκτες


Είναι γυναίκα, έχει μπλε μαλλί, είναι ενήλικη και έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του μακάβριου χιούμορ και των kinky καταστάσεων. Τι είναι;

Σχετικότητες


Ξέρετε ποιο είναι το τρικ με το Niata.Net; Αν ξεκινήσεις να διαβάζεις δεν έχει σταματημό. Με τον τρόπο που επαναπροσδιορίσαμε το site, τώρα πια διαβάζοντας ένα άρθρο που σε ενδιαφέρει θα βρεις άλλα τόσα με τα οποία μπορεί να συμβαίνει το ίδιο, και άλλα τόσα, και άλλα τόσα… Όταν θα κοιτάξεις έξω θα έχει νυχτώσει.

Θεματικές εβδομάδες


Θα γίνονται πιο συχνά πια και θα καλύπτουν κάθε τρελή θεματολογία. Για μία εβδομάδα οι συντάκτες σκίζονται (καλά δεν αφυδατώνονται κι όλας) να καλύψουν τη δική τους θεματολογία συνδυάζοντας τη με αυτή της θεματικής.

Μικρά καλούδια


Κάντε μια μικρή χάρη στον εαυτό σας και περιπλανηθείτε στο Niata. Θα ανακαλύψετε πράγματα μικρά και ασήμαντα σε μια πρώτη ματιά, όμως αυτά είναι που συνθέτουν όλο το οικοδόμημα. Δείτε, ακούστε, σχολιάστε, είμαστε όλο αυτιά!

Audio, Video, Disco


Το internet έχει χιλιάδες ενδιαφέροντα πράγματα. Πολλά από αυτά δεν προλαβαίνουμε να τα κάνουμε άρθρα, σε άλλα δεν μπορείς και να πεις πολλά πράγματα γι’ αυτά. Δεν θέλουμε όμως να πάνε χαμένα και γι’ αυτό τα μαζεύουμε σε αυτό τον ειδικό χώρο και σας τα προσφέρουμε σε μικρά πακετάκια, όποια ώρα της μέρας θελήσουμε. Να είστε πάντα σε εγρήγορση.

Τα άρθρα μας


Οι παλιοί αναγνώστες το ξέρουν. Όσοι έγιναν αναγνώστες μας τελευταία αρχίζουν και το καταλαβαίνουν. Οι καινούργιοι όμως είναι οι πιο τυχεροί, γιατί δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Ο πραγματικός θησαυρός του Niata.Net δεν είναι το περίβλημα αλλά η ψυχή του. Η θεματολογία μας είναι πρωτότυπη, όσοι γράφουνε αγαπάνε παράφορα αυτό με το οποίο ασχολούνται και το αποτέλεσμα είναι ένα υλικό που όμοιο του δεν υπάρχει σε κανένα ελληνικό site — και γιατί να είμαστε μετριόφρονες; ακόμα δεν έχουμε ανακαλύψει κάποιο αντίστοιχο ξένο…