Πρώτη πρώιμη δόση από εγχώριες τηλεοπτικές πρεμιέρες

proti-proimi-dosi-apo-enchories-tileoptikes-premieres

Το καλοκαίρι απλώς ενημερωνόμασταν για το κόνσεπτ των σειρών που τα κανάλια θα παρουσίαζαν φέτος στη μικρή οθόνη. Απόψε οι τηλεθεατές θα πάρουν μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει τη φετινή σεζόν.


Τρεις νέες σειρές παρουσιάζει απόψε το ΜΕΓΚΑ ξεκινώντας στις 21.00 με την κωμωδία «Πολυκατοικία» σε σκηνοθεσία των Βασίλη Θωμόπουλου, Κατερίνας Καραγιάννη, ενώ στις 22.00 οι τρεις αστυνομικοί Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Κρατερός Κατσούλης και Γιώργος Χρυστοστόμου έρχονται στο ΜΕΓΚΑ για να δείξουν τι σημαίνει L.Α.Ρ.D. Στις 23.00 ο Στέλιος Μάινας, η Παναγιώτα Βλαντή και η Μπέσσυ Μάλφα αποδεικνύουν ότι έχουν ακόμη «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Η παρέα της Θεσσαλονίκης, με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση συνεχίζει και φέτος στον ΑΝΤ-1 το «Ράδιο Αρβύλα» (17.45). Οπως πέρσι, έτσι και φέτος διαδίδει φήμες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, η Μαρί Κυριακού θα μεταδίδει καθημερινά τα μηνύματα αγάπης μέσα από την εκπομπή της «Με Αγάπη».

Ο «Πάρης και η Ελένη» ανοίγουν το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ-1 (21.00) με τους Ελένη Αποστολοπούλου, Θάλεια Ματίκα, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Αργύρη Αγγέλου, Δημήτρη Πιατά.

Μία ώρα αργότερα οι Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης υποδέχονται τους τηλεθεατές στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Φίλα το βάτραχό σου».

«Υπάρχουν άντρες κι άντρες» μας λέει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου από τη συχνότητα του Alpha στις 21.00. Στο κωμικό σίριαλ πρωταγωνιστούν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης (ο οποίος έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια του σίριαλ), Κλέων Γρηγοριάδης, Κώστας Αποστολάκης. Οι τρεις άντρες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και χωρίς καμία προσπάθεια προκαλείται ένα χάος.

Η πολυσυζητημένη σειρά «Εχω ένα μυστικό» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22.00 υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Ρέινας Εσκενάζυ και τους Κατερίνα Παπουτσάκη να υποδύεται την Αλίκη Βουγιουκλάκη και Αλέξανδρο Μπουρδούμη τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 23.00 και η αθλητική - σατιρική εκπομπή «Ο Γιώργος σφύριξε» με τον Γιώργο Μητσικώστα. Στην εκπομπή θα εμφανιστούν με έναν περίεργο τρόπο οι Τεν Κάτε, Ερνέστο Βαλβέρδε, Ότο Ρεχάγκελ, Ζοζέ Μουρίνιο, Πατέρας, Βγενόπουλος, Π. Γιαννακόπουλος, Β. Βαρδινογιάννης, Κόκκαλης, Ντ. Νικολαΐδης και πέντε μοναχοί της Μονής Βατοπεδίου. Μία ώρα αργότερα στον Alpha θα εμφανιστούν οι τέσσερις πρωταγωνίστριες της ξένης σειράς «Sex and the city», που το κανάλι αποφάσισε φέτος να μεταδίδει.

Και ποιος φιλότεχνος τηλεθεατής δεν είχε λατρέψει το «Θέατρο της Δευτέρας»! Από απόψε και κάθε Δευτέρα (21.00) οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να ξαναθυμηθούν την εκπομπή από την συχνότητα του Σινέ+. Η αρχή γίνεται με τον «Δον Καμίλο» του Σωτήρη Πατατζή (βασισμένο στο έργο του Τζιοβάνι Γκουαρέσι) και πρωταγωνιστές τους Μίμη Φωτόπουλο, Ρένα Βενιέρη, Ράσμυ Τσόπελα, Κώστα Χαλκιά, Γιάννη Μαλούχο, Δημήτρη Καλιβωκά, Χρήστο Μωραΐτη, Σταμάτη Τζελέπη, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Δημήτρη Βυζάντιο.