Η Dancing Queen που βγάζει τον καλύτερο εαυτό μέσα από το χορό

i-dancing-queen-pou-vgazei-ton-kalytero-eafto-mesa-apo-to-choro

Άμεση, όμορφη, αγαπημένη μας τηλεοπτική παρουσία, η Νάντια Μπουλέ, ό,τι κι αν κάνει, το κάνει καλά.

Οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε στην εκπομπή της στο Mad, παρόλο που στην πραγματικότητα η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στα μέσα της δεκαετίας του '90, στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά. Από τότε, η Νάντια Μπουλέ έχει συνεργαστεί με τέσσερα τηλεοπτικά κανάλια, για να παρουσιάσει εντελώς διαφορετικά concept εκπομπών, έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει καριέρα στο τραγούδι, μας ξυπνάει καθημερινά με τη γλυκιά φωνή της μέσα από τη συχνότητα του VFM 88.3 και τον τελευταίο καιρό μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις χορευτικές της ικανότητες στο Dancing with the Stars.

Ποια είναι η σχέση σου με τον χορό; Ασχολείσαι από μικρή; 

Όταν ήμουν μικρή, η σχέση μου με τον χορό ήταν αυτή που έχουν και τα περισσότερα κοριτσάκια, που οι γονείς τους τα πηγαίνουν για μπαλέτο και ενόργανη. Μεγαλώνοντας, ξεκίνησα να κάνω μαθήματα φλαμένκο. Έκανα για τρία χρόνια, αλλά φέτος λόγω υποχρεώσεων και γυρισμάτων, έπρεπε να τα διακόψω.»

Η αγάπη σου για το χορό που σε έκανε να συμμετάσχεις στο Dancing with the Stars;  

«Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Αγαπώ πολύ τον χορό, αλλά είχα περάσει αρκετό διάστημα στο σπίτι τον τελευταίο καιρό και ένιωθα την ανάγκη να κάνω κάτι για να εκτονωθώ. Έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι μέσα από αυτή την εκπομπή φιλανθρωπικού χαρακτήρα μαζεύονται χρήματα για έναν καλό σκοπό. Όλο αυτό είναι «feel good» τηλεόραση.

Σε αγχώνει το γεγονός ότι, επειδή δεν είσαι επαγγελματίας, ίσως δεν καταφέρεις να ανταποκριθείς στις χορευτικές απαιτήσεις της εκπομπής;

Αυτό είναι κάτι που με αγχώνει και με ξε-αγχώνει την ίδια στιγμή. Γιατί ακριβώς επειδή δεν είμαστε επαγγελματίες, ξέρουμε ότι οι τηλεθεατές δεν έχουν φοβερές απαιτήσεις από εμάς, και γι’ αυτό είμαστε πολύ πιο χαλαροί και το διασκεδάζουμε πολύ περισσότερο. Από την άλλη, επειδή ακριβώς κινούμαστε σε άγνωστα νερά κάθε εβδομάδα και καλούμαστε να μάθουμε καινούργια πράγματα, το «αγχωτικό» –σε πολλά εισαγωγικά– είναι ότι πρέπει να προλάβεις να μάθεις πολλά καινούργια πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Έχεις κάποιο αγαπημένο είδος χορού;

Το φλαμένκο, αλλά δεν θα έχουμε καθόλου στο Dancing with the Stars 2. Ωστόσο, θα χορέψουμε paso doble που μοιάζει αρκετά με φλαμένκο και έχει μια κοινή φιλοσοφία.

Θεωρείς κάποιο ζευγάρι φαβορί;

Νομίζω ότι γενικά δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα φαβορί, γιατί η κάθε εβδομάδα και ο κάθε χορός είναι τόσο διαφορετικά. Μπορεί κάποιο είδος χορού να σου ταιριάζει περισσότερο ή κάποιο να μη σου ταιριάζει καθόλου. Επίσης, ακριβώς επειδή ψηφίζει το κοινό, δεν παίζει ρόλο μόνο το χορευτικό κομμάτι, αλλά η συνολική σου εικόνα.

Θεωρείς ότι κινηματογραφικά και τηλεοπτικά προϊόντα, όπως η ταινία Μαύρος Κύκνος  ή το Dancing with the Stars «εκπαιδεύουν» και εξοικειώνουν το κοινό σε θέματα χορού;

Σίγουρα μας βοηθούν να γνωρίσουμε είδη χορού και φυσικά υπάρχει εξοικείωση, ακόμη και οπτική. Ακόμα κι αν δεν χορεύουμε, αν δεν θέλουμε να μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε πράξη αυτό που βλέπουμε, στους περισσότερους από εμάς αρέσει να παρακολουθούμε χορό.

Τα μιούζικαλ σου αρέσουν; Έχεις κάποιο αγαπημένο;

Το αγαπημένο μου είναι το Σικάγο. Γενικά τα μιούζικαλ μου αρέσουν πάρα πολύ, γιατί δίνουν τη δυνατότητα στους ηθοποιούς ή τους τραγουδιστές που συμμετέχουν να πηγαίνουν ένα βήμα παραπάνω την τέχνη τους, να δοκιμάζονται και σε κάτι άλλο.