Pose app, μία εφαρμογή που επικεντρώνεται στη μόδα

pose-app-mia-efarmogi-pou-epikentronetai-sti-moda

Μόδα. Μία λέξη με την οποία οι περισσότερες γυναίκες σε όλο τον κόσμο ασχολούνται σε καθημερινή βάση. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς σε σχέση με τους άντρες και γι’ αυτό παρακολουθούμε ανελλιπώς τις εβδομάδες μόδας σε Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη και επισκεπτόμαστε, καθημερινά, site γύρω από αυτή. Δεν είναι τυχαίο επίσης το γεγονός ότι μερικοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στο κόσμο είναι μόδιστροι!!

Η εφαρμογή δουλεύει ως εξής:

Για αρχή, με το που την ανοίγετε κάνετε ένα απλό join, προσθέτοντας τα απαραίτητα στοιχεία. Στην συνέχεια λοιπόν σας εμφανίζει τις εξής κατηγορίες με ανθρώπους που μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινώς όπως Celebrities & Stylish, Brands & Retailers, LA bloggers, NYC bloggers, New on Pose, Global Style, Plus size Style ( many likes!!!), Featured Sellers, Top Male Bloggers, Top Influencers +Sellers.

Σε όλες αυτές τις κατηγορίες μπορείτε να τους ακολουθήσετε όλους με μία επιλογή ή να επιλέξετε να τους δείτε όλους και να διαλέξετε εσείς ποιους θα ακολουθήσετε. Αφού διαλέξετε λοιπόν όσους θέλετε πατάτε το κουμπάκι Done και είστε έτοιμοι.

Έπειτα προχωράτε και βρίσκεστε στην ‘αρχική’ σας σελίδα εκεί όπου βομβαρδίζεστε καθημερινά από φωτογραφίες αυτών που ακολουθείτε. Εδώ αφού πατήσετε σε μία φωτογραφία έχετε την δυνατότητα να κάνετε like., να την μοιραστείτε με άλλους και να σχολιάσετε αν τυχόν το επιθυμείτε. Στο άλλο κομμάτι της αρχικής θα δείτε τα Featured δηλαδή προτάσεις ατόμων που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Να δούμε τώρα και σε τι χρησιμεύουν τα εικονιδιάκια στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.

Αρχικά υπάρχει το εικονίδιο με την τσάντα. Πατώντας το, σας εμφανίζετε μία λίστα με προτάσεις αγοράς με πράγματα από αυτούς που ακολουθείτε, αλλά και αυτούς που σας προτείνει η εφαρμογή να ακολουθήσετε. Εάν σας αρέσει κάτι έχετε την δυνατότητα να το αγοράσετε κιόλας μέσω Google Wallet!!

Το επόμενο εικονίδιο είναι μία φωτογραφική μηχανή. Επιλέγετε μία φωτογραφία που να φαίνεται το στυλ σας και την προσθέτετε στο προφίλ σας. Σε κάθε φωτογραφία μπορείτε να προσθέσετε το είδος που έχετε φωτογραφήσει, π.χ. παπούτσια, αλλά και να προσθέσετε κάποιο σχόλιο που εσείς επιθυμείτε. Στο προφίλ σας μπορείτε να μεταβείτε οποιαδήποτε στιγμή πατώντας το 4ο εικονίδιο.

Από το 3ο εικονίδιο μπορείς να δεις να μηνύματά σου.

Να αναφέρω εδώ πως στο προφίλ καθενός που ακολουθείς, όπως κάθε fashionistas που σέβεται τον εαυτό του, υπάρχει το site του, το οποίο μπορείς να επισκεφτείς και να δεις περισσότερα γι αυτόν.

Σε γενικές γραμμές είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή(βρε σαν να μοιάζει στο Instagram;;;), σας προτείνω να την δοκιμάσετε και να μου πείτε την γνώμη σας, αλλά και μην ξεχνάτε να βαθμολογείτε !!