Η Νέα σου Personal Trainer

i-nea-sou-personal-trainer

Αντικατάστησε τα βάρη και τον πάγκο με το κρεβάτι σου και θα γίνεις ο πιο χαρούμενος αθλητικός τύπος όλων των εποχών.

Δούλεψε τους μυς σου


Γύμνασε τα χέρια σου κάνοντας ασκήσεις μαζί της και με το μαγικό ραβδί σου. «Χρησιμοποίησε τους μηρούς σου για να στηρίξεις το πίσω μέρος των ποδιών της και βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς της. Στη συνέχεια τοποθέτησε με φροντίδα το πίσω μέρος των γονάτων της στην καμπύλη που σχηματίζουν οι αγκώνες σου, σαν να σηκώνεις βαράκια» προτείνει η ψυχολόγος και συγγραφέας Pam Spurr. «Κάνοντας κύκλους με το χέρι σου όχι μόνο θα δεις και θα θαυμάσεις τα αποτελέσματα του αγώνα σου στο γυμναστήριο, αλλά κι εκείνη θα νιώσει τον απόλυτο ερεθισμό του σημείου G».

Πιάσε το Σφουγγάρι


Το αισθησιακό τρίψιμο κατά τη διάρκεια ενός ντους είναι ένα καλός τρόπος για να πετύχετε και οι δύο καλύτερη αιμάτωση, πράγμα που σημαίνει καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσεις τα κρυολογήματα της εποχής. Χρησιμοποίησε ένα αφρόλουτρο ή έλαιο με άρωμα που την εξιτάρει. Ο Alan Hirsch του Smell and Taste Foundation στο Σικάγο προτείνει να προτιμήσεις ένα shower gel με άρωμα βανίλιας, που έρευνες δείχνουν ότι αυτή η μυρωδιά ξεσηκώνει της αισθήσεις και στέλνει περισσότερο αίμα στο πέος.

Γίνε κηφήνας

Γαρνίρισε το σώμα της γλυκιάς σου με μέλι και συνδύασε τα θετικά ενός καλού σεξ με την ενδυνάμωση των οστών σου. Το μέλι βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά. Οταν ερευνητές του πανεπιστημίου Purdue στις ΗΠΑ έδωσαν σε ποντίκια 800 mg μελιού τη μέρα, η απορρόφηση ασβεστίου σημείωσε αύξηση κατά 34%. Ετσι, ακόμα κι όταν γίνεις μεγάλος με άσπρα μαλλιά, θα πατάς καλά στα πόδια σου.

Πάμε Άλλο Ένα Γύρο


Αυτά είναι θαυμάσια νέα: έρευνα του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ έδειξε ότι οι άντρες που κάνουν σεξ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα έχουν ελάχιστες πιθανότητες να πάθουν καρδιακή προσβολή, ενώ επιπλέον όλη αυτή η υγρή διαδικασία μπορεί να μειώσει την πιθανότητα καρδιακής ανακοπής κατά 1/3.

Δέσε με 


Γίνε λίγο kinky. Μην ντρέπεσαι. Δέσε την κυρά σου στο κρεβάτι με μεταξωτά μαντίλια και δες τη ζυγαριά σου να κατεβαίνει. «Αν το κάνεις δύο φορές την εβδομάδα, θα καις τις διπλάσιες θερμίδες» λέει η Spurr. Εσύ και η παρτενέρ σου καίτε 35 θερμίδες σε 20 λεπτά ενώ παίζετε. «Αν όμως είναι λίγο δεμένη, θα καταβάλλεις διπλή προσπάθεια» προσθέτει - άσε που είναι και καλύτερο από το να κάνεις ροκανίσματα στο γυμναστήριο.