Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες, αλλά κατάλληλος για party

dyskolos-kairos-gia-prinkipes-alla-katallilos-gia-party

Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες, αλλά κατάλληλος για party, μία κουβέντα που σηκώνει πολλή συζήτηση, και σαφώς θα υπάρχουν αρκετές διαφορετικές απόψεις που θα αμφισβητούν την ορθή υπόσταση του πράγματος.

Σοβαρό περιοδικό, πολύ πιστό, λίγο εχέμυθο, έχοντας περάσει όλες τις παιδικές ασθένειες, με σταθερά εισοδήματα, με λίγη κοιλίτσα, μεγαλωμένο στα μπαρ, στα καφέ και τους δρόμους, με φανατικούς φίλους και ορκισμένους οχτρούς, ζητά να συνάψει σχέσεις και ό,τι ήθελε προκύψει με κανονικούς ανθρώπους που σε κοιτάνε κατάματα, δεν φείδονται τα χαμογέλα, ξέρουν να αυτοσαρκάζονται, έχουν πληγωθεί τουλάχιστον μια φορά, αλλά δεν το βάζουν κάτω και ψάχνουν αφορμή για λίγο έξαψη, για να παρεκκλίνουν στον «σωστό» λάθος δρόμο.

Με όσους ανταποκριθούν θα συντονίσουμε τους χτύπους της καρδιάς μας με τη μουσική για να καβατζάρουμε την έμπνευση που χρειαζόμαστε… Δεν θα το κρύψουμε, διψάμε για ταξίδια ονειρικά στον έναστρο ουρανό. Ντυθείτε όμορφα, άνετα πιο πολύ, ελάτε και πού ξέρετε, μπορεί σε μια νύχτα να γίνει κάτι που θα σώσει τις ζωές μας (οι μεγάλες αποφάσεις θέλουν ένστικτο, οι μικρές λογική).

Δεν υπάρχει είσοδος και σας κερνάμε ένα ποτό με την επίδειξη της πρόσκλησης (μοναδικός σκόπελος ότι διαθέτουμε μέχρι 2000 ποτά). Αν αποφευχθούν βροχοπτώσεις το κλίμα προβλέπεται να είναι μεθυστικά χαλαρό σε αλληλέγυα ατμόσφαιρα.  Τη βραδιά μας, θα φυσήξει συναυλιακός «Δυτικός 'Ανεμος», ενώ οι Onirama θα μας αποδείξουν τραγουδιστά ότι είναι «Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», όχι όμως δύσκολος καιρός για party, χορό, ποτό, ξεφάντωμα! «Κλείσε τα μάτια κι άφησε το μυαλό…»

Όποιος θέλει να χορέψει θα χορέψει με δροσερή μουσική, άλλοι θα κολλήσουν μεταξύ τους στο δικό τους ρυθμό, αγνοώντας τι γίνεται πέρα από τη μύτη τους και άλλοι λίγα βήματα παραπέρα θα πιάσουμε μια γωνιά για χαβαλέ συζητήσεις. Θα έχουμε και κάποιες εκπλήξεις, για να μη πει κανείς ότι έπληξε. Σωστά και ωραία πράγματα.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων ενώνοντας όλοι τις αύρες μας, την καλή μας ενέργεια, ή όπως αλλιώς το λένε, θα περάσουμε ευχάριστα, φίνα, άντε και κάποιοι «ευνοημένοι της θεάς Τύχης» θα κερδίσουν καμμιά εκδρομούλα, ή κάποιο άλλο δώρο που πολύ ευγενικά προσέφεραν για τη γιορτή οι διαφημιζόμενοί μας. Στη χειρότερη, που δεν περάσετε καλά το βράδυ, την επόμενη μέρα θα έχετε ένα κίνητρο για να μας γκρινιάξετε.

Ελάτε και ό,τι προκύψει: μια βραδιά μετά μουσικής, μια νέα φιλία, μια διχόνια, μια συγνώμη, ένα ζαλιστικό μεθύσι, μέχρι κι ένας μεγάλος έρωτας! Ούτως η άλλως, τίποτε δεν είναι κατακριτέο όταν γίνεται από καρδιάς.