Πλοηγηθείτε οπουδήποτε στην Ελλάδα με το Anavasi TopoNavigator

ploigitheite-opoudipote-stin-ellada-me-to-anavasi-toponavigator

  • Απαιτήσεις: Anavasi ΤopoNavigator
  • Κόστος: 350 ευρω
  • Ολοκλήρωση εγχειρήματος: 15 Λεπτά
  • Επίπεδο δυσκολίας: 1/10

Προγραμματίστε τις καλοκαιρινές διαδρομές σας και ανακαλύψτε νέους προορισμούς με την εφαρμογή Anavasi ΤopoNavigator.

Στο προηγούμενο τεύχος αξιολογήσαμε την εφαρμογή Anavasi ΤopoNavigator, η οποία αποτελεί την πληρέστερη πρόταση χαρτογράφησης της χώρας μας. Με αφορμή το γεγονός ότι σε αυτό αλλά και στο επόμενο τεύχος προσφέρουμε, σε συνεργασία με την εταιρεία Anavasi (http://www.anavasi.gr), μία ειδική έκδοση αυτής της εξαιρετικής εφαρμογής, επανερχόμαστε για να σας δείξουμε πώς μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βελτιώσετε τις φετινές καλοκαιρινές εξορμήσεις σας. Πρώτα από όλα, σας δείχνουμε πώς μπορείτε να εισαγάγετε νέες διαδρομές, πώς να έχετε τις οδηγίες συνέχεια μαζί σας (είτε έχετε κάποιο συμβατό GPS είτε όχι), αλλά και πώς να ανακαλύψετε νέους προορισμούς απευθείας από το πρόγραμμα.

Βήμα 1


Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργίας νέας διαδρομής, πρέπει να ορίσετε κάποιες βασικές επιλογές πλοήγησης. Στο πεδίο Προφίλ διαδρομής ορίστε με ποιον τρόπο θέλετε να φτάσετε στον προορισμό σας. Επιπλέον, επιλέξτε αν θέλετε να αποφύγετε τυχόν διόδια. Τέλος, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τα κιάλια για να ορίσετε την πρώτη διαδρομή.

Βήμα 2


Ένα από τα πολύ δυνατά σημεία του προγράμματος είναι η τεράστια βάση δεδομένων του, που περιλαμβάνουν... άπειρα σημεία ενδιαφέροντος. Από το ίδιο παράθυρο κάντε κλικ στην καρτέλα POIs. Ορίστε μία ακτίνα (σε χιλιόμετρα) και πατήστε το πλήκτρο Εύρεση. Μπορείτε να δείτε αμέσως όλα τα εντός ακτίνας σημεία ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ακόμα και πρατήρια βενζίνης.

Βήμα 3


Αφού κάνετε κλικ στο πλήκτρο Πλοήγηση, το τρίτο βήμα αφορά στον ορισμό της επόμενης στάσης σας. Κάντε ξανά κλικ στο εικονίδιο με τα κιάλια και με τον ίδιο τρόπο επιλέξτε την τοποθεσία ή το σημείο ενδιαφέροντος που επιθυμείτε. Προσθέστε τη νέα τοποθεσία και επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε για να προσθέσετε όλους τους επιθυμητούς προορισμούς.

Βήμα 4


Μόλις ολοκληρώσετε τη... χάραξη της διαδρομής σας, μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση του δρομολογίου που πρέπει να ακολουθήσετε. Πατήστε το πλήκτρο Αναλυτικός πίνακας διασταυρώσεων και δείτε όλες τις διασταυρώσεις. Μάλιστα, μπορείτε να τις τυπώσετε, ώστε, ακόμα και αν δεν έχετε GPS, να έχετε μία αντιπροσωπευτική εικόνα του πού θα πάτε.