Η πιο γρήγορη μέθοδος επικοινωνίας με τους γνωστούς σας

i-pio-grigori-methodos-epikoinonias-me-tous-gnostous-sas

Δημιουργήστε δωμάτια συζητήσεων και μιλήστε με τους γνωστούς σας μέσα από τον browser σας, με ένα κλικ και την υπηρεσία Chat Maker.

Κοντινότερος συγγενής των chat rooms που συναντιούνται σε sites, είναι το Chat Maker (http://www.chatmaker.net), μια υπηρεσία που επιτρέπει στον καθένα να δημιουργήσει ένα κανάλι εκ του μηδενός, μόνο με τον browser του, και απλώς δηλώνοντας το επιθυμητό όνομα. Στη συνέχεια παρουσιάζεται μια διεύθυνση, την οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει σε φίλους και γνωστούς. Αυτοί, με τη σειρά τους, την επισκέπτονται από τον browser τους και εισέρχονται αμέσως στο κανάλι συνομιλίας.

Όταν τελειώνει η συζήτηση, απλώς κλείνετε τον browser. Τότε το κανάλι... εξαφανίζεται, μέχρι να ξαναχρειαστείτε την υπηρεσία, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε το ίδιο ή ένα εντελώς νέο κανάλι. Δεν απαιτούνται registration, ειδικές εφαρμογές, συνδρομές, δήλωση στοιχείων ή κάτι παραπλήσιο. Καλό δεν ακούγεται; Και, όντως, είναι.

Βήμα 1


Επισκεφθείτε την υπηρεσία Chatmaker μέσα από τον browser σας και δηλώστε στο πλαίσιο δίπλα από το "Create a chat room" το όνομα που θέλετε να έχει το κανάλι συζήτησής σας. Μην κάνετε ακόμη κλικ στο "Go". Πρώτα αντιγράψτε τη διεύθυνση που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο "Anyone can join!", ακριβώς από κάτω, και στείλτε την στις επαφές σας μέσω e-mail, SMS ή όπως αλλιώς επιθυμείτε. Μετά κάντε κλικ στο "Go".

Βήμα 2


Όταν βρεθείτε στο κανάλι συζήτησης, αρχικά θα είστε μόνο εσείς σε αυτό. Τόσο εσείς όσο και όποιος άλλος ακολουθήσει μέσω του browser του τη διεύθυνση που του στείλατε θα παρουσιάζεστε ως "Guest" χρήστης. Κάντε κλικ στο πλαίσιο κάτω αριστερά και αλλάξτε το όνομά σας (το ίδιο μπορούν να κάνουν όλοι) για να μην μαντεύετε ποιος γνωστός σας είναι κάθε φορά ο εκάστοτε "Guest". Η επικοινωνία γίνεται απλώς μέσω πληκτρολόγησης στη γραμμή στο κατώτερο άκρο της οθόνης, ενώ κάθε πρόταση αποστέλλεται με ένα πάτημα του "Enter" ή με ένα κλικ στο "Say".