7 τέλεια tips για λεπτά χείλη για να φαίνονται σούπερ

7-teleia-tips-gia-lepta-cheili-gia-na-fainontai-souper

Αν έχεις πολύ λεπτά χείλη, σίγουρα τα θέλεις να ξεχωρίζουν, όπως ακριβώς και τα γεμάτα χείλη, για αυτό και έχω συγκεντώσει τις καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ για λεπτά χείλη! Tα λεπτά χείλη δεν είναι αναγκαστικά άσχημα, αλλά το να τους δώσεις ένταση είναι λίγο δύσκολο, ιδίως αν δεν ξέρεις τις σωστές συμβουλές.

Primer για χείλη


Νομίζω ότι μία από τις καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ για λεπτά χείλη που πολλές ξεχνούν είναι το primer για χείλη. Μία μικρή και καλά απλωμένη ποσότητα μπορεί να κάνει θαύματα στο κραγιόν σου ή στο lip gloss σου κάνοντας το να παραμείνει στην θέση του όλη νύχτα.

Κάλυψε τις γραμμές


Αφού εφαρμόσεις primer στα χείλη σου, είναι τώρα ώρα να κρύψεις οποιεσδήποτε γραμμές που μπορεί να έχεις γύρω από τα χείλη σου. Οι γραμμές αυτές μπορούν να δημιουργηθούν από οτιδήποτε, και πιστεύω ότι εμφανίζονται σε κάθε γυναίκα τελικά.

Μολύβι χειλιών


Σειρά έχει το lip liner! Αυτό το βήμα θα γεμίσει πολύ τα χείλη σου και θα τα κάνει να φαίνονται καταπληκτικά. Απλά μια λίγο μολύβι κατά μήκος της γραμμής των χειλιών σου θα τους δώσει όγκο και θα τα κάνει να φαίνονται πολύ μεγαλύτερα. Επίσης, επίλεξε ένα χρώμα που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σου και ταιριάζει με το χρώμα του κραγιόν που θα χρησιμοποιήσεις….

Χρησιμοποίησε ματ βάση


Για το μολύβι των χειλιών σου, μια ματ βάση είναι η πιο σημαντική. Γιατί; Γιατί όταν χρησιμοποιείς κάτι ματ, δεν θα τραβήξει πολύ προσοχή και ειλικρινά, θα φανεί πιο φυσικό από ό, τι αν χρησιμοποιούσες κάτι γυαλιστερό.

Άπλωσε το κραγιόν


Αφού έχεις εφαρμόσει το μολύβι για τα χείλη σου (ματ παρακαλώ!), ήρθε η ώρα για το κραγιόν. Όταν επιλέγεις το κραγιόν σου, βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει ένα χρώμα που είναι φωτεινό, κάτι που πραγματικά ξεχωρίζει. Εδώ επίσης έρχεται και η λάμψη σου. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς ματ μορφή στα πάντα!

Lip gloss για λάμψη


Μετά το κραγιόν, το επόμενο βήμα είναι λίγο καθαρό lip gloss! Θα λάμψει επάνω στα χείλη σου και θα τα κάνει πραγματικά γυαλιστερά και όμορφα. Όσο για μένα, προτείνω προϊόντα Maybelline που πάντα χρησιμοποιώ είναι απλά η αγαπημένη μου μάρκα αφού έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια και δεν κολάνε.

Απέφυγε τα σκούρα χρώματα


Ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά χρώματα κραγιόν για να δοκιμάσεις, αλλά αν έχεις λεπτά χείλη, καλύτερα να μην δοκιμάσεις κάτι πολύ σκούρο. Άν μπορούσες να τα φωτίσεις θα ήταν πολύ καλύτερο και θα έκανε τα χείλη σου να φαίνονται πολύ μεγαλύτερα και γεμάτα. Φύγε απο το σκοτάδι και πήγαινε στο φως!