8 πράγματα που αξίζουν την προσοχή σας

8-pragmata-pou-axizoun-tin-prosochi-sas


Mystery Science Theater


Στην cult σειρά «Μystery Science Theater 3000» ένας άντρας σε ένα διαστημόπλοιο παρακολουθεί και σχολιάζει αληθινά κακές b-movies μαζί με δυο ρομπότ. Μέσω του rifftrax.com, μπορείτε να βρείτε καινούργια commentaries του βασικού σεναριογράφου της σειράς για ταινίες όπως το «Εragon» ή το «Casino Royale», να τα κατεβάσετε και να τα ακούσετε, ενώ τις βλέπετε παράλληλα.


20 λεπτά μαγείας σε 3-D


Όσοι τυχεροί θα δουν τον επερχόμενο «Χάρι Πότερ Και Το Τάγμα Του Φοίνικα» σε αίθουσες ΙΜΑΧ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα τελευταία 20 λεπτά τρισδιάστατα. Η διαδικασία είναι όμοια με αυτήν που χρησιμοποιήθηκε για τον «Superman - Η Επιστροφή» και η οποία απαιτεί μία τρομακτικά κοπιαστική διαδικασία μετατροπής της αρχικής κόπιας.


Trailers from Hell


Στο trailersfromhell.com, ο Τζο Ντάντε αλλά και σκηνοθέτες όπως ο Μικ Γκάρις, ο Εντγκαρ Ράιτ του «Ηot Fuzz» και διάσημος Τζον Λάντις παρουσιάζουν τρέιλερ για b και cult movies όπως το «Τhe Τerror» του Ρότζερ Κόρμαν ή το «Danger Diabolik» του Μάριο Μπάβα, και σας δίνουν όλα τα trivia που πρέπει να ξέρετε γι αυτές! Επιτέλους!


DVD or not DVD?


Για πρώτη φορά οι πωλήσεις DVD ήταν για τους πρώτους έξι μήνες του χρόνου χαμηλότερες από το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου κατά 3%. Εντούτοις, οι ειδήμονες μιλούν για χαμηλή εμπορικότητα των τίτλων που κυκλοφόρησαν. Πιστεύουν ότι η εικόνα θα αλλάξει σύντομα με την κυκλοφορία τίτλων σαν το «Shrek 3» ή τον νέο «Spider- Μan».


Η πειρατεία σκοτώνει τη λογική


Η ΜΡΑΑ δημιούργησε το MiiVi.com, με ταινίες για «εύκολο και γρήγορο» κατέβασμα, ενώ στην πραγματικότητα κρατούσε τις ip των χρηστών και εγκαθιστούσε λογισμικό που αναζητούσε παράνομο υλικό. Το site κατέβηκε άμεσα, εν μέσω ερωτηματικών για τη νομιμότητα τού να προσφέρεις παράνομο υλικό για να συλλάβεις τους παρανομούντες...


Lets Come Τogether...


Με αυτό το σλόγκαν κι ένα κλιπάκι 44 δευτερολέπτων με ερωτικές σκηνές ευρωπαϊκών ταινιών, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προωθεί το πρόγραμμα media. Η τοποθέτησή του στο YouTube ξεσήκωσε διαμαρτυρίες στη Βρετανία, που το βρήκε φθηνό, και στην ομοφοβική πολωνική κυβέρνηση, που το βρήκε ανήθικο, καθώς περιλαμβάνει σκηνή από την «Κακή Εκπαίδευση».


Sicko Google


Ενώ το «Sicko» θριάμβευε εισπρακτικά και οι ασφαλιστικές εταιρείες αναγνωρίζονταν ως ο «κακός» της ταινίας, η υπέυθυνη του διαφημιστικού του Google είδε την ευκαιρία να βγάλει χρήματα. Πρόσφερε στις ασφαλιστικές διαφημιστικά προγράμματα δίνοντας τη δυνατότητα να «ενημερώσουν το κοινό» για την αλήθεια. Η αγάπη μου για το Google μόλις μειώθηκε...


Στην ουρά


Αν σας εξοργίζει το γεγονός ότι οι σταρ, που έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ό,τι επιθυμούν, συνήθως παίρνουν τα πάντα πρώτοι και δωρεάν, θα σας ενθουσιάσει η απόφαση της apple να μην στείλει σε κανέναν celebrity δωρεάν iphone, παρά τις σκληρές προσπάθειες τους να αποκτήσουν ένα. Η αγάπη μου για την apple μόλις μεγάλωσε...