Ροζ. Γλύκανε λίγο!

roz-glykane-ligo


Πέρασε η γιορτή των ερωτευμένων και παρόλο που δεν με αφορά καθόλου (η γιορτή όχι ο έρωτας) θυμήθηκα, ξαφνικά, πως το ροζ ήταν μια από τις κύριες επιταγές της μόδας που ξέχασα να εκμεταλλευτώ βουτηγμένη στη δουλειά, στο γκρίζο και στο red wine που όσο και αν προσπάθησα δεν με έκανε καθόλου ερωτική.


Έτσι, αποφάσισα να ξεχυθώ στα καταστήματα και να ψωνίσω με 50% (και άνω) ροζ ρουχαλάκια που θα διώξουν τη μαυρίλα του χειμώνα και θα με προετοιμάσουν ιδανικά για τον ερχομό της άνοιξης.


  • Για να πάω, όμως, ενημερωμένη έσπευσα να κάνω μια γυροβολιά στο street style του κόσμου και να ανακαλύψω τους καλύτερους συνδυασμούς του ροζ.


  • Εκεί, στην παραπλάνηση μου, κατάλαβα πως το ροζ αγαπάει εξαιρετικά το δέρμα. Εκεί, μάλιστα, βγάζει τον πιο wild εαυτό του, εκείνο που ηρεμεί λιγάκι την δικιά μου καρδιά που ποτέ δεν ήταν ολότελα ροζ, αγνή και ευαίσθητη.


  • Επίσης, συνειδητοποίησα πως ένα μαλακό, μοχέρ ροζ πουλοβεράκι είναι ιδανικός σύντροφος για ένα ξεσκισμένο, αλήτικο τζιν.


  • Κάτι ακόμα που άρεσε ήταν το ροζ συνδυασμένο με έντονα χρώματα όπως το γρασιδί πράσινο ή το πορτοκαλί. Τότε το ροζ γίνεται πιο ποπ και ελαφραίνει. Δεν είναι πια ευαίσθητο απλά. Είναι χαρούμενο, ζωντανό και καθόλου γλυκερό.


  • Ένας συνδυασμός που με κάνει να ουρλιάζω από χαρά είναι, ακόμα το ροζ με το λεοπάρ. Το βρίσκω εξαιρετικά σέξι και ακαταμάχητο. Σαν μια λολίτα πάνω σε ψηλοτάκουνα. Είναι λίγο kinky και σπάει τη μονοτονία.


  • Για cool εμφανίσεις προσανατολίζομαι στο ροζ με blue navy που συντηρεί κάπως το κολεγιακό στυλ ή στο ροζ με το λευκό και το ανοικτό γκρι που είναι εξαιρετικά διακριτικοί συνδυασμοί και μπορείς να υπάρξεις άφοβα μαζί τους στο γραφείο αρκεί να μην έχεις ραντεβού που θέλεις να επιβληθείς και να επικρατήσεις.


  • Τέλος, αποφάσισα πως ακόμα και αν δεν πάρω ένα ζεστό, μακρύ ροζ πλατό, θα αγοράσω σίγουρα μερικά ροζ, λαχταριστά αξεσουάρ. Ένας ροζ φάκελος ή ένα μεταξωτό ροζ φουλάρι είναι ό,τι πρέπει και για να αλλάζει την μορφή των μαύρων κομματιών της ντουλάπας μου.



Σκέψου τα παραπάνω πράγματα και πράξε ανάλογα. Ναι, το ροζ μένει στην κορυφή και την άνοιξη που μας έρχεται.


Θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα, έτσι δεν είναι;