Από αποδέκτες των παραπόνων στα backstage

apo-apodektes-ton-paraponon-sta-backstage

Όλο το καλοκαίρι έγιναν ­αποδέκτες των παραπόνων, των αρνητικών σχολίων, αλλά και της χαράς των υποψηφίων στις οντισιόν του «X-Factor» του ΑΝΤ1. Τώρα θα είναι αυτοί που backstage πρώτοι θα συγχαρούν το νικητή του talent show.



Δέσποινα Καμπούρη


Ποια είναι η γεύση απ' τα πρώτα δύο live;

Είχαμε όλοι πολύ άγχος και νομίζω ότι φάνηκε. Στο δεύτερο, η κατάσταση ήταν καλύτερη σε ό,τι αφορά στο άγχος μας. Οι επόμενες Παρασκευές θα είναι πιο... ζωντανές και πιο θεαματικές, πίστεψέ με. Δεν είναι πολύ εξαντλητικό αυτό το πολύωρο πρόγραμμα;

Θα έλεγα ότι είναι εξαντλητικό για τον Σάκη και τους κριτές. Εγώ και ο Γιώργος βρισκόμαστε στα παρασκήνια. Καταγράφουμε όλες τις αντιδράσεις των παιδιών backstage και έχουμε μοιράσει το υλικό. Εγώ το παρουσιάζω κάθε Δευτέρα στον «Πρωινό καφέ», όπου φιλοξενείται και ο παίκτης που αποχώρησε, και ο Γιώργος, το υπόλοιπο υλικό στο «Καλομελέτα κι έρχεται».

Δεν είναι δυσάρεστο να γίνεσαι αποδέκτης των σχολίων των παικτών που αποχωρούν και ενδεχομένως είναι πικραμένοι;

Είναι μια διαδικασία που την έχουμε συνηθίσει πλέον. Όλο το καλοκαίρι είδαν πολλά τα μάτια μας. Από 16άχρονα παιδιά μέχρι μεγάλους ανθρώπους που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο show και αντέδρασαν ποικιλοτρόπως. Σε κάποιους βγήκε μεγάλη επιθετικότητα. Οπότε είμαστε καλά εκπαιδευμένοι με τον Γιώργο για να αντιμετωπίσουμε όποιο ενδεχόμενο. Τώρα πια γνωριζόμαστε καλά με τα παιδιά και τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Η δυσκολία πλέον είναι ότι συμπάσχουμε.

Με τον Γιώργο έχετε ποντάρει σε κάποιον ότι θα είναι ο νικητής; 

Ναι, το έχουμε κάνει. Έχω μια αδυναμία, αλλά δεν μπορώ να σου πω.

Είσαι και στο «Όλα 9» για ακόμα μία σεζόν. Παρ' όλα αυτά, δεν έχεις το προφίλ των κοριτσιών που συμμετέχουν ­όλα αυτά τα χρόνια στην εκπομπή. Το σέξι, προκλητικό κορίτσι που κάνει νάζια. Αυτό δεν ενοχλεί τον Θέμο;

Έχεις δίκιο. Το είδος υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια στην εκπομπή, αλλά έλειπε η άλλη πλευρά του νομίσματος.

Θέλεις να μου πεις ότι ο Θέμος δεν σε πιέζει να βγαίνεις πιο σέξι; 

Το αντίθετο θα έλεγα. Τώρα τελευταία που μου ζητούν να κάνω συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις λόγω του «X-Factor», ο Θέμος κοιτάζει τις συνεντεύξεις και με συμβουλεύει να είμαι σοβαρή. Τον ενδιαφέρει να έχω μια καλή πορεία στο χώρο. Το έχω ξαναπεί ότι ό,τι έχω κάνει μέχρι στιγμής σ' αυτό το χώρο το χρωστάω στον Θέμο.

Γιώργος Λιανός


Συμπαρουσίαση στο «Καλομελέτα κι έρχεται», παρασκήνια του «X-Factor» και με νέα δισκογραφική δουλειά στο χέρι. Φέτος κάνεις τα πάντα και συμφέρεις...

Σε πολύ λογικές τιμές και με απόλυτη ­εχεμύθεια (γέλια). Ύστερα από ένα διάστημα απραξίας λόγω στρατιωτικού, είπα να επανέλθω δυναμικά. Είχαμε έτοιμο το CD single με τίτλο «Κρατάει για πάντα», οπότε περιμέναμε να απολυθώ για να το προωθήσω. Τα υπόλοιπα ήρθαν φυσιολογικά. Άλλωστε, υπάρχει ένα «φλερτ» με την τηλεόραση πολλά χρόνια τώρα, απ' το «Fame... history». Έτσι, έκανα κάποια δοκιμαστικά και να 'μαι.

Σου είχε γίνει πρόταση και απ' τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Η αλήθεια είναι ότι με το που ακούστηκε ότι θα συνεργαστούμε, προέκυψαν και οι υπόλοιπες προτάσεις. Μάλλον μου έφερε γούρι. Με τον Γρηγόρη ταιριάζει το χιούμορ μας και πάντα συζητούσαμε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας. Ο Γρηγόρης είναι... blue chip του τηλεοπτικού Χρηματιστηρίου και η πρότασή του μου έδωσε ώθηση να κάνω κάποια πράγματα παραπάνω.

Επιστροφή στο «X-Factor». Ποιους θεωρείς φαβορί για τη νίκη; 

Μου αρέσουν τα γκρουπάκια, γιατί έχουν λείψει απ' την ελληνική μουσική πραγματικότητα. Μου αρέσουν, για παράδειγμα, οι Juke Box, μου αρέσουν οι φωνές τους, ο τρόπος που δουλεύουν, είναι πολύ καλοί ατομικά ο καθένας τους.

Ως πρώην συμμετέχων σε talent show και μουσικός πιστεύεις ότι η ομάδα των 25+ έχει τύχη; 

Θα τους ψήφιζε ο νεαρόκοσμος που συνήθως ψηφίζει σ' αυτά τα show για να φτάσουν στον τελικό; Γιατί όχι; Μπορεί το κοινό να ταυτιστεί μαζί τους. Για παράδειγμα, ο Γιώργος Κλακουμάνος, ο οποίος είναι φωνάρα, δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να κάνει κάτι περισσότερο και τώρα του δίνεται. Απ' την άλλη πάλι, οι περισσότεροι γουστάρουν τον πιτσιρικά που ξεκινά με όνειρα. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το... θρίλερ.