Ποσειδώνας στους Ιχθείς Κατατοπιστικές πληροφορίες

poseidonas-stous-ichtheis-katatopistikes-plirofories


Η παρουσία του δυσερμήνευτου Ποσειδώνα στους Ιχθείς στο Ζώδιο όπου είναι Κυβερνήτης απ’ τις 3/2/2012 που ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια, και μέχρι τις 30/3/2025 θα φέρει πνοή στον καλλιτεχνικό χώρο αυξάνοντας συναίσθημα και ιδεαλισμό, θα αφυπνίσει το θρησκευτικό συναίσθημα σε αρκετούς λαούς ενώ θα βοηθήσει να ξεπροβάλλουν νέες φιλοσοφικές και θρησκευτικές απόψεις αλλά στα αρνητικά και διάφοροι «ψευδοπροφήτες» που παραμονεύουν να εκμεταλλευτούν για ιδία οφέλη τη μάζα μέσω τον κοινωνικο-πολιτικό-οικονομικών ανακατατάξεων που συμβαίνουν παγκοσμίως.



Κριός


Ο Ποσειδώνας περνώντας στο 12ο σπίτι του Ηλιακού σας Χάρτη όπου και θα παραμείνει απ’ τις 3/2/2012 μέχρι τις 30/3/2025 θα αυξήσει τη διαίσθηση και τη φαντασία σας κάνοντας πλουσιότερες τις ψυχικές σας ικανότητες και τη δεκτίκοτητά σας να αντιλαμβάνεστε υποσυνειδητα τα γεγονότα πριν την εκδήλωσή τους και να διαισθάνεστε κινήσεις τόσο του περιβάλλοντός σας όσο και κάποιων που κινούνται υπογείως. Στα αρνητικά της διέλευσης του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθείων και το 12ο οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη η ασάφεια που κάποιες στιγμές θα χαρακτηρίζει ανθρώπων που επιβουλεύονται τη θέση σας, ίσως και κατά περιόδους κάποιες απροσδιόριστες ψυχικές καταστάσεις που θα σας βασανίζουν.

Ταύρος


Η μακρόχρονη παρουσία του Ποσειδώνα στον 11ο οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, τον οίκο που αφορά τις φιλίες σας και τις δραστηριότητες σας με λέσχες, ομάδες και αλτρουιστικά ενδιαφέροντα, ενδέχεται να σας δώσει φρούδες ελπίδες κατά περιόδους ή πρόσωπα που θα βρεθούν στον φιλικό – είτε φαύλα, είτε ασυνεπή- σας κύκλο αλλά καλό θα είναι να μην τους έχετε ιδιαίτερη εμπιστοσύνη.

Προσοχή λοιπόν φίλοι Ταύροι με ποιους ανθρώπους σχετίζεστε ή έχετε στην παρέα σας και το πόσο δοτικοί ή όχι θα είστε απέναντι τους για να μην εξαπατηθείτε και να προκύψουν απογοητεύσεις. Στα θετικά της διέλευσης του Ποσειδώνα απ’ το 11ο σπίτι του Ωροσκοπίου σας, η συμμετοχή σας ενεργά ή μη είτε σε καλλιτεχνικές ομάδες είτε σε δραστηριότητες που βοηθούν ανθρώπους που έχουν ανάγκη καθώς η Κρίση που αντιμετωπίζει η Παγκόσμια Σκηνή και η εξαθλίωση ανθρώπων και κοινωνιών το απαιτούν και ζητά από εσάς όπως όλα δείχνουν και η ίδια σας η ψυχή!

Δίδυμοι


Αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο, μπορείτε με τη διέλευση του Ποσειδώνα απ’ το Μεσουράνημα του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου θα χαρείτε και θα περιμένετε πολλά απ το πέρασμα του ονειρικού αυτού πλανήτη στον οίκο της καριέρας σας! Φαντασία, ιδεαλισμός, ευαισθησία, ονειρικές καταστάσεις θα βοηθήσουν στις επιδιώξεις σας, όπως και την ενεργή σας συμμετοχή είτε μέσω του επαγγέλματός σας είτε της κοινωνικής σας θέσης σε ομάδες ανθρώπων που έχουν ανάγκη από υποστήριξη.

Πάντα προσέχουμε βέβαια τα ροζ γυαλιά που μας φοράει ο Ποσειδώνας κ έχουμε το νου μας στις τυχόν παραπλανήσεις που μπορεί να φέρνει. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για τους υπόλοιπους από σας, γιατί θα μπορούσε να δώσει μια αστάθεια σε θέματα καριέρας καθώς κ συνεχείς αλλαγές στις φιλοδοξίες σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα και σκάνδαλα στο επαγγελματικό επίπεδο και όλοι βέβαια γνωρίζουμε πόσο γρήγορα έχουν ξεχαστεί διάσημοι κ ισχυροί άνθρωποι(ή πόσο δυσκολεύτηκαν να ορθοποδήσουν ξανά) εξαιτίας κάποιου σκανδάλου στο οποίο συμμετείχαν. Πιθανή επιδίωξη ενασχόλησης με τη θάλασσα και παρεμφερή επαγγέλματα.

Καρκίνος


Θα αρχίσω με τα θετικά! Ταξίδια στη θάλασσα, ραφινάρισμα σε φιλοσοφικές η θρησκευτικές ιδέες, ακόμα σπουδές κ επιμόρφωση σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα κ τέχνες γενικότερα. Στον αντίποδα, ο Ποσειδώνας απ τον 9ο οίκο σας-γιατί γι’ αυτή την θέση μιλάμε εξ’ αρχής για σας Καρκίνοι, μπορεί να «θολώνει» τα νερά με απατηλές απόψεις σχετικά με φιλοσοφία και θρησκεία, καθώς επίσης να νιώσετε παραπλανημένοι σε νομικά-δικαστικά θέματα. Ίσως βρείτε τον εαυτό σας «μαγεμένο» με κάποιες καινούριες φιλοσοφικές ή θρησκευτικές θέσεις, όμως πρέπει πάντα να προσέχετε την εξιδανίκευση και την παραπλάνηση, γιατί ενδέχεται αυτό που λάμπει να μην είναι χρυσός και να μην βοηθάει στην εξέλιξή σας-όχι τουλάχιστον με τον τρόπο που νομίζετε.

Λέων


Ο πιο ασαφής πλανήτης στον οίκο του Πλούτωνα! Κάνοντας την είσοδο του λοιπόν ο Ποσειδώνας στον 8ο οίκο σας σαφώς θα νιώσετε το αντίκτυπο στον ψυχισμό σας. Θα είναι πιο έντονος, πιο «φευγάτος», έτοιμος να κινηθεί σε καινούρια, πιο μεταφυσικά αλλά και πιο αόριστα, σε πολλές περιπτώσεις, επίπεδα.

Πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν κάποια προβλήματα σχετικά με κληρονομικά θέματα, ίσως και ιδέες σχετικά με τον θάνατο ή με τον κύκλο της ζωής. Ιδιαίτερα η μεταφυσική έρευνα ίσως αποτελέσει έναν πόλο έλξης για σας σε όλο αυτό το διάστημα της παραμονής του Ποσειδώνα σ’ αυτόν τον οίκο. Μεγάλη προσοχή σε χρήματα άλλων, δάνεια, ασφάλειες κτλ , υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθούμε κ να βρεθούμε σε δύσκολη θέση. Επίσης καλό είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε περιπτώσεις νάρκωσης ή προβλημάτων ύπνου.

Παρθένος


Εδώ ο Ποσειδώνας θα «βάλει το χεράκι του» σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Θα υπάρχει μια τάση για εξιδανίκευση του συντρόφου καθώς και σχέσεις που μπορούν να δημιουργήσουν μια τάση για υπερβολικό δόσιμο ή αυτοθυσία. Ακόμη τάση να ξεγελάσουμε ή να ξεγελαστούμε. Ίσως να έρθουμε αντιμέτωποι με καταστάσεις απάτης και μοιχείας και κάποιας φυγής του συντρόφου.

Σαφώς σε όλες τις περιπτώσεις που μας φοράει αυτό το όμορφο ζευγάρι ροζ γυαλιών ο Ποσειδώνας κινδυνεύουμε να βιώσουμε απογοητεύσεις, οπότε φανταστείτε τι μπορεί να γίνει, αν μέσα απ’ αυτό το πρίσμα βλέπουμε συντρόφους και συνεργάτες! Προσοχή πριν υπογράψετε συμβόλαια, συμβάσεις ή πριν προχωρήσετε σε συνεταιρισμούς και πάντα δεύτερες-λογικές σκέψεις, για το ποιόν έχετε απέναντί σας, το διάστημα που ο πλανήτης αυτός θα διατρέχει τον 7ο οίκο σας.

Ζυγός


O Ποσειδώνας στις υπηρεσίες του 6ο οίκου σας! Ή το αντίστροφο? Έμπνευση και ιδέες στην καθημερινότητα, την εργασία σας ιδιαίτερες ικανότητες αν ασχολείστε με ψυχολογία, καλλιτεχνικά ή αποκρυφισμό. Θα έχετε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά την επιθυμία να βοηθήσετε όσους βρίσκονται σε μειονεκτική θέση και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Θα νιώθετε ιδιαίτερα τονισμένο το αίσθημα της φιλευσπλαχνίας και ακόμα και στην εργασία σας η φαντασία και το ονειρικό θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Δεν θα πρέπει να παρερμηνεύετε μικροενοχλήσεις στην υγεία σας και να προσέχετε πιθανές νευρικές παθήσεις. Ακόμη, μέσα απ το καλειδοσκόπιο αυτού του πλανήτη, ίσως έχετε την τάση να βλέπετε τις υποθέσεις της καθημερινότητάς σας και την εργασία σας, πολύ πιο ροζ, ονειρικές και ευχάριστες απ ότι στ αλήθεια είναι, οπότε θα πρέπει να κρατήσετε μόνο την δημιουργική φαντασία με την οποία θα προικιστείτε τα χρόνια που θα ‘ρθουν και την καλλιτεχνική έμπνευση, ως βοηθούς σας και να μην ξεφεύγετε σε πολύ ονειρικά σχέδια στους τομείς που αναφέρθηκαν κ αφορούν στον 6ο οίκο σας.

Σκορπιός


Μεγάλες στιγμές για τους φίλους μου τους Σκορπιούς! Απ την μια θα ζήσουν το όνειρο, το ιδεώδες το τέλειο ροζ συννεφάκι ως αναφορά στους έρωτες, στα φλερτ τους, στην δημιουργική τους έκφραση κ σε ότι αφορά στον τομέα παιδί και απ την άλλη πιθανόν να δοκιμάσουν απογοητεύσεις, ματαιώσεις κ παραπλάνηση. Θα βλέπετε μέσα από μια δραματοποιημένη οπτική αυτά τα θέματα της ζωής σας κ αυτό συνήθως μπορεί να οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις.

Προσοχή στο τι είδους θυσίες είστε διατιθέμενοι να κάνετε για τους έρωτες σας, ή τα παιδιά σας καθώς επίσης πολύ προσοχή σε παράνομες σχέσεις ή σχέσεις εξάρτησης. Μας πηγαίνει αναμφίβολα σε άλλα ύψη ο εξιδανικευμένος έρωτας και το απόλυτο στην αγάπη, αλλά συνήθως η προσγείωση είναι τόσο απότομη, που καλά είναι πριν αποφασίσουμε την «πτήση» να έχουμε το νου μας-για δικό μας καλό. Επίσης αγαπητοί Σκορπιοί ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε τομέα που επιφυλάσσει ρίσκο και θα έλεγα και μακριά από τον τζόγο για να μην προκύψουν απώλειες….

Τοξότης


Στον 4ο οίκο σας ο Ποσειδώνας, και η οικογένεια, το σπίτι, οι ρίζες σας, σε πρώτο ρόλο. Θα μπορούσε να μπλέκεται γλυκά το θέμα «θάλασσα» με το θέμα «σπίτι», να υπάρξει μια καλλιτεχνική εύνοια κ στροφή μες την οικογένειά σας, καθώς μια μεγαλύτερη δεκτικότητα δική σας κ συναισθηματισμός. Προσοχή και πάλι σε κάθε είδους «θυσία» και κυρίως αυτοθυσία σ ότι αφορά την οικογένεια, καθώς και τις εξελίξεις ή τις αποφάσεις πάνω στον χώρο του σπιτιού με κάθε έννοια.

Προσέχουμε επίσης κάθε είδους εξαπατήσεις στον τομέα αυτό και όπως και σε άλλα ζώδια, θα πω και σε σας να κρατήσετε(όσο είναι εφικτό) την συναισθηματική και καλλιτεχνική επιρροή του πλανήτη και να είστε όσο το δυνατόν πιο «γειωμένοι» ως προς τις αποφάσεις σας στα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Το καλύτερο στην περίπτωσή σας, η διαμονή κοντά στη θάλασσα, είτε και μέσα στη θάλασσα για όσους μπορούν να μένουν σε ένα σκάφος αναψυχής και φυσικά της διακόσμησης του χώρου σας με το υγρό στοιχείο λχ. Ενυδρεία, λίμνη, πισίνα.

Αιγόκερως


Εδώ ο Ποσειδώνας θα ανακατευτεί με την σκέψη και την έκφρασή σας. Το πνεύμα σας θα είναι ονειροπόλο και εμπνευσμένο, τα λόγια σας με μεγαλύτερη δόση ποιητικού λόγου από κάθε άλλη φορά, κάτι που δεν έχετε συνηθίσει το περιβάλλον σας με τον συντηρητισμό σας. Δεν θα μπαίνετε εύκολα σε καλούπια σκέψης ή εκπαίδευσης και θα σας είναι πολύ πιο ευχάριστο να ζείτε στα όνειρά σας(και για ποιόν δεν είναι, κατά διαστήματα, άλλωστε?) Αυτά ως αναφορά στην καλή του επίδραση.

Γιατί είναι και πολύ πιθανό να εκφράζεστε με αρκετή ασάφεια –ελπίζω να μην προκύψει σε εσάς που έχετε «τετράγωνη λογική» και ίσως με κάποιον τρόπο να αποκρύπτετε την αλήθεια όταν μιλάτε. Ακόμη ίσως κάποιες συνθήκες της ζωή σας, σας «χωρίσουν» για κάποιο διάστημα με τα αδέλφια σας ή με πολύ κοντινά σας άτομα. Θα είναι καλό πάντα να βάζετε και την πρακτική πλευρά των καταστάσεων στο μυαλό σας, πριν αποφασίσετε ή εκφραστείτε για κάτι. Επίσης, αν ασχολείστε επαγγελματικά με τη συγγραφή ή την ποίηση να κατοχυρώνετε τα έργα σας και να είστε προσεκτικοί στο ποιος μπορεί να παρουσιάσει το έργο σας, ή κομμάτια του, ως δικά του.

Υδροχόος


Ένας ακόμη νευραλγικός οίκος, ο 2ος καλείται να φιλοξενήσει τον Ποσειδώνα και θα προσπαθήσω να εστιάσω στα θετικά φίλοι Υδροχόοι! Μιας και είναι ο χώρος που αφορά χρήμα, οικονομικά, περιουσιακά σας στοιχεία, ακόμα κ την αίσθηση της προσωπικής μας αξίας, καταλαβαίνετε ότι θα πρέπει να κοσκινίζετε τα πάντα για τα επόμενα 14 χρόνια και οι αποφάσεις σας σ’ αυτούς τους τομείς να λαμβάνονται περισσότερο με ψυχρή λογική, παρά κάτω από ένα συναισθηματικό πρίσμα.

Και θα υπάρχει αυτό το πρίσμα. Θα υπάρχει μεγάλη εφευρετικότητα και φαντασία στην απόκτηση υλικών αγαθών, δυνατότητες για μεγάλη περιουσία σε όχι όμως τόσο ξεκάθαρες σχέσεις με τον αριθμό ατόμων απ’ όπου θα προέλθει. Σαν να ‘χει βάλει το σύμπαν έναν ταχυδακτυλουργό μέσα στο θησαυροφυλάκιό σας! Μπορεί να βγάλει άλλα τόσα αγαθά απ’ το καπέλο του μ’ έναν σχεδόν μαγικό τρόπο, μπορεί όμως με μια κίνηση να τα εξαφανίσει όλα! Προσοχή στο «ξεγελάω» «ξεγελιέμαι» κ ακόμη…τα μάτια σας 14 στα επόμενα 14 χρόνια γιατί αυτή η θέση πολλές φορές υποδηλώνει την πιθανότητα κλοπής.

Ιχθύς


Ο κυβερνήτης πλανήτης σας επιστρέφει σπίτι του αγαπητά Ψάρια! Η είσοδος του λοιπόν στο ζώδιο σας και στον πρώτο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου θα σας τυλίξει με μια αύρα ρομαντισμού και ποιητικού μυστηρίου. Θα ενεργείτε με τρόπο εμπνευσμένο, η έμπνευση και η διαίσθησή σας θα παίζουν τον πρώτο ρόλο για σας, καθώς και το ιδανικό σαν έννοια ή κατάσταση.

Προσοχή στην απρόβλεπτη τάση που θα έχετε να ενεργείτε και βέβαια τις εσφαλμένες εκτιμήσεις, ή τους παρατεταμένους δισταγμούς. Ο ρομαντισμός στο φουλ όπως είπαμε και πρέπει να προσέχετε να μην σας συνεπάρουν τυχόν γλυκιές αυταπάτες. Είναι πολύ πιο εύκολο να φανταζόμαστε πως έχουν τα πράγματα, παρά να τα βλέπουμε στην πραγματική τους διάσταση(ακόμη και μας τους ίδιους) και αυτό είναι το δικό σας στοίχημα κατά την διάρκεια της παραμονής του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας.