Μια απίστευτη πλάκα στο YouTube με 16 εκατομμύρια προβολές

mia-apistefti-plaka-sto-youtube-me-16-ekatommyria-provoles

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες το διάσημο ζευγάρι Αμερικανών κωμικών της τηλεόρασης, Τζίμι Κίμελ και Σάρα Σίλβερμαν, έγιναν το κέντρο της σόου μπιζ χάρη σε μια ιδιότυπη πλάκα, που εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη παραγωγή διάσημων πρωταγωνιστών των τελευταίων χρόνων και στο μεγαλύτερο σουξέ της εποχής. Τα δύο περίπου τετράλεπτα χιουμοριστικά βίντεο, που φτιάχτηκαν για τις ανάγκες της εκπομπής τους «Jimmy Kimmel Live», τα είδαν μέσω του YouTube δεκαέξι εκατομμύρια θεατές, έχοντας οκτώ εκατομμύρια επισκέψεις το καθένα!

Όλα ξεκίνησαν όταν στο πλαίσιο της εκπομπής η Σάρα έδειξε στον Τζίμι σε ζωντανή μετάδοση σε παναμερικανικό δίκτυο το βίντεο κλιπ στο οποίο υποτίθεται πως τον χωρίζει τραγουδώντας του το αυτοσχέδιο και εξομολογητικό σαρκαστικό άσμα της «Ι 'm fucking Matt Damon». ΟΚ., θα πείτε «και τι το ιδιαίτερο»; Το ιδιαίτερο είναι πως το ρεφρέν το τραγουδάει μαζί της ο... ίδιος ο Ματ Ντέιμον! Και είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδης και παραστατικός.

Η ιστορία ξεκινάει λίγο παλιότερα. Σε εκπομπή, με όχι και τόσο διάσημους καλεσμένους, ο κωμικός είχε ζητήσει συγγνώμη από τον Ματ Ντέιμον που δεν είχε χρόνο να τον στριμώξει στο πρόγραμμα! Λες και θα άφηνε απ' έξω τον σταρ για τους ψιλοάγνωστους καλεσμένους του. Το αστείο του άρεσε και έτσι καθιέρωσε να κλείνει κάθε εκπομπή ζητώντας συγγνώμη από τον Ματ γιατί πάλι δεν βρήκε χρόνο γι' αυτόν. Μέχρι που το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και καλεσμένος της εκπομπής ζήτησε να είναι ο Ματ Ντέιμον. Ο Τζίμι άρχισε να τον προλογίζει, να αναφέρει όλο το έργο του με λεπτομέρειες, και μόλις αυτός μπαίνει και κάθεται στο πλατό, ο Τζίμι κλείνει την εκπομπή γιατί ο χρόνος τους τελείωσε! Εννοείται εν γνώσει του Ματ Ντέιμον που είχε συναινέσει στο αστείο.

Πίσω στο σήμερα... Μετά την προβολή του «Ι 'm fucking Matt Damon» και το χαμό που προκαλεί παγκοσμίως -αναφέρθηκαν μέχρι και ολιγόλεπτες στάσεις εργασίας σε γραφεία με τους υπαλλήλους να το βλέπουν ομαδόν- στον Τζίμι έρχεται η ιδέα για... σίκουελ. Ετσι φτιάχνει ένα βίντεο και το δείχνει επίσης ζωντανά στον αέρα στην έκπληκτη Σάρα με τίτλο «Ι 'm fucking Ben Afleck». Στο οποίο και βέβαια συμπρωταγωνιστεί ο Μπεν Αφλεκ ως γκέι ταίρι του, σε ένα ξεκαρδιστικά στερεοτυπικό μελό-ντίσκο ομοφυλόφιλο βίντεο κλιπ. Στο οποίο εκτός του Αφλεκ εμφανίζονται σε μικρούς ρόλους και σε στιλ «We Are The World», το μισό Χόλιγουντ και ένα τσούρμο μουσικοί (Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μπραντ Πιτ, Χάρισον Φορντ, Κάμερον Ντίαζ, Κριστίνα Απλγκέιτ, Τζόαν Τζετ, Μίτλοφ, Χιούι Λιούις, Μέισι Γκρέι, Πέρι Φάρελ, Τζόελ Μάντεν, Ντον Τσιντλ) υμνώντας τον μεγάλο αυτό ερωτα!

Οι τηλεθεάσεις άφησαν μια μεγάλη τρύπα στο ταβάνι κατά την απογείωση και πλεόνασμα από το βασικό καύσιμο της σόου μπιζ, τη φήμη. Και τα δύο βίντεο προβλήθηκαν στο μετά τα όσκαρ σόου του Κίμελ και χτύπησαν μεγαλύτερα νούμερα και από την ίδια την τελετή απονομής. Αποδεικνύοντας πως η βιομηχανία του θεάματος χρειάζεται χιούμορ χωρίς όρια και σεμνοτυφία προκειμένου να είναι συνεχώς μπροστά και να εξελίσσεται. Κάτι που φαίνεται να καταλαβαίνουν πριν από όλους οι υποτίθεται ανασφαλείς σταρ.