Light my fire

light-my-fire

Δεκάδες πολύτιμες πέτρες λάμπουν στη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Σκουλαρίκια και κολιέ από λευκόχρυσο με μπριγιάν, και δαχτυλίδι από χρυσό και πολύχρωμα ζαφείρια, όλα Diamond Club - Danelian. Τσόκερ από λευκόχρυσο με μπριγιάν και ροζ ζαφείρια, Venetia Vildiridis. Γούνινη ετόλ, Christian Dior, Dior Boutique.

Κολιέ από λευκόχρυσο με μπριγιάν, και δαχτυλίδια από λευκόχρυσο με μπριγιάν και ζαφείρια, όλα Πατσέας. Σκουλαρίκια και βραχιόλι από λευκόχρυσο με μπριγιάν, όλα Kessaris. Τοπ κεντημένο με κρύσταλλα και πούπουλα, Christian Dior, Dior Boutique. Μποά, Sine Qva Non.

Στο λαιμό από πάνω προς τα κάτω: Τσόκερ από λευκό και κίτρινο χρυσό με διαμάντια και ρουμπίνια, Fine Gems Stavros Papadopoulos. Κολιέ από λευκόχρυσο με μπριγιάν και ρουμπίνια, Κατραμόπουλος. Δαχτυλίδι από nobble gold με μπριγιάν, από τη σειρά «Zephyr», H. Stern, Vichos Items. Βραχιόλι από λευκόχρυσο με πολύχρωμα ζαφείρια, Kessaris. Γιλέκο Blugirl, Fena. Headpiece, βεστιάριο «Μαγέψτε».

Κολιέ από λευκόχρυσο με μπριγιάν και κολιέ από λευκόχρυσο με μπριγιάν και μαργαριτάρια, όλα Venetia Vildiridis. Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο με μπριγιάν, από τη σειρά «Happy Spirit», Chopard, Kassis. Σακάκι, Vassilios Kostetsos. Headpiece, βεστιάριο «Μαγέψτε».

Βραχιόλι φορεμένο σαν κολιέ, από λευκόχρυσο με μπριγιάν, Serkos. Δεξί χέρι: Βραχιόλι από λευκόχρυσο με μπριγιάν, Πατσέας. Αριστερό χέρι: Βραχιόλι από λευκόχρυσο με μπριγιάν και βραχιόλι από λευκόχρυσο με μπριγιάν και ζαφείρια, όλα D/A Anagnostopoulos. Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο με μπριγιάν και rock crystal, Serkos. Εσώρουχα, Sine Qva Non. Στέκα και μποά, βεστιάριο «Μαγέψτε».

Στο λαιμό από πάνω προς τα κάτω: Τσόκερ από λευκόχρυσο με μπριγιάν, Michalis. Τσόκερ από λευκόχρυσο με μπριγιάν, D/A Anagnostopoulos. Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο με μπριγιάν και ρουμπίνι, Fine Gems Stavros Papadopoulos. Σακάκι Fabrizio Lenzi, Tsantilis. Στέκα, βεστιάριο «Μαγέψτε».

Κολιέ και σκουλαρίκια από λευκόχρυσο με μπριγιάν, όνυχα και σμαράγδια, και δαχτυλίδι από λευκόχρυσο με μπριγιάν, όλα από τη σειρά «Panthere», Cartier, Cartier Boutique. Φόρεμα, Vassilios Kostetsos.

Κολιέ και σκουλαρίκια από χρυσό με διαμάντια και ζαφείρια και βραχιόλι από χρυσό με διαμάντια, όλα Bulgari, Bulgari Boutique. Τσόκερ και καρφίτσα από χρυσό με μπριγιάν, κίτρινα και πράσινα ζαφείρια, Van Cleef & Arpels. Δεξί χέρι, από αριστερά προς τα δεξιά: Δαχτυλίδι από χρυσό με κίτρινα ζαφείρια, Diamond Club - Danelian. Δαχτυλίδι από χρυσό με διαμάντια, τουρμαλίνες, αμέθυστο, aquamarine και citrine, από τη σειρά «Quatre epieces», Christian Dior, Dior Boutique. Αριστερό χέρι: Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο με μπριγιάν και αμέθυστο, Michalis. Φόρεμα, βεστιάριο «Μαγέψτε».