5 Εναλλακτικοί Χριστουγεννιάτικοι Προορισμοί

5-enallaktikoi-christougenniatikoi-proorismoi

Ποιός τρέχει τώρα για σκι στο Σαμονί και στο Γκσταντ. Ή στον Άγιο Μαυρίκιο για εξωτικά ηλιοβασιλέματα. Αλλού είναι η ζωή! To Niata.Net σας ταξιδεύει στους καλύτερους Χριστουγεννιάτικους προορισμούς και πολύ budget! Ετοιμάστε βαλίτσες, διαβατήρια και φύγαμε λέμε!

Πανόραμα Μέσης Ανατολής


4 μέρες στη μαγευτική Μέση Ανατολή! Αναχωρούμε από Αθήνα αεροπορικώς με προορισμό την ιστορική Ιερουσαλήμ όπου άνθρωποι όλων των θρησκειών συμβιώνουν ειρηνικά. Επισκεπτόμαστε τη γαλήνια λωρίδα της Γάζας για να παρακολουθήσουμε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα υπό τους χαλαρωτικούς ήχους σειρήνων. Την επόμενη μέρα μεταβαίνουμε οδικώς με τεθωρακισμένο πούλμαν στο δημοκρατικό Τελ-Αβίβ για να ζήσουμε την εμπειρία του να ζεις με το M16 στον ώμο. Μετάβαση την επομένη στο θαύμα της ντεκονστρουκτιβιστικής αρχιτεκτονικής και πρωτεύουσα του Λιβάνου, Βηρυτό, για να δούμε από κοντά τα διαμπερή βιοκλιματικά κτίρια, επιτομή της σύγχρονης ecofriendly τεχνολογίας.

Attraction


  • Θα κάνουμε Χριστούγεννα με το κοριτσάκι με τα σπίρτα και τους ασύρματους πυροδοτικούς μηχανισμούς.
  • Θα ψωνίσουμε outdoor εξοπλισμό! Κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα σε τιμή ευκαιρίας αφού τα επιδοτεί το κράτος του Ισραήλ.
  • Θα δούμε τα εντυπωσιακά συμβατικά πυροτεχνήματα από C4 και αμμωνιοδυναμίτιδα από ειδικά διαμορφωμένο καταφύγιο.


Απαραίτητα


  • Διαθήκη κατατεθειμένη σε συμβολαιογράφο και ασφάλεια ζωής!


3ήμερη Κρουαζιέρα στις Μικρές Κυκλάδες


Σπέσιαλ κρουαζιέρα στα Κουφονήσια ,τη Δονούσα, την Ηρακλειά και τη Σχοινούσα. Συνάντηση στον Πειραιά –Επιβατικός Σταθμός Κρουαζιερόπλοιων της Ακτής Ξαβερίου- και επιβίβαση στο Malaperda Liner, το υπερπολυτελές 12μετρο ψαράδικο του Niata.Net Tours. Σαλπάρουμε για Παροναξία και κάνουμε τον περίπλου της με 12 μποφόρ αέρα και 5μετρα κύματα. Αποβιβαζόμαστε στη Δονούσα και διανυκτερεύουμε σε σκηνές στην παραλία Λειβάδι. Την επόμενη θα έχουμε αυτόματα μεταφερθεί στη Σχοινούσα αφού ο αέρας θα μας έχει πάρει και σηκώσει. Εκεί θα συναντήσουμε το σκάφος μας για να γυρίσουμε από όρμο σε όρμο μέχρι να βρούμε ταβέρνα ανοιχτή. Το βράδυ γυρνάμε Δονούσα όπου και διανυκτερεύουμε για να επιστρέψουμε την επόμενη μέρα στον Πειραιά.

Attraction


  • Θα έχουμε τις καλύτερες καβάτζες για πάρτη μας
  • Θα πιάσουμε τις καλύτερες καβάτζες για τον ερχόμενο Δεκαπενταύγουστο.


Απαραίτητα


  • Δύο τρεις σκηνές για να πιάσουμε και για τους φίλους μας.


Σαφάρι στο Νταρφούρ


Ζήστε την περιπέτεια της ζωής σας στο μαγευτικό Νταρφούρ. Αναχωρούμε για Χαρτούμ με C130 του Ερυθρού Σταυρού και διανυκτερεύουμε σε ειδικά διαμορφωμένες σουίτες με αλεξίσφαιρα παράθυρα στο χλιδάτο Hilton Khartoum. Αναχώρηση την επόμενη με μεταχειρισμένα HumVee από το Ιράκ και συνοδεία κυανόκρανων για να επισκεφτούμε τα άνυδρα για δεκαετίες πεδία Γκοζ. Την τρίτη ημέρα κατά τας γραφάς, θα μεταβούμε στο Αλ Φασίρ με τοπικούς Άραβες οδηγούς οπλισμένους με Kalashnikof και θα κάνουμε σαφάρι. Οι αντιμαχόμενες φυλές θα μας κυνηγούν με οπλοπολυβόλα και αυτοσχέδιους εκτοξευτές ρουκετών και εμείς θα τρέχουμε να ξεφύγουμε. Το βράδυ επιστροφή στο Αλ Φασίρ και διανυκτεύρευση όπου θα δοκιμάσουμε την τοπική κουζίνα και επιτέλους θα πιούμε νερό. Την τελευταία μέρα θα επισκεφτούμε τον κρατήρα Ντερίμπα στα βουνά Marrah όπου και θα κάτσουμε περιμένοντας τις βροχές που φυσικά δε θα έρθουν.

Attraction


  • Θα κάνουμε σαφάρι με κόστος 200 ευρώ κατ’ άτομο και θα νιώσουμε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι της γης.
  • Θα στερηθούμε βασικών αγαθών διαβίωσης για να εκτιμήσουμε την αξία τους.
  • Θα γίνουμε μάρτυρες της Ειρηνευτικής Συμφωνίας του Νταρφούρ και του τρόπου ζωής των ντόπιων μετά από δύο εμφυλίους και μία γενοκτονία τα τελευταία πενήντα χρόνια.


Απαραίτητα


  • Εμφιαλωμένο νερό Ζαγόρι.
  • Καλή φυσική κατάσταση και αθλητικά παπούτσια σε περίπτωση που χρειαστεί να βάλουμε τα πόδια στον ώμο.


Σπέσιαλ Νέα Ορλεάνη


Ζήστε την μοναδική εμπειρία των Χριστουγέννων Νέα Ορλεάνη. Μπορεί ο Τυφώνας Κατρίνα –προσοχή στο ρ γιατί έχουμε και τον Τυφώνα Κατίνα, εδώ στο Niata- να τα σάρωσε όλα, αλλά η πόλη δεν έχασε τίποτα από την ατμόσφαιρα της και τη μουσικότητα της. Μαγευτικά βράδια σε στρατόπεδα προσφύγων με τους ήχους των μπλουζ να ακούγονται από τα μεγάφωνα μεταξύ ανακοινώσεων για αναζητήσεις προσώπων. Την ημέρα θα ζήσουμε τον πυρετό της ανοικοδόμησης με τα συνεργεία, τις μπουλντόζες και τα κομπρεσέρ να δουλεύουν σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Attraction


  • Όταν η Βενετία είναι πλέον ντεμοντέ, εμείς θα μετακινούμαστε στα πιο in (the water) σημεία της πόλης με εξωλέμβιες βάρκες.


Απαραίτητα


  • Ατομική γεννήτρια ρεύματος πετρελαίου ή βενζίνης.
  • Βενζίνη ή πετρέλαιο σε δοχεία των δύο λίτρων.
  • Δορυφορικό τηλέφωνο και συνδρομή με τη Nasa για όσους επιθυμούν να στείλουν ευχές και φωτογραφίες στα αγαπημένα τους πρόσωπα.


Γευσιγνωσία στο Μυλοπόταμο


Εμπειρία ζωής στον ορεινό Μυλοπόταμο. Κάτω από τις κορφές του Ψηλορείτη, περπατάμε τα μαγευτικά και εύφορα φαράγγια των Ζωνιανών, επισκεπτόμαστε τα μοναδικά Chateux φούντας εκλεκτής ποιότητας και δοκιμάζουμε τις καλύτερες ποικιλίες κάνναβης.

Attraction


  • Κάνουμε Χριστούγεννα με τη μισή αστυνομία και τα ΕΚΑΜ γιατί τα παιδιά έχουν και αυτά μανούλα.
  • Βιώνουμε τη φιλοξενία των κατοίκων της περιοχής. Θα μας υποδεχτούν με Kalashnikof.


Απαραίτητα


  • Ορειβατικό παπούτσι -δεν θα το βρούμε στις αυλές- και χαρτάκια Rizzla.