Fujitsu Siemens Pocket Loox N100 Series

fujitsu-siemens-pocket-loox-n100-series

Το νέο Pocket Loox N100 Series της Fujitsu Siemens Computers είναι το νέο must-have gadget της χρονιάς, καθώς ενσωματώνει ψηφιακό audio player και εξελιγμένο λογισμικό πλοήγησης, σε μια κομψή θήκη. Ο συνδυασμός του MP3 player και της δορυφορικής πλοήγησης σε μια μοντέρνα και κομψή συσκευή καθιστά το νέο Pocket Loox N 100 Series τον ιδανικό σας σύντροφο, είτε θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σαν σύστημα πλοήγησης στο αυτοκίνητο, είτε στο τζόκιν ή απλά στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Το Pocket LOOX N100 ενσωματώνει επίσης audio player, το οποίο υποστηρίζει όλα τα γνωστά format ψηφιακής μουσικής, ενώ μπορεί να λειτουργεί αδιάκοπτα, παίζοντας 20 ώρες μουσική. Η αλλαγή της μπαταρίας γίνεται άμεσα αφήνοντας στους χρήστες την δυνατότητα να απολαύσουν ακόμα περισσότερη μουσική.

Η φωτεινή του οθόνη κάνει πιο εύκολη την ανάγνωση σε εξωτερικούς χώρους, ενώ το κουμπί “hold” διασφαλίζει ότι οι εφαρμογές στην οθόνη αφής δεν μπορούν να κλείσουν κατά λάθος.

Οι αθλητές χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο τα συστήματα GPS, ως μέρος της προπόνησής τους για να καταγράφουν με ακρίβεια τις αποστάσεις που διανύουν και να σχεδιάζουν την διαδρομή τους. Επίσης, οι αθλητές λατρεύουν να ακούνε μουσική κατά την διάρκεια της προπόνησής τους.

Η πλοήγηση με συστήματα GPS γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής καθώς πολλοί οδηγοί τα χρησιμοποιούν για να αποφύγουν την κίνηση στους δρόμους και να φτάσουν πιο γρήγορα στον προορισμό τους. Για τα οχήματα που δεν διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης το νέο Pocket LOOX N100 Series έχει ενσωματωμένη κεραία GPS, έτσι ώστε να μην χρειαστεί τοποθέτηση στο παρμπρίζ, όταν χρησιμοποιείτε το σύστημα μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ η κομψή του εμφάνιση και το εξελιγμένο του MP3 player το καθιστούν ιδανικό για εξωτερική χρήση.

Οι μοτοσικλετιστές θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το εύχρηστο – με το πάτημα ενός κουμπιού - μενού πλοήγησης που διαθέτει το Pocket LOOX N100, ενώ η ευκρίνεια της οθόνης του είναι τόσο υψηλή που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Το μέγεθος του Pocket LOOX N100 επιτρέπει στους χρήστες να το έχουν πάντα μαζί τους, ενώ κάνουν ποδηλασία χωρίς να στερούνται ευκρίνειας, ενώ η λειτουργία “Hold” αποτρέπει την λειτουργία του από λάθος, όταν φορούν προστατευτικά γάντια.

Τέλος, το νέο Pocket LOOX N100 είναι ο ιδανικός μουσικός σύντροφος. Με 26.4 εκατομμύρια downloads ψηφιακής μουσικής μόνο στην Βρετανία πέρυσι, ποσοστό αύξησης 357% σε σχέση με πέρυσι, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι καταναλωτές έχουν μάθει να ακούν συνέχεια μουσική η οποία θα τους ακολουθεί. Το Pocket LOOX N100 κάνει την ζωή τους ακόμα πιο εύκολη, δίνοντας τους την ευκαιρία να ακούν την αγαπημένη τους μουσική, να οργανώσουν την ζωή τους, διευκολύνοντας τις διαδρομές τους στην πόλη, και όλα αυτά χάρη στην εξελιγμένη GPS τεχνολογία.