Τι κάνουμε και εκνευρίζει τις γυναίκες

ti-kanoume-kai-eknevrizei-tis-gynaikes

Εκεί που νομίζαμε ότι δουλεύουμε σαν σκυλιά φαίνεται ότι κοιμόμαστε σαν μοσχάρια… Εκεί που νομίζαμε ότι μας στήνουν και περιμένουμε σαν ανόητοι φαίνεται ότι είναι στην ώρα τους και εμείς ασυνεπείς… Οι αναγνώστριες του Niata.Net περιγράφουν τις εμπειρίες τους και αντεπιτίθενται «ασύμμετρα»!

Όταν βάζουμε ένα κείμενο στο Niata.Net για να πούμε τον «ανδρικό» μας πόνο δεν προλαβαίνουμε καν... να πατήσουμε save –λέμε τώρα. Πριν αλέκτορ λαλήσει τρεις οι "ασύμμετρες αντεπιθέσεις" είναι ήδη στο mailbox και αιτούνται δημοσίευσης: «Είστε έτσι… Είστε αλλιώς…». Ας είναι!

Εμείς βήμα θα σας δώσουμε για να πείτε τα δικά αλλά μην νομίζετε ό,τι θα το αφήσουμε εκεί! Στην επίθεση εσείς σήμερα και επιφυλασσόμεθα!

Μαριλένα, 28, υπεύθυνη μάρκετινγκ


Έχω τα γενέθλια μου! Έχει μαζευτεί όλη η παρέα στο σπίτι μου, μαζί και ο καλός μου, και είμαστε έτοιμοι να πάμε στο κλαμπάκι. Πριν φύγουμε συμφωνήσαμε να κόψουμε την τούρτα μετά το κλαμπ γιατί ήδη είχαμε αργήσει και θα χάναμε το τραπέζι. Η βραδιά κύλησε υπέροχα! Πολύς χορός και πάρα πολύ αλκοόλ! Εγώ βέβαια κατανάλωσα πιο πολύ ενέργεια χορεύοντας παρά αλκοόλ με αποτέλεσμα να ξέρω τι κάνω και που πατάω σε αντίθεση με τον φίλο μου που δεν ήξερε που παν τα τέσσερα και έπρεπε να τον μαζεύω...

Ήρθε η ώρα να φύγουμε από το κλαμπ και να μαζευτούμε πάλι στο σπίτι μου για να κόψουμε την τούρτα! Περίμενα λοιπόν και εγώ τον φίλο μου να κάνει όλη την διαδικασία για να σβήσω επιτέλους τα κεράκια. Αμ δε... ήταν τόσο χάλια από το αλκοόλ που δεν έβλεπε μπροστά του. Τελικά άναψα και έσβησα τα κεράκια μόνη μου και μέχρι να φύγουν όλοι τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ! Η βραδιά τελείωσε εκεί... και η κατσάδα άρχισε το επόμενο πρωί!!!

Γεωργία, 27, γλωσσολόγος


Ήταν αυτό που λέμε χέστης! Για καιρό ήθελε να χωρίσουμε αλλά μούγκα! Το είχα καταλάβει, τον έπαιρνα τηλέφωνα και του έλεγα, πες το μου, σε παρακαλώ! Αλλά αυτός τον κινέζο, τι είναι αυτά που λες, δεν θέλω να χωρίσουμε! Έφτασα στο σημείο να πάω από Γιάννενα Αθήνα, αυθημερόν, για να τον κάνω να μου το πει! Και πάλι δεν το είπε! Απλά αργότερα έμαθα ότι είχε γκόμενα! Είναι πράγματι πολύ εκνευριστικό να το ξέρεις και απλά να περιμένεις να στο πει. Είναι πολύ να φέρεστε σαν άντρες;

Άννα, 27, φιλόλογος


Καταραμένη ζήλεια! Και δεν μιλάμε για το απλό ενδιαφέρον, αλλά για την αρρωστημένη ζήλεια! Στην αρχή, δεν έδωσα σημασία! Σκέφτηκα ότι απλά με θέλει πολύ! Έλα όμως που τα πράγματα χειροτέρευαν! Ερωτήσεις του τύπου «που θα πας;» «με ποιον;» και κατηγορίες αλά «δεν σε πιστεύω λες ψέματα» είχαν γίνει πλέον καθημερινότητα!

Όποιος άντρας με πλησίαζε ή μου μιλούσε, σήμαινε ότι με θέλει! Έκανα υπομονή μέχρι που έκανε κάτι που θεώρησα τραγικό! Μπήκε στο mail μου (δεν του είχα δώσει κωδικούς!!!!!!)! Προφανώς γιατί πίστευε ότι θα βρει κάτι ενοχοποιητικό. Το ποτήρι ξεχείλισε! Και η υπομονή έχει τα όριά της! Άλλωστε δεν είχα δώσει καμία αφορμή! Από τότε ακούω ζήλεια και τρέχω…

Όλγα, 30, νοσηλεύτρια


Λοιπόν...από που ν' αρχίσω;

Τα φτιάχνετε. Και σε χωρίζει μετά από μερικούς μήνες σχέσης, όταν μαθαίνει ότι είσαι τριάντα, γιατί φαντάζεται πως σύντομα θα θέλεις γάμο και… εκείνος δεν ξέρει αν θα θέλει τότε… οπότε γιατί να σε καθυστερήσει τρία χρονάκια... πάει στο διάολο... σου κάνει και τη χάρη…σε στέλνει από τώρα…

Εντωμεταξύ, στα πάρτι πηγαίνει μόνος του γιατί θα είναι η πρώην του και θα στεναχωρηθεί η καλή σου αν τον δει με άλλη. «Ρε μεγάλε, δεν πάμε που δεν πάμε μαζί, να μη λες και το λόγο που δεν πρέπει να έρθω;»

Τον περιμένεις… με ανοιχτά τα πόδια και ονειρεύεσαι το τέλειο σεξ. Αυτό ξεκινάει… να διπλώνει τα ρούχα του... Jesus man! Άντε καλά! Του παίρνεις μια ωραιότατη π%π@ και … αυτό ήταν! Τον παίρνει ο ύπνος σε χρόνο dt… Εσύ στα κρύα του λουτρού…Και όταν ανοίγει τα μάτια του σου ζητάει να πας να κοιμηθείς σπίτι σου!

Σάρα, 22, φοιτήτρια


Σου λέει είμαι στην Κηφισίας και σε πέντε λεπτά θα είμαι εκεί!! Μα είναι ποτέ δυνατόν να συμβεί αυτό; Ποιος μπορεί να διασχίσει την Κηφισίας μέσα σε πέντε λεπτά. Μόνο ο Flash Gordon, και πάλι αμφιβάλω.

Τον παίρνεις τηλέφωνο και σου απαντάει ότι θα σε πάρει πίσω σε 5 λεπτά. Και σου τηλεφωνεί μετά από δύο ώρες (στην καλύτερη) γιατί δεν μπορούσε να τελειώσει με τίποτα την πίστα, στο παιχνίδι που έπαιζε και έχασε την επαφή με τον χρόνο. Αυτό βέβαια δεν το παραδέχεται, απλά υποστηρίζει πως είχε μια δουλειά που έπρεπε να τελειώσει. Ρε φίλε, πες εξ αρχής πως έχεις δουλειά και ότι θα αργήσεις και μην με έχεις να περιμένω σαν μ@λ@κ@ς.

Λουίζα, 31, Δικηγόρος


Θα σας πω μια ιστορία.
Κάθομαι σπίτι μου Παρασκευή βράδυ. Χτυπάει το τηλέφωνο.
- Γειά σου αγάπη μου. Τι κάνεις;
- Καλά είμαι. Σκέφτομαι να βγώ απόψε.
- Μμμμ κι εγώ που έλεγα να 'ρθω από 'κει να τα πούμε λιγάκι ίσως και να πάμε
σινεμά...
- Μα δεν είσαι κουρασμένος; Δε θες να κοιμηθείς:
- Όχι καλέ εγώ είμαι κουκουβάγια. Λοιπόν τι λες;
Ε, μετά απ' αυτό αποφασίζω και λέω το ναι. Έρχεται μιαμιση ώρα μετά. Κάθεται στον καναπέ. Μετά από πέντε λεπτά πάω να τον βρώ (στο ενδιάμεσο προσπαθώ να βρώ κοντινή αίθουσα για να δούμε την ταινία που αποφασίσαμε). Έχει ξαπλώσει και κοιμάται του καλού καιρού.....
- Ε κουκουβάγια, βρήκα αίθουσα
- Αχ άσε με να κοιμηθώ λιγάκι, είμαι τόσο κουρασμένος.
- Όχι. Ή θα σηκωθείς να βγούμε έξω ή θα πας σπίτι σου να κοιμηθείς. Σου είπα ότι θέλω να βγώ.
- Αχ δε μπορώ δε με λυπάσαι. Κι εγώ που ήρθα για να κοιμηθούμε μαζί. Θα βγείς χωρίς εμένα;
- Ναι. (Δυστυχώς δε βγήκα ποτέ και το χειρότερο είναι ότι όλο το βράδυ στριφογύριζα σαν το αρνί στη σούβλα από τα νεύρα μου ενώ εκείνος παραμιλούσε, ροχάλιζε και με κλώτσαγε γιατί δε βολευόταν).....

Και το αποκορύφωμα: Στα 2,5 χρόνια σχέσης αυτό μου το έκανε σχεδόν κάθε βδομάδα. (Είχα μεγάλες αντοχές - τι να πω!) Μέχρι που χωρίσαμε κι ησύχασα.

Οπότε τώρα δε μ' ενοχλεί τίποτα!