Η Jessica Alba με cropped tops

i-jessica-alba-me-cropped-tops


Αν ψάχνεις ένα τρόπο να ντυθείς κομψά αυτή τη σεζόν, παρακολούθησε τις εμφανίσεις της Jessica Alba που τον τελευταίο καιρό, ίσως και λόγω της fashion week στη Νέα Υόρκη, είναι εξαιρετικά stylish.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα δύο outfit με τα cropped top με τα οποία την είδαμε την τελευταία εβδομάδα.

Τη πρώτη φορά, ο φακός την τσάκωσε έξω από τα Universal Studios με μια printed, pencil φούστα που συνοδευόταν από top με το ίδιο ντεσέν. Το σύνολο είναι δημιουργία της Tanya Taylor και με μια γρήγορη ματιά δίνει την εντύπωση ότι είναι φόρεμα. Μια εξαιρετική επιλογή που αποδεικνύει ότι το cropped top δε πρέπει να αφήνει αναγκαστικά τους κοιλιακούς σε κοινή θέα. Το αποτέλεσμα ενισχύθηκε με γόβες Celine σε πορτοκαλί, έντονο χρώμα και διακριτικά κοσμήματα.

Η δεύτερη εμφάνιση που μας εξέπληξε ευχάριστα ήταν στη πρεμιέρα του A.C.O.D. στο Λος Άντζελες.

Εκεί, η Jessica έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις με μια σικ δημιουργία του Narciso Rodriguez από την συλλογή του για την επόμενη άνοιξη. Το σύνολο αποτελούνταν από μάλλινο, cropped top με μανίκια ¾ και μίνι φούστα με μικρές ασυμμετρίες από το ίδιο ύφασμα. Το τοπ άφηνε αναδείκνυε τη γυμνασμένη κοιλιά της Jessica αλλά και πάλι δεν ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτικό αφού η φούστα έφτανε αρκετά ψηλά στη μέση. Για να μην αφήσει κανέναν να αμφισβητήσει τις στιλιστικές της ικανότητες, η Jessica συνδύασε το σύνολο με εκπληκτικές γόβες από τα χεράκια του Nicholas Kirkwood και clutch, χρυσό τσαντάκι Max Mara.

Και στις δύο περιπτώσεις, η Jessica επέλεξε μακιγιάζ που τόνιζε ελαφρώς τα μάτια και sleek, ανεπιτήδευτο χτένισμα. Μελέτησε τις εμφανίσεις της και ακολούθησε το παράδειγμα της. Το μυστικό της επιτυχίας της είναι οι απλές εξισώσεις. Τίποτα περίπλοκο και τίποτα κραυγαλέο. Ό,τι καλύτερο, δηλαδή.

Ωστόσο όσες από εσάς επιζητείται το κάτι διαφορετικό, τότε καλό θα είναι να ακολουθήσετε το δικό σας γούστο και να μην μιμηθείτε τα αγαπημένα σας αστέρια του Hollywood, γιατί κάτι που μπορεί να ταιριάζει σε έναν άνθρωπο ενδέχεται να είναι κακόγουστο σε κάποιον άλλο.