Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ

oi-chorismenoi-den-giortazoune-pote


Ήταν μία όμορφη μέρα όταν τα παρακάτω ζευγάρια αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα. Τελικά, όμως, το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» φάνηκε ανέφικτο στην περίπτωσή τους. Η παρούσα χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη για την προσωπική ευτυχία πολλών σταρ του Χόλιγουντ. Η «C.P.» παρουσιάζει τα πιο απρόσμενα διαζύγια από το χώρο του θεάματος για το έτος που μας αποχαιρετά...

Σάντρα Μπούλοκ - Τζέσε Τζέιμς


Μπορεί να φταίει η κατάρα του Όσκαρ, καθώς η Σάντρα Μπούλοκ δεν είναι η πρώτη νικήτρια του χρυσού αγαλματίδιου που καταλήγει σε χωρισμό με το σύζυγό της. Το διαζύγιο ήταν φυσικό επακόλουθο μετά την απιστία του Τζέσε Τζέιμς με τη «βασίλισσα» των τατουάζ Μισέλ Μαγκί, με την οποία διατηρούσε δεσμό για αρκετούς μήνες. Η Μπούλοκ, αν και σοκαρισμένη από την προδοσία του συζύγου, χειρίστηκε με ψυχραιμία το θέμα. Χώρισε μετά από πέντε χρόνια γάμου και τον Απρίλιο του 2010 υιοθέτησε ένα αγοράκι, τον Λούις, δηλώνοντας πως είναι πλέον ο έρωτας της ζωής της. Ο Τζέσε ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αλλά το γυαλί ήδη είχε σπάσει.

Ρέιτσελ Βάις - Ντάρεν Αρονόφσκι


Αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, ήταν για έξι χρόνια αρραβωνιασμένοι, και όπως είχαν δηλώσει στο παρελθόν, πίστευαν απόλυτα στη φράση «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». Μάλλον, όμως, το πάθος της Ρέιτσελ για το συμπατριώτη της Ντάνιελ Κρεγκ είναι μεγάλο. Φήμες θέλουν τη Βάις να είναι εδώ και καιρό ερωτευμένη με τον «Τζέιμς Μποντ» και για τα μάτια του διέλυσε το σπιτικό της. Μετά από εννέα χρόνια κοινής ζωής με τον Αρονόφσκι και έχοντας αποκτήσει ένα γιο μαζί, τον Χένρι, αποφάσισαν ότι, αν και θα χωρίσουν, θα παραμείνουν πολύ καλοί φίλοι και θα έχουν κοινή κηδεμονία του γιου τους.

Εύα Λονγκόρια - Τόνι Πάρκερ


Κάθε νοικοκυρά, ακόμα κι αν δεν βρίσκεται σε... απόγνωση, είναι βέβαιο ότι θα πάρει το μέρος της. Η Εύα Λονγκόρια προδόθηκε από το σύζυγό της Τόνι Πάρκερ, ο οποίος την απάτησε με επτά γυναίκες, μεταξύ αυτών και με μία καλή της φίλη! Η Εύα, αν και γνώριζε παλαιότερα για μία μικρή περιπέτεια του συζύγου της, τον είχε συγχωρήσει, υπό την προϋπόθεση να μην ξανασυμβεί. Δυστυχώς, το... πολλάκις εξαμαρτείν του Πάρκερ τους οδήγησε στον αναπόφευκτο χωρισμό, ενώ η Εύα, έχοντας υπογράψει συμφωνητικό αρκετών εκατομμυρίων που θα παραλάμβανε στην περίπτωση που την απατούσε ο σύζυγος, έγινε λίγο πλουσιότερη.

Μελ Γκίμπσον - Οκσάνα Γκριγκορίεβα


Αν και είναι 54 ετών, ο Μελ Γκίμπσον δείχνει να συμπεριφέρεται περισσότερο σαν έφηβος. Αφού χώρισε με την επί 29 χρόνια σύζυγό του για να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με τη Ρωσίδα μουσικό Οκσάνα Γκριγκορίεβα, μόλις μετά από ένα χρόνο ανακοίνωσαν και το δικό τους χωρισμό. Ο ηθοποιός και η πρώην σύντροφός του έχουν αποκτήσει μία κόρη και ο χωρισμός τους κάθε άλλο παρά πολιτισμένος ήταν. Εκτός από τη μάχη που δίνουν για το ποιος θα έχει την κηδεμονία της μικρής Λουσία, κυκλοφορούν φήμες ότι η Οκσάνα είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον Γκίμπσον, και μάλιστα περισσότερες από μία φορές.

Κόρτνεϊ Κοξ - Ντέιβιντ Αρκέτ


Για πολλούς ήταν από την αρχή ένα παράξενο ζευγάρι. Η μελαχρινή Κόρτνεϊ Κοξ από τα «Φιλαράκια» παντρεύτηκε τον κατά επτά χρόνια μικρότερό της Ντέιβιντ Αρκέτ. Όμως, παρά τη διαφορά ηλικίας, εκείνοι έδειχναν να έχουν βρει τον παντοτινό έρωτα και το 2004, μετά από 5 χρόνια γάμου, απέκτησαν την κόρη τους Κόκο. Δυστυχώς, όμως, από το 2007 και μετά άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σύννεφα στο γάμο τους, με την Κοξ να δηλώνει δημόσια ότι είναι υπέρ της θεραπείας για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Η θεραπεία μάλλον δεν πέτυχε και φέτος αποφάσισαν να χωρίσουν, με τον Αρκέτ να δηλώνει ότι αιτία ήταν η ανωριμότητά του σε συνδυασμό με τη φθίνουσα πορεία της σεξουαλικής τους ζωής. Ο ηθοποιός αναζήτησε συντροφιά σε άλλη γυναικεία αγκαλιά...

Κριστίνα Αγκιλέρα - Τζόρνταν Μπράτμαν


Έχουν περάσει μόνο τρία χρόνια από τότε που η Κριστίνα Αγκιλέρα και ο σύζυγός της δήλωναν σε τηλεοπτική εκπομπή ότι απολαμβάνουν τις Κυριακές τους γυμνοί, για να μη χαθεί ο ερωτισμός από τη σχέση τους. Το ζευγάρι απέκτησε ένα γιο, τον Μαξ, και η Κριστίνα δήλωνε από πέρυσι ότι ο γάμος τους είχε αρχίσει να έχει προβλήματα. Οι φήμες, όμως, λένε ότι η γνωστή τραγουδίστρια συνηθίζει να συνάπτει ερωτικούς δεσμούς με άλλες γυναίκες, γεγονός που τον τελευταίο καιρό γινόταν όλο και πιο συχνά, με αποτέλεσμα ο σύζυγος να μην αντέξει άλλο την απόρριψη. Η ποικιλία στη σεξουαλική ζωή μπορεί να οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια...

Σαρλίζ Θερόν - Στιούαρτ Τάουνσεντ


«Δεν παντρευτήκαμε πότε σε εκκλησία ή κάπου αλλού, αλλά είμαστε παντρεμένοι» δήλωνε ο Στιούαρτ Τάουνσεντ στο περιοδικό «People» πριν από τρία χρόνια για τη σχέση του με τη Σαρλίζ Θερόν, ενώ η ίδια διακήρυττε πως ο Στιούαρτ είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί. Έπειτα όμως από εννέα χρόνια σχέσης, ήσυχα και ήρεμα, όπως και σε όλη τη διάρκεια του δεσμού τους, αποφάσισαν να διακόψουν την κοινή τους πορεία. Ωστόσο τα δημοσιεύματα είναι πολλά και θέλουν τη Σαρλίζ να έχει σχέση με το συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «North Country» Τζέρεμι Ρένερ.