10 make-up tips για να δείχνεις υπέροχη στις φωτογραφίες

10-make-up-tips-gia-na-deichneis-yperochi-stis-fotografies

To πως να φαινόμαστε όμορφες στις φωτογραφίες είναι μια ερώτηση που πολλές κοπέλες ρωτάνε. Θέλουμε να ξέρουμε γιατί έτσι δεν θα ντραπούμε από αυτά που θα δούμε την επόμενη μέρα στο Facebook, το instagram και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε επίσης να έχουμε χαριτωμένες φωτογραφίες του εαυτού μας που φαινόμαστε, εμ, χαριτωμένες! Αυτές είναι οι 10 συμβουλές για το πως να δείχνεις όμορφη στις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ως όπλο σου το make up και ισχύουν είτε για επαγγελματικές φωτογραφήσεις είτε για την κάμερα του κινητού σου!

Χρησιμποποίησε matte προϊόντα


Τα ματ είναι επίπεδα χρώματα. Δεν έχουν καμία λάμψη. Όταν πρόκειται να φωτογραφηθείς θέλεις να αποφύγεις οτιδήποτε που μπορεί να αντανακλά το φως στο πρόσωπό σου. Το φλας της κάμερας και η προστιθέμενη λάμψη θα σε κάνει να μοιάζεις με πετρελαιοκηλίδα και όχι με τον όμορφο εαυτό σας.

Εφάρμοσε το μακιγιάζ στο φυσικό φως


Για καλύτερα αποτελέσματα εφάρμοσε το μακιγιάζ σε φυσικό φως. Ο εσωτερική φωτισμός μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση του μακιγιάζ σου. Μερικά φώτα μπορεί να κάνουν το δέρμα σου να φαίνεται διαφορετικό, κάνοντας σε να βάλεις υπερβολικό μεικ απ. Έχουμε όλες δει φωτογραφίες του εαυτού μας, όπου νομίζαμε ότι το μακιγιάζ μας ήταν καλό πριν φύγουμε από το σπίτι, αλλά στις φωτογραφίες που είδαμε μετά αναρωτιόμασταν τί πήγε λάθος και πώς να φανούμε καλύτερες στις μελλοντικές φωτογραφίες.

Χρησιμοποίησε λίγη κίτρινη πούδρα


Η κίτρινη πούδρα είναι καλύτερη από γυαλιστερές ή ημιδιαφανείς πούδρες για φωτογραφίες. Οι άλλες πούδρες θα αντανακλούν το φως, αφήνοντας σε με μια περίεργη λάμψη και με μια παραμορφωμένη εικόνα του προσώπου στις φωτογραφίες. Σίγουρα καμία από αυτές τις δύο περιπτώσεις είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου όταν προσπαθείς να βρείς τρόπους να φαίνεσαι όμορφη στις φωτογραφίες.

Ανακάτεψε καλά το concealer κάτω απο τα μάτια σου…


Οι περισσότερες από μας προσπαθούν να καλύψουν τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μας με λίγο concealer. Για καθημερινή χρήση αυτό είναι καλό, αλλά που και που σε φωτογραφίες το concealer κάτω από τα μάτια βγαίνει λίγο έντονο. Ανακατέψε το concealer πολύ καλά. Αν το concealer δεν είναι καλά ανακατεμένο μπορεί να βγάλει λεπτές γραμμές και αδέξιους χρωματισμούς γύρω από το μάτι.

Μαύρο liner και μαύρη μάσκαρα


Πολλοί επαγγελματίες που δίνουν συμβουλές για το πώς να φαίνεσαι όμορφη στις φωτογραφίες προτείνουν μαύρο liner και μαύρη μάσκαρα. Εάν συνήθως χρησιμοποιείς καφέ αποχρώσεις, επέλεξε το μαύρο. Οι πιο σκούρες απόχρωσεις σου δίνουν την καλύτερη αντίθεση, η οποία θα κάνει τα μάτια σου πιο έντονα.

Ρουζ


Η παράλειψη του ρουζ θα επηρεάσει με κακό τρόπο την εμφάνιση του προρώπου σου, ειδικά κάτω από ένα βαρύ φλας. Το ρουζ προσθέτει “καθαρότητα” στο πρόσωπό σου και χωρίς αυτό, δεν θα έχεις την ποσότητα καθαρότητας που θα είχες με λίγο ρουζ. Να θυμάσαι όμως να μην το παρακάνεις. Ξεκίνησε με μία πολύ μικρή ποσότητα και πρόσθεσε περισσότερο αν χρειαστεί.

Μην παραλείψεις το lipstick


Μια άλλη συμβουλή που υπάρχει για να φαίνεσαι όμορφη στις φωτογραφίες είναι να μην ξεχνάς το κραγιόν σου. Η παράλειψη αυτή δεν θα τονίσει το στόμα σου, κάνοντας το να φαίνεται ίδιο με το υπόλοιπο πρόσωπο σου. Θα πρέπεις να δημιουργήσεις αντίθεση με τα χαρακτηριστικά σου για τα καλύτερα αποτελέσματα. Βάλε κάτι σε ένα τολμηρό χρώμα ή ακόμα και κάτι nude – όλα εξαρτώνται από το ποιό λουκ θέλεις να κάνεις!

Απέφυγε τις σκιές


Προσπάθησε να μην δημιουργήσεις σκιές στο πρόσωπό σου με make up. Μην εφαρμόσεις σκοτεινές σκιές κάτω από τα μάτια. Επίσης, μάθε πώς να τοποθετείς το πρόσωπό σου προς την κάμερα για να αποφευχθεί η δημιουργία σκιών στο πρόσωπό σου ή κάτω από το πηγούνι σου. Βρες το φως σου και συνέχισε με αυτό, το μακιγιάζ θα λάμψει από μόνο του τη στιγμή που θα βρείς το φως σου.

Δημιούργησε περίγραμμα με κάποιο highlight


Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ενα bronzer ή μια σκιά δύο τόνους πιο σκούρους από το φυσικό σου χρώμα για να βουρτσίσεις την περιοχή κάτω απο τα ζυγωματικά σου, κάτω από το πηγούνι σου, κατά μήκος κάθε πλευράς της μύτης σου και τις εξωτερικές γωνίες του μετώπου σου. Εφάρμοσε ένα ελαφρύ χρώμα για τις περιοχές που χτυπά το φώς. Άπλωσέ το στις κορυφές των μάγουλών σου, στο κέντρο του μετώπου σου και τη γέφυρα της μύτης σου.

Λεύκανε τα μάτια


Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις σταγόνες για τα μάτια για να απαλλαγείς από τις κόκκινες γραμμές στα μάτια σου. Τα ενοχλητικά κόκκινα μάτια μπορούν πραγματικά να χαλάσουν μια καλή φωτογραφία. Μπορείς επίσης να βοηθήσεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο έντονα, χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα λευκής σκιάς για τις εσωτερικές γωνίες των δύο ματιών. Αυτό θα σε κάνει να φαίνεσαι φωτεινή και ξύπνια στην φωτογραφία.