7 συμβουλές για ντύσιμο με αυτοπεποίθηση

7-symvoules-gia-ntysimo-me-aftopepoithisi

Είναι όλα καλά με το να διαβάζεις τα πάντα για την τελευταία λέξη της μόδας στα περιοδικά, αλλά αυτό που είναι πιο χρήσιμο είναι οι συμβουλές για το πώς να ντύνεσαι με αυτοπεποίθηση. Εξάλλου, δεν υπάρχει νόημα στο να φοράς ένα σύνολο που ξέρεις ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της τωρινής μόδας, αν δεν αισθάνεσαι άνετα μέσα σε αυτό. Από την εμπειρία μου, αν δεν αισθάνεσαι άνετα, δεν θα φαίνεσαι και ωραία με αυτό.

Να μην είσαι θύμα της μόδας


Μια από τις καλύτερες συμβουλές για ντύσιμο με αυτοπεποίθηση είναι να αποφεύγεις να πέφτεις θύμα της μόδας. Ένας σίγουρος τρόπος για να περάσεις το βράδυ προσπαθώντας να προσαρμόσεις την μέση του φορέματος σου στο σώμα σου είναι να φορέσεις κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι στη μόδα. Αν είσαι οπαδός της μόδας, προσπάθησε να ενσωματώσεις τις τάσεις που σου ταιριάζουν στη ντουλάπα σου, αλλά υπάρχουν μερικά ρούχα που απλά δεν θα σου ταιριάζουν, άσχετα με το πόσο μοδάτα είναι.

Η άνεση έχει σημασία


Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα ήταν εντελώς αποδεκτό για όλους μας να περιπλανούμαστε με τις πιτζάμες μας και με γούνινες παντόφλες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά δεν μπορούμε – αυτό είναι αυστηρά για ιδιωτική χρήση στο σαλόνι μας. Αλλά είναι σημαντικό να νιώθεις σχετικά άνετα. Αν φοράς κάτι που περιορίζει σημαντικά την αναπνοή σου, ή ένα φόρεμα με το οποίο συνεχώς ανησυχείς οτι με ένα φύσημα του ανέμου μπορεί να αποκαλυφθούν πολλά περισσότερα από ό, τι ήθελες, το πιο πιθανό είναι οτι θα περάσεις περισσότερο χρόνο να σκέφτεσαι το ντύσιμό σου από ό, τι αυτό με το οποίο απασχολέισαι.

Να είσαι θετική


Όλοι έχουμε μέρες που δεν αισθανόμαστε πολύ σίγουροι. Τα ρούχα μας θα πρέπει να μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα και να ενισχύουν εκείνα που μας αρέσουν πάνω μας. Όταν κοιτάς στον καθρέφτη, μην επικεντρώνεσαι σε πράγματα που δεν σου αρέσουν, αντιθέτως επικεντρώσου σε εκείνα που σε χαρακτηρίζουν θετικά και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα για τον εαυτό σου.

Φόρα αυτό που σου ταιριάζει


Παρομοίως, όταν ψωνίζεις νέα ρούχα, να επέλεξε κομμάτια που ταιριάζουν στην εικόνα σου. Σε μερικούς ανθρώπους, τα skinny jeans φαίνονται καταπληκτικά. Σε άλλους, τα πιο straight παντελόνια πάνε περισσότερο. Έχεις πανέμορφα πόδια; Φόρα φούστες και φορέματα για να τα αναδείξεις. Έχεις μικροσκοπική μέση; Επένδυσε σε ορισμένες ζώνες μέσης για να την τονίσεις φορώντας την με τοπ και φορέματα.

Να ξέρεις τι να φορέσεις, και πότε


Για να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση με οτιδήποτε φοράς, είναι σημαντικό να νιώθεις σαν να έχεις ντυθεί κατάλληλα για την κατάσταση. Έτσι, εάν πλησιάζει ένα πρώτο ραντεβού – φόρα κάτι που έχεις δοκιμάσει, και κάτι με το οποίο πάντα νιώθεις καλά. Έχεις μια σημαντική συνάντηση στη δουλειά; Φόρα κάτι που να λέει ότι οι άλλοι μπορούν να σε πάρουν στα σοβαρά.

Αυτοπεποίθηση


Μερικές φορές το μόνο που πραγματικά χρειάζεσαι είναι λίγη αυτοπεποίθηση. Μερικά πράγματα, όπως τα καπέλα, για παράδειγμα – μπορεί να φαίνονται πραγματικά καλά. Αλλά θα πρέπει να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου για να τα αναδείξεις πάνω σου. Μην αφήνεις τα ρούχα να σε φοράνε, αλλιώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό.

Χαμογέλα


Θυμήσου οτι, στο τέλος της ημέρας, δεν είναι αυτό που φοράς που μετράει, αλλά το πως θα το φορέσεις. Θα πρέπει να είσαι αληθινή στο στυλ σου και να φοράς κάτι που αγαπάς, και αισθάνεσαι σίγουρη μέσα σε αυτό. Αν πιστεύεις ότι φαίνεσαι ωραία, και είσαι χαμογελαστή και χαρούμενη, το ίδιο θα πιστεύουν και οι άλλοι.