8 tips για να φαίνεσαι όμορφη σε κάθε φωτογραφία

8-tips-gia-na-fainesai-omorfi-se-kathe-fotografia

Νομίζω ότι όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε το πως να δείχνουμε όμορφοι σε κάθε φωτογραφία, έτσι δεν είναι; Αν διαφωνείς σε τούτη τη διατύπωση, μάλλον είσαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν τον ενδιαφέρει η εξωτερική του παρουσία μέσα στην κοινωνία. Αν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, τότε θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι αυτές οι λέξεις είναι θετικές για εσένα! Είναι αρκετά ενοχλητικό να ετοιμάζεσαι για μια φωτογραφία και το αποτέλεσμα να είναι απολύτως απογοητευτικό! Παρακάτω ακολουθούν 8 tips για να φαίνεσαι όμορφη σε κάθε φωτογραφία.

Χαμογέλα απαλά


Αν θέλεις να μάθεις πώς να δείχνεις όμορφη σε κάθε φωτογραφία, οι ειδικοί προτείνουν ότι είναι κρίσιμο να δοκιμάσεις ένα απαλό χαμόγελο. Δεν θέλεις να χαμογελάς τόσο έντονα που τα μάτια σου θα μαζευτούν και οι μύες του προσώπου σου θα φαίνονται τεντωμένοι. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τα ειλικρινή πλάνα που δείχνουν ένα γνήσιο χαμόγελο. Αλλά, χαμογελώντας ελαφρά, το πρόσωπό σου όταν φαίνεται χαλαρό και το στόμα σου είναι ελαφρώς ανοιχτό, μοιάζει φυσικό και κολακευτικό! Δοκίμασε να βάλεις την γλώσσα σου πίσω απο τα δόντια σου την ώρα που θα χαμογελάσεις.

Απέφυγε τις σκιές


Οι σκούρες σκιές μπορούν να κάνουν ακόμα και την καλύτερη φωτογραφία να φανεί αδέξια και καθόλου κολακευτική. Αν υπάρχει φως που σε χτυπάει από πάνω, μπορεί να δημιουργήσει σκιές κάτω από τα μάτια σου, το οποίο μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι ξενυχτισμένη, κάτι που θες να αποφύγεις. Για να δείχνεις όμορφη στις φωτογραφίες, προσπάθησε πάντα να στέκεσαι μακριά από τα φώτα πάνω από το κεφάλι και πίσω από τον ήλιο, ώστε να μην υπάρχουν απροσδόκητες σκιές στη φωτογραφία!

Στάσου ψηλά


Πάντα ξέχνούσα να στέκομαι όρθια όταν με τραβούσαν φωτογραφίες και πάντα μισούσα το πώς φαινόμουν. Όχι μόνο φαινόμουν πιο κοντή και άβολη, αλλά δεν κολάκευε καθόλου το σώμα μου επίσης! Η ίσια ή όρθια στάση στις φωτογραφίες θα σε βοηθήσει να φαίνεσαι αδύνατη, ψηλή και με καλή στάση του σώματος! Οι φωτογράφοι προτείνουν επίσης μία μικρή κλίση του σώματος….

Μάθε να αντιγράφεις


Οι διάσημοι πάντα ξέρουν πώς να φαίνονται όμορφοι, οπότε γιατί να μην μάθεις από τους καλύτερους; Ξεφύλισε κάποια περιοδικά και ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες απο το κόκκινο χαλί για να παρατηρήσεις τα χαμόγελα και τις πόζες των αγαπημένων σου celebrities. Το πιο πιθανό είναι οτι θα δείς πολλές διασημότητες με την ίδια ασφαλή πόζα που τείνουν να έχουν σε όλες τις φωτογραφίες. Δοκίμασε τες και δες τι σου ταιριάζει καλύτερα!

Μάτια Ερμητικά Κλειστά


Έχω το χειρότερο timing με τα φλας στις φωτογραφίες γι ‘αυτό πάντα είχα τα μάτια μου ανοιχτά μέχρι την στιγμή της φωτογραφίας! Εάν έχεις το ίδιο πρόβλημα ή αν αισθάνεσαι ότι φαίνεσαι περίεργη στις φωτογραφίες, ένα καλό κόλπο είναι να κρατάς τα μάτια σου κλειστά μέχρι να ρθει η ώρα της φωτογραφίας. Με αυτό τον τρόπο θα φαίνεσαι πιο χαλαρή και τα μάτια σου δεν θα νιώθουν την ανάγκη να ανοιγοκλείσουν την στιγμή της φωτογραφίας!

Φάε, κοιμήσου και πιές καλά


Αν ξέρεις οτι πρόκειται να βγεις φωτογραφία την επόμενη μέρα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κοιμηθείς καλά και πιείς άφθονο νερό το προηγούμενο βράδυ. Δεν έχει σημασία πόσο καλό είναι το concealer σου, δεν πρόκειται να καλύψει τους μεγάλους κύκλους κάτω από τα μάτια σου τις σακούλες των ματιών ή το θαμπό σου δέρμα! Επίσης, απόφυγε το υπερβολικό νάτριο το προηγούμενο βράδυ και μείνε ενυδατωμένη, έτσι το δέρμα σου θα φαίνεται φρέσκο!

Απέφυγε να κοιτάς απευθείας στο φακό


Μπορεί να φαίνεται μια καλή ιδέα να κοιτάξεις κατ ‘ευθείαν στην κάμερα, και μερικές φορές λειτουργεί. Σε γενικές γραμμές, οι φωτογράφοι λένε οτι φωτογραφίες φαίνονται καλύτερες όταν κοιτάς λίγο πάνω ή κάτω προς την κάμερα. Η απευθείας οπτική επαφή με τον φακό θα αυξήσει επίσης τις πιθανότητες να εμφανιστείς με κοκκινα μάτια.

Να έχεις αυτοπεποίθηση


Τελευταίο, και ίσως πιο σημαντικό, είναι η αυτοπεποίθηση! Ξέρεις ότι είσαι όμορφη, δείξει στην φωτογραφία πόσο ήρεμη και δροσερή είσαι! Μην καταναλώνεσαι με όλες τις λεπτομέρειες για το πως να δείχνεις όμορφη σε κάθε φωτογραφία, γιατί θα φανεί άσχημο. Είναι καλό να κρατήσεις αυτές τις συμβουλές κατα νου, αλλά μην τις αφήσεις να καταστρέψουν την μέρα σου ή το βράδυ σου.