Χωριστοί δρόμοι με αιτία 7 χρόνια φαγούρας

choristoi-dromoi-me-aitia-7-chronia-fagouras

Το fashion icon και σούπερ σταρ της μπάλας, Djibril Cisse και η σύζυγος του Jude, χώρισαν έπειτα από 7 χρόνια γάμου! Παρά το γεγονός ότι έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, το ζευγάρι φαίνεται πως δε γλύτωσε από τα 7 χρόνια «φαγούρας» και αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Εμείς απλά ευχόμαστε να είναι για το καλύτερο όλης της οικογένειας!

Φλογερό γήπεδο για συνουσία


Ο Ρονάλντο εκτός από τη συμμετοχή του σε reality για τη μείωση του βάρους του, απασχολεί τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης και με τις σεξουαλικές του εμπειρίες! Στο βιβλίο με τίτλο «113 χρόνια Μπαρτσελόνα, 113 ιστορίες» αναφέρεται πως ο Ρονάλντο έκανε έρωτα με δύο θαυμάστριές του στα αποδυτήρια του  γηπέδου «Καμπ Νου». Ο ποδοσφαιριστής πιάστηκε στα πράσα από τους άνδρες ασφαλείας, οι οποίοι ανησύχησαν από την απουσία του και τον έψαχναν μετά από αγώνα! Συγχαρητήρια στον θερμό Ρονάλντο και στις τολμηρές θαυμάστριες! Αυτόγραφο πάντως πήραν σίγουρα!

Ένα μεγαλειώδες el clasico


Τα «όργανα» ξεκίνησαν νωρίς για τις δύο αιώνιες αντιπάλους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ! Ο Μέσι βρίσκεται αυτή τη φορά στο στόχαστρο των ισπανικών Μ.Μ.Ε., καθώς κατηγορείται πως στη εκτέλεση του φάουλ του, μετακίνησε δύο φορές τη μπάλα, χωρίς να βλέπει ο διαιτητής, με αποτέλεσμα να σκοράρει με «κλεψιά». Μετά την επιτυχή εκτέλεση, η Μπάρτσα βρέθηκε μπροστά στο σκορ και τα αίματα άναψαν τόσο ανάμεσα στους φιλάθλους όσο και στη διοίκηση των ομάδων! Εμείς αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια των επεισοδίων που θα διαδραματιστούν στους αγώνες των κορυφαίων ομάδων της Ισπανίας!

2 Βασίλισσες μαζί


Προσφάτως η λατίνα βασίλισσα της ποπ μουσικής, Τζέννιφερ Λόπεζ, εθεάθη με τη φανέλα της Ρεάλ! Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε συναυλία στη Μαδρίτη και ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε σε χαλαρή βόλτα με τα παιδιά της και το αμόρε της. Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Γεια Μαδρίτη! Θα σας δω στο Παλάθιο Ντεσπόρτες μετά το el clasico, είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μετά το κορυφαίο ματς στον κόσμο! Ζήτω το El Classico!» Εμείς να ομολογήσουμε πως ό,τι και να φορέσει η Jlo είναι πάντα κούκλα! 

Δυναμικό come back


Oι επιδόσεις του Ροναλντίνιο στα  γήπεδα της Βραζιλίας και κυρίως το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Φιγκεϊρένσε, έφεραν τον διάσημο ποδοσφαιριστή πάλι στο προσκήνιο! Το γκολ το αφιέρωσε κλαίγοντας, στον πατριό του που πέθανε και τη μητέρα του που δίνει μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Βραζιλιάνος συγκινημένος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό με αποτέλεσμα να πετύχει τρία από τα έξι γκολ της Ατλέτικο Μινέιρο στον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος έληξε με 6-0! Μπράβο στον Ροναλντίνιο και ευχόμαστε η μητέρα του να νικήσει σε αυτή τη μάχη!

Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια


Ο προπονητής του Εδεσσαϊκού Βασίλης Σαμαράς, έξαλλος από την ήττα της ομάδας του από τον Ορφέα Ριζαρίου με 6-2, ζήτησε από τους παίκτες του να γυρίσουν στην Έδεσσα με τα πόδια! Καλά διαβάσατε! Συγκεκριμένα, μετά την εκτός έδρα ήττα του Εδεσσαϊκού, ο προπονητής ζήτησε από όσους πίστευαν ότι δεν έπαιξαν καλά να επιστρέψουν πίσω με τα πόδια, ενώ και ο ίδιος επέστρεψε κατά αυτό τον τρόπο! Τα λόγια είναι περιττά… Τιμωρία ή βασανιστήριο ήταν αυτό;

Θα το πάρει το κορίτσι ή όχι;


Ο λόγος για τον Sergio Ramos και την Pilar Rubio. Το διάσημο ζευγάρι που φημολογείται ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ίσως και να το έκανε τελικά! Το δαχτυλίδι που μοιάζει με βέρα στα δάχτυλα του Ράμος, πυροδότησε τις φήμες για τελεσμένο μυστικό γάμο με την αγαπημένη του!  Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Για να δούμε τι εστί αυτό το δαχτυλίδι…. Ο καιρός θα τα αποκαλύψει όλα κι εμείς θα είμαστε εκεί!

Κλέφτης με γούστο


Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς, έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του! Όπως έγραψε ο ίδιος στο Facebook: «Αγαπώ την Ελλάδα. Είναι το μοναδικό μέρος που μπορεί να βρίσκεσαι στο δωμάτιό σου στον τέταρτο όροφο και ένας κλέφτης να μπαίνει στο σαλόνι σου στον τρίτο. Και είναι και επιλεκτικός κιόλας. Δεν πήρε τίποτα άλλο, από το Gucci πορτοφόλι μου και από τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου του AUDI A7. Αγαπώ και σέβομαι τους ανθρώπους με στιλ. Και πιστέψτε με είναι μεγάλη έκπληξη να κατεβαίνεις στην κουζίνα σου για να πιεις κάτι και να βλέπεις έναν άντρα να τρέχει και να κάνει παρκούρ από το μπαλκόνι σου!!! Και αναρωτιέμαι, είναι φυσιολογικό αυτό;»  Όχι Άντιτς, δεν είναι! Ας ελπίσουμε το ατυχές συμβάν να είναι για πρώτη και τελευταία φορά για το διάσημο μπασκετμπολίστα!

Ελπίδες στο νερό


Ο γνωστός και αγαπητός σε όλους Σπύρος Γιαννιώτης κατετάγη τρίτος στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Χονγκ Κονγκ. Παρά την ελλιπή του προετοιμασία, ο Σπύρος διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και τώρα απομένει ο αγώνας στο Σαντού της Κίνας στις 13 Οκτωβρίου! Οι ελπίδες της Ελλάδας αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπο του καθώς πλέον αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Καλή επιτυχία Σπύρο! Αξίζεις το καλύτερο!