Όταν το τέρμα γίνεται άκρως γοητευτικό

otan-to-terma-ginetai-akros-goiteftiko

Τερματοφύλακας ή μοντέλο; Ο Αντώνης Νικοπολίδης συνδυάζει και τα δύο! Αγαπητοί αναγνώστες, Επιλέγω να ξεκινήσω το παρθενικό μου ταξίδι στο χώρο του ποδοσφαίρου με έναν άνθρωπο που αρκετές γυναίκες ποθούν και πολλοί άντρες ζηλέυουν.

Για μένα ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν ο λόγος που στηνόμουν τις Κυριακές μπροστά από την τηλεόραση για να «δω τον αγώνα»! Ίσως αρκετές να έχετε βρεθεί στην ίδια θέση. Παρακολουθώντας την πορεία του Έλληνα διεθνή, αξιοσημείωτη είναι η απογοήτευση που προκάλεσε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το 2004, που στη φιέστα για την κατάκτηση του νταμπλ, όταν ο Νικοπολίδης σήκωσε το τρόπαιο αποδοκιμάστηκε από την πλειονότητα των οπαδών. Η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό έγινε λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Euro 2004.

Με το Νο71 στη φανέλα του, αριθμός που αντιπροσωπεύει το έτος γέννησής του, βοήθησε τον Ολυμπιακό να κατακτήσει δύο συνεχόμενα νταμπλ και ο ίδιος έγινε ο πρώτος, και μέχρι στιγμής μοναδικός, Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τρία συνεχόμενα νταμπλ. Αν συνυπολογίσει κάποιος και την κατάκτηση του Euro, η οποία είναι και η κορυφαία στιγμή της καριέρας του, διαπιστώνει πως σε διάστημα 36 μηνών κατέκτησε 7 τίτλους.

Last but not Least...


Ο τερματοφύλακας της καρδιάς μας, δυστυχώς δεν είναι μόνο δικός μας!!! Όσες είχατε βρει έναν λόγο για να βλέπετε ποδόσφαιρο μαζί με το φίλο σας, την οικογένεια σας, την παρέα σας ή και μόνες σας, να σας ενημερώσω ότι η ξανθιά κυρία στη φωτογρφία δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του, Βάσω .

Όπως δήλωσε ο ίδιος πρόσφατα, του κάνει καλό να τρώει παντόφλα που και που, καθώς η γυναίκα του ήταν αυτή που τον επανέφερε στην πραγματικότητα μετά το Euro (κοινώς ο Αντώνης δε καβάλησε το καλάμι!).

Τελευταία πράξη: Η χαμένη μύτη του Νικοπολίδη.

Κλείνοντας το σημερινό μου άρθρο για το γόη του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα ήθελα να καταθέσω πως το να έχεις κάνει κάποια πλαστική επέμβαση δεν είναι κακό. Θα υπερασπιστώ με σθένος την απόφαση αυτή του Αντώνη καθώς μπορεί να επρόκειτο και για λόγους υγείας... Και πάλι όμως, η απόφαση ήτο σωστή καθώς η μύτη αυτή μας χάρισε έναν γοητευτικό τερματοφύλακα και πολλές ώρες θαυμασμού!

Για όσους και όσες σπεύσουν να με κράξουν για την αγάπη που τρέφω στο πρόσωπο του Αντώνη Νικοπολίδη θα ήθελα να ομολογήσω πως μπορεί να θεωρείται για κάποιες ωραίος, αλλά η αλήθεια έιναι πως θα προτιμούσα να τον κοιτάζω παρά να τον ακούω! Όπως και να έχει, ο Νικοπολίδης παραμένει ένας σημαντικός και αξιόλογος ποδοασφαιριστής! Ίσως αρκετές φορές οι οποδοί του να τρόμαξαν όταν άφηνε την εστία του ακάλυπτη αλλά φίλες και φίλοι, κάποιες φορές όλοι κάνουμε λάθη!