Υπέροχα tips ομορφιάς εμπνευσμένα από τα όσκαρ

yperocha-tips-omorfias-empnefsmena-apo-ta-oskar

Λατρεύω τις συμβουλές ομορφιάς εμπνευσμένες απο τα Όσκαρς. Υπάρχει κάτι τόσο διασκεδαστικό στην παρακολούθηση μεγάλων βραβείων, στον έλεγχο του ποιος φοράει τι, τα καλύτερα χρώματα στα χείλη, τα χρώματα μαλλιών, τα make-up ματιών και οι σκιές … παρέχει μια μεγάλη ένδειξη του τι θα είναι στη μόδα αυτή την άνοιξη, και μερικά από αυτά τα looks είναι τόσο υπέροχα, που δεν μπορώ να περιμένω για να τα δοκιμάσω. Πότε ήταν η τελευταία φορά που το make-up σου περιποιήθηκε ένας παγκοσμίου φήμης make-up artist;!

Retro κόκκινο…


Μερικοί άνθρωποι αναδεικνύουν αυτό το look όλο το χρόνο, αλλά αν δεν είσαι ένας από αυτούς, είναι κάτι που θα αγαπήσεις αυτή τη χρονιά. Η Jessica Chastain έμοιαζε καταπληκτική σε ένα nude φόρεμα Armani, ρετρό κυματιστά μαλλιά και κατακόκκινα χείλη, και η εμφάνιση της είναι πολύ εύκολη να αντιγράψεις. Εάν δεν έχεις καμία επίσημη τουαλέτα πρόχειρη γιακάποιο προσεχές event, δοκίμασε να τα φορέσεις με μία nude μπλούζα ή φόρεμα. Εάν δεν είσαι σίγουρη για το ποιο κόκκινο είναι καλύτερο για σενα, επισκέψου έναν make-up πάγκο, και άφησε το προσωπικό να σε βοηθήσει να βρείε την τέλεια απόχρωση για σένα. Αυτό είναι ένα τιπ που θα ζήσει μέχρι το Φθινόπωρο!

Ακρότητες …


Είναι πάντα λίγο τρομακτικό να βγαίνεις στον έξω κόσμο με άβαφες ρίζες , αλλά φαίνεται ότι φέτος πολλές διασημότητες το προτιμούν! Η Charlize Theron έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση μια ξανθιά κοντή κουπ με ορατές ρίζες, και η Miley Cyrus γρήγορα το ακολούθησε. Από τότε, το βλέπουμε παντού! Κάν’ το πιο ενδιαφέρον ταιριάζοντας το με άψογα περιποιημένο δέρμα και κομψά, μοντέρνα ρούχα. Μου άρεσε το λευκό Dior φόρεμα της Charlize, με τα συμμετρικό γεωμετρικό σχέδιο του.

Απλά κοσμήματα μαλλιών…


Μου άρεσε το look της Σάντρα Μπούλοκ φέτος. Το διακοσμημένο με χάντρες Elie Saab φόρεμά της φαινόταν εντυπωσιακό και τα λαμπερά μαλλιά της, με χωρίστρα στη μέση, ήταν ανάλαφρα και πολύ εύκολα να τα αντιγράψεις. Τα έντονα μάτια με ουδέτερα χείλη είναι μια εύκολη επιλογή για κάθε περίσταση αυτή την άνοιξη, αλλά τι πραγματικά λάτρεψα; Το πανέμορφο μικρό χτενάκι της στολισμένο με πέτρες. Η Sandra το φόρεσε ακριβώς πάνω από το αυτί, αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, προσθέτοντας ένα τόνο κομψότητας σε κάθε εμφάνισή σου. Τα χτενάκια δεν είναι πιά μόνο για τα παιδιά – κάντε επιδρομή στα καταστήματα!

oscar


Λαμπερά μάτια …


Το γατίσιο βλέμμα ήταν ένα δημοφιλές τρεντ στα βραβεία Όσκαρ, με την Zoe Saldana πρώτη εκπρόσωπο του. Ήταν όμως η Amanda Seyfried που πραγματικά λάτρεψα- όχι μόνο για το τελεια εκτελεσμένο μακιγιάζ της, αλλά και γιατι αναβάθμισε το look χρησιμοποιώντας μεταλλική μωβ αντί για μια σκούρα smokey σκιά. Ανακάτεψε τα χρώματα καλά, και κράτησε τα χείλη σου σε ουδέτερη απόχρωση. Αυτό είναι ένα μακιγιάζ ματιών που τα λέει όλα…

Παστέλ συγκρούσεις …


Τα μαλλιά της Kelly Osbourne τακτικά αποσπούν διαφορετικές κριτικες, με μερικούς να λατρεύουν τις τολμηρές μωβ μπούκλες της, και άλλους να τις μισούν. Δεν είναι μυστικό όμως ότι η Kelly τις λατρεύει, και μου άρεσε το τολμηρό κοραλί κραγιόν με το οποίο τις συνδύασε τη μεγάλη βραδιά, το παστέλ έχει καθιερωθεί ως μια μεγάλη τάση, και τα αντίθετα χρώματα φαίνονται υπέροχα, όταν συνδυάζονται σωστά! Το εντυπωσιακό της φόρεμα πρόσθεσε ένα άγγιγμα αίγλη στο look της, κάνοντας το απλά τέλειο για την περίσταση.

Αντάυγειες …


Νομίζεις οτι οι αντάυγειες είναι μόνο για να δώσεις μια καλοκαιρινή νότα στα μακριά μαλλιάσου; Ξανασκέψου το. Η Halle Berry έδωσε στην περίφημη κοντή κουπ της ένα σύγχρονο χαρακτήρα προσθέτοντας ανοιχτόχρωμες αντάυγειες και χτενίζοντας τα τολμηρά, συνδυάζοντας τα κλασικά smokey μάτια με ανοιχτά ροζ χείλη. Δεν ήταν μόνο τα μαλλιά της που όλοι θαύμαζαν- η Halle επέδειξε επίσης το καταπληκτικό σώμα της μέσα απο μια μεταλλική ριγέ Versace δημιουργία με βαθύ κόψιμο. Απλά πρόσθεσε ρουζ σε αυτό το τολμηρό στυλ!

Διακριτικό …


Ψάχνεις ένα look που είναι εξίσου καλό για την δουλειά; Η Amy Adams σε έχει καλύψει. Το χλωμό της δέρμα και τα λεπτά κόκκινα μαλλιά της μοιάζουν καταπληκτικά συνδυασμένα με διακριτικό make-up, και η ασημί-μωβ σκιά της ταιριάζει ιδανικά. Απλά πρόσθεσε ένα ατημέλητο χτένισμα, ελαφριά μάσκαρα και lip gloss για ένα καθημερινό look που πραγματικά αναδεικνύει ότι την φρέσκια ομορφιά σου.

Η επόμενη μέρα…


Το αγαπημένο μου τιπ ανεπιτήδευτης ομορφιάς παρμένο απο τα Όσκαρ εμφανίστηκε στο πρόσωπο της Kristen Stewart, η οποία έφτασε με πατερίτσες, αλλά ακόμα κι έτσι, σε ένα πανέμορφο φόρεμα Reem Acra! Το χάλκινο και το χρυσό αποτελούν τέλειες εναλλακτικές λύσεις για τα κλασικά μαύρα και γκρι smokey μάτια, και μου άρεσε το ροζ περλέ κραγιόν που επέλεξε. Τα απλά περιποιημένα μαλλια ήταν η τελική πινελιά, κάνοντας το look απλό αλλά όμορφο. Καλή δουλειά, Kristen!