Αξίζει τελικά η προώθηση προϊόντων μέσω facebook;

axizei-telika-i-proothisi-proionton-meso-facebook


Η προώθηση των νέων προϊόντων που διαθέτει κάποιος ιδιώτης ή μια επιχείρηση είναι το σημείο κλειδί που θα κάνει την διαφορά στην επιτυχία ή όχι των προϊόντων αυτών. Ξέρετε πόσα προϊόντα με αξιόλογες προδιαγραφές πεθαίνουν μένοντας στην αφάνεια όχι γιατί είναι ελαττωματικά ή δεν είναι χρήσιμα στον καταναλωτή αλλά γιατί ο καταναλωτής δεν έμαθε ποτέ για την ύπαρξη τους ώστε να τα αγοράσει; Πιστέψτε με εκατοντάδες! Αν διαθετετε λοιπόν κάποιο προιον φροντιστε εκτος από την παραγωγη του να επενδυσετε σοβαρά και στην προώθηση του. Μιλάμε για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Μπορεί όντως να βοηθήσει η προώθηση προϊόντων μέσω facebook;

Και όμως μπορεί! Μην ξεχνάτε τον χρυσό κανόνα της διαφήμισης που λέει ότι όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος είναι και μια εξαιρετική ευκαιρία για διαφήμιση. Τηρώντας ευλαβικά λοιπόν αυτή την συμβουλή οφείλεται στον κόπο και στα χρήματα που έχετε επενδύσει για να πάρει σάρκα και οστά το προϊόν σας να αποκτήσετε μια αξιοπρεπή παρουσία στο μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της εποχής μας που δεν είναι άλλο από το facebοok!

Μην ξεχνάτε ότι είναι ο κατάλληλος διαδικτυακός τόπος για σας μιας και σε αυτόν καθημερινά περνούν αρκετό από τον χρόνο τους πολλοί μα πάρα πολλοί χρηστές που ενδιαφέρονται να μάθουν για το προϊόν σας και να το αγοράσουν. Μην τους στερήσετε αυτή την δυνατότητα. Φτιάξετε τώρα ένα μια επαγγελματική σελίδα στο facebook!

Παραδοσιακή διαφήμιση vs. προώθηση μέσω facebook

Σε αυτή την αναμέτρηση δυνάμεων η παραδοσιακή διαφήμιση έχει να υποστεί μια συντριπτική ήττα για πολλοί συγκεκριμένους λογούς. Ας ξεκινήσουμε από το σημαντικότερο για την εποχή μας που είναι αναμφίβολα το κόστος. Η παραδοσιακή διαφήμιση σε οποιοδήποτε μέσο και αν επιλέξετε να την κάνετε κοστίζει πάρα πολλοί απαγορευτικά θα έλεγα αν είστε αμφίβολοι ως προς την ανταπόκριση που θα έχει το νέο σας προϊόν στο κόσμο.

Γιατί να παίρνετε λοιπόν ένα οικονομικό ρίσκο που μπορεί να μην ευδοκιμήσει και να μην δράσετε εκ του ασφαλούς με την προώθηση μέσω facebook; Η διαφήμιση μέσω facebook σίγουρα κοστίζει ελάχιστα σε σχέση με την παραδοσιακή αλλά και είναι πιο στοχευμένη. Σας επιτρέπει δηλαδή να στοχεύσετε το κοινό που πιστεύετε ότι θ α ανταποκριθεί περισσότερο στο προϊόν σας προβάλλοντας την διαφήμιση σας μόνο σε αυτό και όχι σε όλους γενικά τους χρήστες.

Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε αυξάνει τις πιθανότητες η διαφήμιση σας να αποφέρει καρπούς μιας και θα την δουν εκείνη που θα τους άρεσε να το αγοράσουν με βάσει τα χαρακτηριστικά τους. Εν ακόμα πλεονέκτημα που σας δίνει η προώθηση μέσω facebook είναι ο πειραματισμός.

Το διαφημιστικό σας μήνυμα μπορεί να είναι διαφορετικό ανάλογα με το τμήμα των μελλοντικών σας πελατών στο οποίο αναφέρεστε. Θα μπορείτε δηλαδή να φτιάξετε μια διαφημιστική καμπάνια για νεανικό κοινό τέτοια που να ελκύει νέους χρήστες και ίσως μια πιο σοβαρή και πιο ψαγμένη για μεγαλύτερους ηλικιακά χρήστες. Αν προσαρμόσετε την διαφήμιση σας στα γούστα του αποδεικτή της είναι πιο πιθανό να το πείσετε ότι το προϊόν σα είναι αυτό που του ταιριάζει και αξίζει να το αγοράσει.

Η Προώθηση μέσω facebook είναι όχι άδικα ότι πιο καινοτόμο και εξατομικευμένο μπορείτε να βρείτε σήμερα στην διαφήμιση.

Δεν έχετε να χάσετε τίποτα αν το δοκιμάσετε αντίθετα μπορεί να σας περιμένουν πολλές ευκαιρίες να τις εκμεταλλευτείτε. Σκεφτείτε το σοβαρά και εμείς είμαστε εδώ να σας περεχούμε οποιαδήποτε βοήθεια έχετε ανάγκη!