Εις το όνομα της μητρός, και ολική ψυχική της κατάρρευση

eis-to-onoma-tis-mitros-kai-oliki-psychiki-tis-katarrefsi

Μετά από μια σκληρή προδοσία, ένα δύσκολο διαζύγιο και την ολική ψυχική της κατάρρευση, η ηθοποιός Ντέμι Μουρ έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμη δυσκολία, η οποία αυτή τη φορά αφορά τη συμπεριφορά των θυγατέρων της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, οι τρεις κόρες της από το γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, η Ράμερ, η Σκάουτ και η Ταλούλα, έχουν κόψει εντελώς τις σχέσεις με τη μητέρα τους έπειτα από την εισαγωγή της Μουρ σε κέντρο αποτοξίνωσης τον περασμένο Φεβρουάριο. Μήλον της έριδος στη σχέση μάνας και θυγατέρων για μία ακόμη φορά ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού Άστον Κάτσερ…

Οι άντρες περνούν μαμά…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις κόρες της ηθοποιού απογοητεύτηκαν και ένιωσαν ντροπιασμένες από την ψυχική κατάρρευση της μητέρας τους και τον εθισμό της στα ηρεμιστικά χάπια έπειτα από το χωρισμό της με τον Κάτσερ. «Τα κορίτσια έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου από νωρίς στη μητέρα τους και της ζητούσαν να συμβουλευτεί ένα θεραπευτή για να ανακάμψει. Η ίδια όμως δεν τις άκουσε. Τους έδειξε πως ο Άστον ήταν πιο σημαντικός από τις ίδιες, και αισθάνθηκαν βαθιά προδομένες», αναφέρει ο κολλητός φίλος της 23χρονης Ράμερ στο περιοδικό «US Weekly». Μάλιστα η Μουρ τσακώθηκε έντονα με τις μικρότερες κόρες της, όταν της ανακοίνωσαν ότι θα ήθελαν αραιά και πού να βλέπουν τον Άστον Κάτσερ. Η Ντέμι έγινε έξαλλη, μέχρι που έφτασε στο σημείο να προσβάλλει πολύ άσχημα την Ταλούλα, και τους απαγόρεψε να έχουν οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Τα κορίτσια όμως έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον Κάτσερ και δεν θέλησαν να υπακούσουν στην απαίτηση της μητέρας τους, γεγονός που τις απομάκρυνε ακόμα περισσότερο. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Radaronline, η Ντέμι Μουρ «έχει γίνει φορτική, έχει χάσει εντελώς τον εαυτό της, της φταίνε όλα και δεν αποδέχεται το γεγονός ότι μάλλον περνάει κατάθλιψη. Τα κορίτσια φοβούνται πολύ ότι υπάρχει περίπτωση να ξανακυλήσει στο αλκοόλ και τις απαγορευμένες ουσίες, και θεωρούν ότι με τη “σκληρή αγάπη” τους ίσως η μητέρα τους ξαναβρεί τον παλιό καλό της εαυτό. Έχουν ανάγκη από μια ώριμη και δυναμική μητέρα, και όχι από μια μικρή αδερφή την οποία πρέπει να προσέχουν περισσότερο και από τους εαυτούς τους». Φήμες αναφέρουν ότι το ποτήρι ξεχείλισε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, κατά την τελετή αποφοίτησης της 18χρονης Ταλούλα. Οι τρεις κόρες είχαν ζητήσει από τη μητέρα τους να μην παρευρεθεί στην τελετή, από φόβο μήπως τις φέρει σε δύσκολη θέση με την ασταθή συμπεριφορά που εκδηλώνει τελευταία. Η Ντέμι όμως τις παράκουσε και πήγε.

Οι μαρτυρίες κάποιων γονιών που είχαν επίσης συγκεντρωθεί στο σχολείο για να θαυμάσουν τα παιδιά τους αναφέρουν πως όταν έφτασε η Μουρ κανένα από τα τρία κορίτσια δεν της έδωσε σημασία, μεταξύ αυτών και ο πρώτος σύζυγός της, ο Μπρους Γουίλις, που έδωσε το «παρών» στην αποφοίτηση. Οι τρεις κόρες την απέφυγαν και κάθισαν δίπλα στον πατέρα τους, ενώ η Ντέμι αυτοεξορίστηκε στις πίσω καρέκλες του αμφιθεάτρου εντελώς μόνη. «Ήταν πολύ αδυνατισμένη, σαν να πάσχει από ανορεξία, φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά και δεν μίλησε με κανέναν» επισήμανε στο περιοδικό «US Weekly» η μητέρα ενός συμμαθητή της Ταλούλα. Τελικά η ηθοποιός δεν άντεξε την απόρριψη και έφυγε κακήν κακώς στα μισά της τελετής και προτού δει την Ταλούλα με το απολυτήριο στο χέρι.

Ενδεικτικό του κακού κλίματος που επικρατεί μεταξύ των τεσσάρων γυναικών είναι και τα πρόσφατα καμώματα της 20χρονης Σκάουτ και της 18χρονης Ταλούλα. Πριν από περίπου ένα μήνα η Σκάουτ συνελήφθη από την Αστυνομία με τις κατηγορίες της κατανάλωσης αλκοόλ (παράβαση σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία) και της αντίστασης κατά της Αρχής. Λίγο καιρό μετά κυκλοφόρησε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο η οποία απεικονίζει την Ταλούλα ημίγυμνη να καπνίζει μαριχουάνα. Ο Μπρους Γουίλις θεωρεί πως οι κόρες του έχουν μεγάλη ανάγκη από τις συμβουλές και τη στήριξη της μητέρας τους, αλλά η τελευταία δεν μπορεί να τους παράσχει τίποτα πλέον, καθώς νιώθει ράκος. Όσο για τον Άστον Κάτσερ, φέρεται να περνάει πολύ περισσότερο χρόνο με τα τρία κορίτσια σε σχέση με τη μητέρα τους, ενώ φημολογείται πως δεν δίστασε να τους συστήσει και τη νέα του αγαπημένη, που ακούει στο όνομα Μίλα Κούνις!