Το Vox στα Καλύτερά του για τρομερή διασκέδαση

to-vox-sta-kalytera-tou-gia-tromeri-diaskedasi

Είναι γεγονός! Το φοβερό και τρομερό δίδυμο Γιαννιάς και Μενιδιάτης, μαζί με την Καλλή, θα βρίσκεται το χειμώνα στο Vox. Ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντα της Αθήνας που επιστρέφει δριμύτερο αυτό το χειμώνα, φιλοξενώντας ένα μουσικό σχήμα που θα καταπλήξει τους πάντες, ενώ αναμένεται να προκαλέσει τρομερή διασκέδαση σε όλους τους θαμώνες του μαγαζιού

Το Vox είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και βρίσκεται στην Ιερά Οδό, στον αριθμό 16. Φέτος, για τρεις ημέρες την εβδομάδα (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο) στο μαγαζί θα εμφανίζονται οι Γιαννιας Μενιδιατης μαζί με την Καλλή, καθώς και πληθώρα άλλων νέων τραγουδιστών που θα συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους. Η κανονική τιμή της φιάλης διαμορφώνεται στα 130 Ευρώ την Πέμπτη και στα 140 ευρώ για Παρασκευή και Σάββατο, για τα τέσσερα άτομα. Επίσης, υπάρχει φοιτητική τιμή με 100 ευρώ την Πέμπτη, 110 ευρώ την Παρασκευή και 140 ευρώ το Σάββατο. Οι τιμές αντιστοιχούν σε έξι άτομα.

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από την πίστα της Ιεράς Οδού, ο Χρήστος Μενιδιάτης επανέρχεται δυναμικά στο Vox για να φτιάξει τις νύχτες μας. Με αξιοζήλευτη θητεία στο ενεργητικό του, θα είναι ο αποκλειστικός «υπαίτιος» για τον πανικό που θα επικρατεί όλο το χειμώνα στο Vox. Τη φετινή χρονιά θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα παραπέρα, κάτι που σίγουρα θα επιτευχθεί έχοντας δίπλα του τον πληθωρικό Γιώργο Γιαννιά.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Γιαννιάς διαγράφει όλο και ανοδική τροχιά στο μουσικό στερέωμα και είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων όσοι τον συγκαταλέγουν ανάμεσα στους κορυφαίους τραγουδιστές της νέας γενιάς.

Η Στέλλα Καλλή είναι η εκρηκτική παρουσία που θα πλαισιώσει άψογα το δίδυμο Γιαννιάς Μενιδιάτης, αποδεικνύοντας ότι όλο το μέλλον της ανήκει. Τη φετινή χρονιά το Voxφιλοδοξεί όχι μόνο να παραμείνει στην ελίτ των νυχτερινών μαγαζιών της Αθήνας, αλλά και να διεκδικήσει με αξιώσεις μία πρωτιά για την οποία ερίζουν πολλοί. Από τις 24 Οκτώβρη και για όλο το χειμώνα, το Voxθα είναι δίπλα μας με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα.