Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ των πρώτων ραντεβού…

ta-nai-kai-ochi-ton-proton-rantevou

Στα πρώτα ραντεβού, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ προκειμένου η εντύπωση που θα δώσουμε στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει να είναι καλή. Με όλο το άγχος και τον φόβο που επικρατεί στο πρώτο ραντεβού, είναι να απορεί κανείς πως καταφέρνουμε να βγούμε και δεύτερο!

Για να ελαφρώσουμε λίγο την πίεση, σας παραθέτουμε στη συνέχεια μερικά ΝΑΙ και ΟΧΙ για τα πρώτα ραντεβού. Είναι ένας μίνι οδηγός που ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμος και αποδοτικός.

ΝΑΙ

Να είστε ο καλύτερος εαυτός σας

Το πρώτο ραντεβού δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για να αποκαλύψετε όλες σας τις ευαισθησίες και ανασφάλειες.

Επίσης δεν είναι και η καλύτερη ευκαιρία για να μοιραστείτε τον πόνο σας για παλιές σας αγάπες που σας εγκατέλειψαν πληγώνοντάς σας ανεπανόρθωτα!

Θα κάνετε τον άλλο να αναρωτηθεί τι είναι αυτό το τόσο κακό που έχετε και διώχνατε όλους τους άλλους και γιατί να είναι αυτός το "θύμα" που θα φεσοθεί αυτό που οι άλλοι έδιωξαν!

Να είστε καλός ακροατής.

Ο σκοπός εδώ είναι διπλός. Οι άντρες δεν γοητεύονται από δεσποτικές γυναίκες που κυριαρχούν και κατευθύνουν αυτές μια συζήτηση. Οι άντρες έχουν την ανάγκη να λάμψουν στα μάτια σας μέσα από τις ιστορίες και τις εκμυστηρεύσεις τους.

Παράλληλα, όσο πιο πολύ μιλάνε τόσο πιο πολλά μαθαίνετε εσείς για τον χαρακτήρα τους και αυτά που τους αρέσουν ή τους ενοχλούν.

Αν αρχίσει να εξιστορεί το πόσο όλες οι πρώην του ήταν στρυφνές, γκρινιάρες, εγωίστριες κλπ φανταστείτε μόνο την δικιά τους πλευρά της ιστορίας.

Αν παραδεχτεί ότι δεν είναι ο τύπος που θέλει να παντρευτεί ή να κάνει σοβαρή σχέση και αυτή είναι μια πληροφορία που καλό είναι να την έχετε από νωρίς.

Χαρείτε το!

Η ζωή σας δεν κρέμεται από την εξέλιξη του κάθε πρώτου ραντεβού! Είναι απλώς ένα ραντεβού. Το μόνο που κάνετε είναι να περάσετε μερικές ώρες με ένα καινούριο άνθρωπο. Χαλαρώστε και απολαύστε το.

ΟΧΙ

Μην προσποιείστε

Δείξτε τον πραγματικό σας χαρακτήρα. Εάν σας αρέσουν κάποια πράγματα που αυτού δεν του αρέσουν, μην ντραπείτε να τα υποστηρίξετε.

Ούτε είναι σωστό να καταπιέζεστε για να κάνετε πράγματα που του αρέσουν ούτε όμως και να τον κοροϊδέψετε κάνοντας τον να νομίζει ότι είστε διαφορετική από αυτό που πραγματικά είστε και στο τέλος να βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

Καλώς ή κακώς όλα αποκαλύπτονται κάποια στιγμή. Έχετε εμπιστοσύνη στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας. Θα τον μαγέψετε μόνον αν τα διατηρήσετε. Προς θεού μην αφήσετε την ζωή σας να γυρίζει γύρω από την δική του σαν δορυφόρος του.

Τελειώστε πρώτη εσείς το ραντεβού

Μην αφήσετε την βραδιά του πρώτου ραντεβού να κυλάει και να κυλάει μέχρι τα ξημερώματα όπου θα θέλετε και οι δύο να πάτε να ξεκουραστείτε. Κόψτε το πολύ πριν, όταν ακόμα είστε στο αποκορύφωμα της βραδιάς. Με αυτό τον τρόπο θα του μείνει η λαχτάρα να σας ξαναδεί σύντομα.

Και αυτός είναι ένας γενικότερος κανόνας: Μην δίνετε τα πάντα από την αρχή. Δώστε τα λίγο λίγο. Αφήνετε τον πάντα λιγάκι πεινασμένο για τα παραπάνω. Θα τρέχει από πίσω σας για πάντα!