It’s a Man’s World

its-a-mans-world


Γράφω άρθρο αυτή τη φορά για τα αγοράκια, παραθέτοντας τα Do’s και τα DON’T’s της αντρικής εμφάνισης αλλά και συμπεριφοράς, αφού πλέον η έννοια της «καφρίλας» εξαπλώνεται σαν ιός. Οπότε, αφήστε λίγο στην άκρη το κανάλι των σπορ που εκπέμπει όλη μέρα στην τηλεόρασή σας και συγκεντρωθείτε, αγαπητοί μου!


Τα DO’s


  • Να ξυρίζεστε, να αρωματίζεστε και να φροντίζετε τον εαυτό σας (συμπεριλαμβάνεται το συστηματικό μπάνιο,το αποσμητικό για όσους το χρειάζονται,τα καθαρά δόντια και νύχια κλπ. κλπ.).
  • Να φοράτε σιδερωμένα ρούχα, εκτός κι αν θέλετε να μοιάζετε με χρησιμοποιημένο κομμάτι αλουμινόχαρτου.
  • Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενο τεύχος, να φοράτε ένα ρούχο επειδή νιώθετε άνετα μαζί του κι επειδή αισθάνεστε ότι σας χαρίζει λίγη από τη λάμψη του George Clooney(ναι, μπορείτε να μιμείστε και το ύφος του ενίοτε) . Και δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Ποιος σας είπε ότι κι εμείς δεν φοράμε κάποιο καπέλο μπροστά στον καθρέφτη και το παίζουμε Breakfast at Tiffany’s;
  • Προσπαθείστε να ξεχωρίζετε την ώρα των φίλων ή κολλητών από την ώρα της κοπέλας σας. Και τι εννοώ: όταν είστε με την παρέα σας, κάντε και πείτε ό,τι βλακεία σας κατέβει στο κεφάλι. Χωρίς φιλτραρίσματα, χωρίς δεύτερες σκέψεις και κυρίως χωρίς τύψεις. Στην κοπέλα σας όμως φερθείτε όπως της αρμόζει. Μιλήστε της γλυκά, όμορφα, πείτε σαφώς και καμιά χαζομάρα να περάσει η ώρα, δείξτε τρυφερότητα τελοσπάντων. Σας αγαπάμε όπως είστε, αγαπάμε το κάθε ελάττωμα και το κάθε πλεονέκτημά σας ξεχωριστά, αλλά από τη στιγμή που αποφασίσατε να μας έχετε ‘In a relationship’ στο φατσοβιβλίο, θα πρέπει να λείψουμε από τη ζώνη των φίλων.


Τα DON’T’s


  • Πείτε ΟΧΙ στις μπότες Ugg, γιατί είναι αυστηρά ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ(περισσότερα στη στήλη “Αστυνομία Μόδας” αυτού του τεύχους).
  • Πείτε ΟΧΙ στα ρούχα που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε. Αν δεν είστε σίγουροι για τις στυλιστικές επιλογές σας, μία γρήγορη επίσκεψη στα μαγαζιά με τη μητέρα, την αδερφή, την ξαδέρφη, την κολλητή ή την κοπέλα σας θα σας λύσει τα χέρια.
  • Πείτε ΟΧΙ στις κολλητές φόρμες, γιατί και αυτές είναι αυστηρά ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ.
  • Μη βγαίνετε έξω με την αντροπαρέα σας  ντυμμένοι όλοι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, γιατί θα μοιάζετε με φωτοτυπίες-εκτός και αν συνέβη τυχαία. Όπως δεν αρέσουν σε εσάς τα προϊόντα μαζικής παραγωγής, έτσι δεν αρέσουν και σε εμάς.
  • Μη γυρνάτε τόσο πίσω στο παρελθόν, όπου το αγοράκι για να δείξει στο κοριτσάκι ότι του αρέσει του τραβούσε τις κοτσίδες. Ενδιαφέρεστε για μία κοπέλα; Δείξτε το με απλές και δοκιμασμένες κινήσεις. Μπορεί το δικό μας μυαλό να φαίνεται στο δικό σας σαν το χάρτη της Μέσης Γης αλλά δεν είναι. Το παραδοσιακό καμάκι εξακολουθεί να υπάρχει, άσχετα αν η σημερινή νεολαία το έχει θυσιάσει στο βωμό του «ποιος θα χτυπήσει πρώτος το μωρό στο μπαρ». Δεν εννοώ φυσικά να αρχίσετε να πετάτε ατάκες του στυλ «έρχεσαι συχνα εδώ;» ή «ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;», γιατί η μόνη απάντηση που θα λάβετε θα είναι η αντίστοιχη: «ναι, και ο πρώτος χαλβάς που έφτιαξε ήσουν εσύ».


Τα πράγματα έιναι απλά. Να είστε ο εαυτός σας, να έχετε αυτοπεποίθηση, να εντυπωσιάζετε με τα πανέξυπνα λογοπαίγνιά σας αλλά όλα με μέτρο. Μέτρον άριστον και όλα θα πάνε καλά