Ο 45άρης = με δύο 25άρηδες

o-45aris-me-dyo-25arides


Είμαι 26 ετών και εδώ και δύο χρόνια έχω σχέση με ένα παιδί 25 ετών. Πριν τρεις μήνες γνώρισα έναν άντρα 45 χρόνων, παντρεμένο, με δύο παιδιά. Από την πρώτη στιγμή μού είπε ότι του άρεσα και ότι θα ήθελε να γνωριστούμε καλύτερα. Στην αρχή τον απέφευγα, σιγά σιγά όμως άρχισα να τον ερωτεύομαι. Βρεθήκαμε ερωτικά δυο τρεις φορές και το σεξ μαζί του ήταν ανεπανάληπτο. Κάποια μέρα όμως μου είπε ότι βρίσκεται σε συναισθηματική σύγκρουση με τον εαυτό του και χωρίσαμε. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω και υποφέρω μακριά του. Τι να κάνω;


Η αγάπη με αγάπη ξεχνιέται, αλλά στη δική σου περίπτωση δε θα ήταν κακό να βάλεις και λίγο το μυαλό σου να δουλέψει. Τι νομίζεις ότι ζητάει από σένα ένας είκοσι χρόνια μεγαλύτερός σου, παντρεμένος, με παιδιά; Σε είδε νέα, γλυκιά και αφράτη και σε λιμπίστηκε. Oύτε το γάμο του είχε σκοπό να χαλάσει ούτε τη ζαχαρένια του. Σε φλέρταρε με επιμονή, σε κατάφερε και τώρα θέλει να γυρίσει πίσω στην ήσυχη οικογενειακή ζωή του χωρίς πρόβλημα, επικαλούμενος την πιο συνηθισμένη δικαιολογία. 


Oι άντρες γενικά δεν ησυχάζουν, πόσο μάλλον μετά τα 40, που ξεκινά και η πρώτη κρίση ταυτότητας για το ποιοι είναι και πού πάνε φορτωμένοι με σύζυγο και οικογενειακά βάρη. Αντί να κάτσουν να σκεφτούν ή να δουλέψουν, βγαίνουν στο σεργιάνι για να προσθέσουν ποικιλία στη ζωή και το κρεβάτι τους. 


Δεν είναι μάλιστα καθόλου δύσκολο να βρουν το στόχο τους, αφού οι μικρούλες κυκλοφορούν παντού ελεύθερες και πρόθυμες. Όπως στη δική σου περίπτωση, που γνωριστήκατε στο δρόμο, όπως λες, και μετά από λίγες μέρες και μερικά γλυκόλογα έπεσες σαν ώριμο σύκο στην αγκαλιά του. Κάθε σου πράξη όμως πρέπει να έχει και τη σκοπιμότητά της. Ή κάνεις σχέση μ' ένα αγόρι πάνω κάτω της ηλικίας σου και ελπίζεις το πράγμα να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο ή πας με έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε εντελώς άλλη φάση από σένα, έχοντας συναίσθηση ότι αυτό γίνεται για διασκέδαση - και εκεί σταματάει. 


Προφανώς το σεξ μαζί του ήταν σούπερ, είναι πολύ πιο έμπειρος από έναν 25άρη, και φυσικά η λαχτάρα του πρώτου καιρού σίγουρα κάνει τις επαφές πιο παθιασμένες. Άντρες φλογερούς, ωστόσο, μπορείς να βρεις πολλούς. Το θέμα τώρα είναι να συνειδητοποιήσεις πως ό,τι έγινε έγινε και πως η όλη ιστορία πρέπει να λήξει εδώ και να καταχωριστεί στο κεφάλαιο «εμπειρίες». 


Επίσης πρέπει να δεις τι θα κάνεις στο εξής με το αγόρι σου, το οποίο με τόση ευκολία απάτησες. Το ξεκαθάρισμα μαζί του πρέπει να είναι άμεση προτεραιότητά σου. Κι όχι να σκέφτεσαι κάποιον που σε φτύνει μεγαλοπρεπώς - αν κι αυτό εμάς καλό μας φαίνεται, γιατί καθόλου δε θα θέλαμε να σε δούμε να μπλέκεις περισσότερο με κάποιον που έχει δεσμεύσεις και υποχρεώσεις και καμία όρεξη να στριμωχτεί για το χατίρι σου.