Το να αποκτήσεις γεµάτα σαρκώδη χείλη δεν είναι όνειρο πια

to-na-apoktiseis-geµata-sarkodi-cheili-den-einai-oneiro-pia


Το να αποκτήσεις γεµάτα σαρκώδη χείλη δεν είναι όνειρο πια… O πλαστικός χειρουργός σε ενηµερώνει για τις τέσσερις επιλογές που υπάρχουν για ζουµερά χείλη, ώστε να κατασταλάξεις στην καλύτερη δυνατή επιλογή σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες, προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Με ενέσιμα ημιμόνιμα υλικά


Προσφέρουν αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας (έως 18 μήνες), αλλά έχουν δύο σημαντικά μειονεκτήματα. Είναι πιθανότερο να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις ενώ σε υποχρεώνουν να ζήσεις για πολλά χρόνια με ένα πιθανό μη επιθυμητό αποτέλεσμα.


Με ενέσιμα απορροφήσιμα υλικά


Έχουν λιγότερες παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις, αλλά η εφαρμογή τους πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 6-8 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως θα χρειάζεται να ξοδεύεις χρήματα διαρκώς όσο ακολουθείς αυτήν την μεθοδολογία.


Η έκχυση του υλικού γίνεται με τοπική αναισθησία και τις πρώτες 24 με 48 ώρες υπάρχει ελαφρύ πρήξιμο που υποχωρεί όμως άμεσα, και το αποτέλεσμα φαντάζει πραγματικά ιδιαίτερα όμορφο στις περισσότερες περιπτώσεις γυναικών που επιλέγουν αυτό το δρόμο για να πορευτούν


 Mε αυτόλογο λίπος


Πρόκειται για ανθρώπινο υλικό δικό σου, το οποίο αφαιρείται από ένα σημείο του σώματος σου και προστίθεται στα χείλη σου.  Μεγάλο μέρος του υλικού απορροφάται από το σώμα σε έξι μήνες, όμως, ένα μέρος του επειδή περιέχει βλαστοκύτταρα παραμένει για πάντα. Αυτό σημαίνει πως μετά από δύο έως τρείς επαναλαμβανόμενες συνεδρίες μπορεί να επιτευχθεί μόνιμο αποτέλεσμα. 


Perma lip


Πρόκειται για ένα μόνιμο εμφύτευμα σιλικόνης που προσαρμόζεται στα χείλη, χαρίζοντάς τους όγκο και φυσική όψη που προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα. Αυτό είναι και το σημαντικότερο σημείο, που το κάνει να ξεχωρίζει από τα ενέσιμα υλικά που δείχνουν πιο άκαμπτα. Η μέθοδος δεν έχει καμία σχέση με την ενέσιμη σιλικόνη ενώ υπάρχει η  δυνατότητα να αφαιρεθεί το εμφύτευμα εφόσον χρειαστεί.


Αυτή η τακτική είναι ιδανική για όσες Κυρίες και Δεσποινίδες δεν θέλουν να πηγαινοέρχονται συνεχώς σε διάφορους πλαστικούς χειρούργους για να προβαίνουν σε διάφορες ημιμόνιμες λύσεις, κάτι που αντικειμενικά είναι μία ατελείωτη ταλαιπωρία. Φυσικά, η τελική επιλογή είναι δική σας και είσαστε αποκλειστικά υπεύθυνες για το ποια μέθοδο θα ακολουθήσετε.