Τι λέει η ντουλάπα σας για εσάς;

ti-leei-i-ntoulapa-sas-gia-esas


Μήπως τα ρούχα σας αποκαλύπτουν και στοιχεία του χαρακτήρα σας;


Ναι, η φράση «είμαστε ό,τι φοράμε» είναι ρηχή – μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του κλπ. Παρ’ όλα αυτά, η πρώτη εντύπωση που δίνουμε στους άλλους, σαφώς και έχει να κάνει με την εξωτερική μας εμφάνιση: το πώς στεκόμαστε, πώς κινούμαστε και φυσικά, πώς είμαστε ντυμένες. Βρείτε ποιο από τα παρακάτω δείγματα ντουλάπας σας αντιπροσωπεύει περισσότερο, - μετά διαβάστε τον αντίστοιχο τύπο και δείτε τελικά, ποιο είναι το μήνυμα που περνάτε με το ντύσιμό σας.


Δείγμα Ντουλάπας 1


√ 50s μεσάτο φόρεμα

√ Κολάν με σχέδια

√ Μπλούζα με δαντέλα

√ Κλος φούστα

√ Μποτίνια τύπου oxford

√ Γούνινο παλτό


Τα ρούχα σας λένε: «Θέλω να με θαυμάσετε και να με ερωτευτείτε»


Σε πρώτη ανάγνωση, απολαμβάνετε να τραβάτε τα βλέμματα – τόσο ανδρικά όσο και γυναικεία. Σε δεύτερη ανάγνωση, πίσω από τη μανία σας για το vintage, κρύβεται μια νοσταλγία και ένας ρομαντισμός. Για σας, μια γυναίκα πρέπει να ξέρει τα δυνατά της σημεία, να παίζει με τη θηλυκότητά της και να απολαμβάνει να φλερτάρει. Προσέξτε όμως, γιατί η πληθωρική σας προσωπικότητα σάς κάνει να παρασύρεστε σε υπερβολές. Άλλο να δείχνετε σαν να βγήκατε από κάστινγκ για το Mad Men, κι άλλο να δείχνετε σαν να βγήκατε από κάστινγκ για νούμερο της Ντίτα Βον Τιζ…


 Δείγμα Ντουλάπας 2


√ Ριγέ τοπ

√ Τσάντα ταχυδρόμου

√ Skinny τζην

√ T-shirt με στάμπα συγκροτήματος

√ Μιλιτέρ τζάκετ

√ Μάξι φούστα

√ Μπότες πάνω από το γόνατο


Τα ρούχα σας λένε: «Θέλω να με αποδεχτείτε για αυτό που είμαι»


Μπορεί να πατάτε γερά τα πόδια σας στην ποπ κουλτούρα (είτε μιλάμε για τις νέες τάσεις της μόδας είτε για τα νέαmust-listen-to μουσικά άλμπουμ του φθινοπώρου), αλλά δεν φοβάστε να απομονώσετε και να υπερτονίσετε αυτά που πραγματικά σας αρέσουν. Φύσει αδάμαστη ψυχή, λατρεύετε να προσθέτετε στο ντύσιμό σας εκκεντρικές πινελιές που λίγοι θα καταλάβουν. Δεν το παρακάνετε σχεδόν ποτέ όμως: βάζετε πολύ ψηλά τον παράγοντα «άνεση» για να παρασυρθείτε σε υπερβολές. Εντέλει, θέλετε να πιστεύετε πως τα ρούχα σας αντικατοπτρίζουν μια υψηλή νοημοσύνη και έναν ιδιόρρυθμο ψυχισμό.


Δείγμα Ντουλάπας 3


√ Ψηλόμεσο παντελόνι σε Α γραμμή

√ Μπότες ugg

√ Σακάκι

√ Σατέν φουλάρι

√ Μαύρο κοκτέιλ φόρεμα

√ Pencil φούστα

√ Καμηλό καμπαρντίνα


Τα ρούχα σας λένε: «Θέλω να κρατήσουμε τις αποστάσεις»


Παρόλο που δεν είστε καθόλου αντικοινωνική (το αντίθετο μάλιστα: οι κοσμικές συγκεντρώσεις είναι το φόρτε σας και στο γραφείο είστε πάντα ντυμένη και έτοιμη για meeting), σίγουρα δεν είστε ο τύπος που θα νιώσει εύκολα πραγματική οικειότητα. Πιστεύετε στο διαχρονικό στιλ και σας εκνευρίζουν οι άνθρωποι που προσπαθούν να ξεχωρίζουν με εκκεντρικά, flashy ντυσίματα – για σας, το παν είναι να συνυπάρχετε αρμονικά με τους γύρω σας και να κρατάτε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας. Υ.Γ. Για να σας γνωρίσει κάποιος πραγματικά, θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Εσείς και η τσάκιση του πουκαμίσου σας.