Ο ερωτιάρης Μάριο Μπαλοτέλι ξαναχτυπά

o-erotiaris-mario-balotelli-xanachtypa

Ο Σούπερ Μάριο Μπαλοτέλι, γνωστός καρδιοκατακτητής και η Ραφαέλα Φίκο είναι ξανά μαζί! Μπορεί η σχέση τους να πέρασε από 40 κύματα, αλλά όπως φαίνεται το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί! Η Ραφαέλα είναι έγκυος και μπορεί αρχικά ο Μάριο Μπαλοτέλι να είχε ζητήσει τεστ πατρότητας, ωστόσο φαίνεται πως τώρα η στάση του απεναντί της έχει αλλάξει. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι φωτογραφίες που είναι αγκαλιασμένοι! Εμείς απλά ευχόμαστε η έκβαση της σχέση τους να μην επηρεάσει αρνητικά το μωρό που περιμένουν! Με το καλό!

Νεϊμάρ και σε καρτούν


Ο Νεϊμάρ απολαμβάνει να προκαλεί τόσο με τις πόζες του σε φωτογραφήσεις, τόσο με το χρώμα και την κόμμωση των μαλλιών του αλλά και με την εμφάνιση του! Τώρα ήρθε η στιγμή να μας παρουσιάσει και τον καρτουνίστικο εαυτό του! Έκανε λοιπόν την εικόνα του καρτούν, και την χρησιμοποιεί στην επίσημη σελίδα του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ιδού και τα τεκμήρια!

Το παράπονο του μεγάλου «Καραγκούνη»


Ο Γιώργος Καραγκούνης αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Φούλαμ και σε συνέντευξη του δήλωσε πως στο εξωτερικό σέβονται κάποια πράγματα που στην Ελλάδα θεωρούνται αμελητέα ή δεδομένα, όπως π.χ. να είσαι πρωταθλητής Ευρώπης! Ο Κάρα θέλησε με αυτό τον τρόπο να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι αθλητές στην Ελλάδα, τόσο από τα Μ.Μ.Ε., όσο και από την διοίκηση και τον κόσμο, υπογραμμίζοντας πως αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι Έλληνες παίχτες ψάχνουν την τύχη τους σε ομάδες εκτός Ελλάδος! Για μια ακόμα φορά, ο διεθνής μας άσσος φάνηκε ειλικρινής και εμείς τον συγχαίρουμε γι’ αυτό και του ευχόμαστε καλή τύχη και πάντα επιτυχίες!

Φέλπς και προβλήματα


Το μεγάλο αστέρι των Ολυμπιακών Αγώνων, Μάικλ Φέλπς δε θα σταματήσει να κολυμπάει, αλλά  αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το σώμα του και να εκτελέσει και χρέη μοντέλου! Ο Φέλπς έχει ήδη κλείσει συμφωνία με τον οίκο Luis Vuitton για να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής του καμπάνιας! Ωστόσο, σύμφωνα με τους κανονισμούς, κανένας αθλητής που συμμετέχει στους Αγώνες δεν μπορεί για το χρονικό συγκεκριμένο διάστημα να πάρει μέρος σε διαφημίσεις. Συνεπώς ο άτακτος Φέλπς κινδυνεύει τώρα μέχρι και με αφαίρεση των μεταλλίων του! Τουλάχιστον τον περιμένει μια στρωμένη καριέρα στα catwalks!

Καυτό ζευγάρι


Ο Kevin-Prince Boateng, άσος της Μίλαν, και το μοντέλο Melissa Satta, αποφάσισαν να μάθει όλος ο κόσμος πόσο ερωτευμένοι είναι και πως σύντομα θα παντρευτούν μέσα από μια sexy φωτογράφηση! Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ιταλικού Vanity Fair, με εκπληκτικό αποτέλεσμα. Εμείς να τους ευχηθούμε Βίον Ανθόσπαρτον!

Μουρίνιο εναντίον όλων


Για μια ακόμη φορά, ο Ζοζέ Μουρίνιο εκφράζει το παράπονο του για μια φυσιολογική ζωή αυτού και της οικογένειας του, έρχοντας αντιμέτωπος με όλους! Η μεγάλη φήμη του ευθύνεται για την άσχημη του προσωπική ζωή, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος στο CNN : «Αν μπορούσα να είμαι ένας προπονητής που από την στιγμή που έφευγα από το γήπεδο, θα μπορούσα να γυρίσω ένα κουμπί και να γίνω κάποιος που κανείς δεν τον ξέρει, θα το έκανα», ενώ συνέχισε: «Μισώ την κοινωνική μου ζωή. Μισώ που δεν μπορώ να είμαι ένας φυσιολογικός πατέρας που πηγαίνει τον γιο του σε έναν αγώνα και είναι απλά ανάμεσα σε άλλους είκοσι πατεράδες. Είμαι σε αγώνα για παιδιά 10-12 χρόνων και ο κόσμος έρχεται για φωτογραφίες, για αυτόγραφα. Έρχεται για να με προσβάλλει…». Τάδε έφη ο πιο διάσημος προπονητής των γηπέδων και οφείλουμε να δείξουμε κατανόηση!

Πράσινη ελπίδα


Στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, απέδειξε ότι αξίζει να ελπίζεις! Το ρητό «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία» φάνηκε αληθές για την ομάδα του Φρερέιρα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον κόσμο και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε αυτός ο κόσμος, βοηθώντας την ομάδα και δίνοντας τους την ψυχολογική ώθηση που χρειαζόντουσαν για να πάρει ο Παναθηναϊκός το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Λονδρέζους. Καλή τύχη και με καλή διάθεση στους επόμενους αγώνες παιδιά!

Lego καλεί Πουγιόλ


Μόνο τα παιχνίδια της γνωστής εταιρίας Lego μπορούμε να φανταστούμε βλέποντας τη σοκαριστική εικόνα με το γυρισμένο χέρι του Πουγιόλ! Ο Καταλανός άσος της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με την Μπενφίκα για το Champions League και η εικόνα που καταγράφηκε άφησε του πάντες άφωνους! Η άτσαλη προσγείωση του μετά από κεφαλιά είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει ο αγκώνας του! Ο 34χρονος αμυντικός θα μείνει έξι εβδομάδες εκτός των γηπέδων μέχρι να αναρρώσει. Περαστικά Κάρλες, γρήγορα να σε θαυμάσουμε πάλι επί τω έργω!

Αγοράκι για τη Σακίρα


Η κολομβιανή σταρ Σακίρα αποφάσισε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει με το ποδοσφαιριστή της Μαρτσελόνα, Πικέ! Πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας και δίνοντας συνέντευξη στη γερμανική τηλεόραση, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως περιμένει αγοράκι! Πρόσφατα η ίδια, δημοσιοποίησε την πρώτη φωτογραφία που απο